Stephanie Davis Dumppoi poikaystävä Sam Reece, kun hän suuteli Jeremy McConnellia CBB: ssä

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hänen poikaystävänsä Sam Reece on DUMPED Stephanie Davisin, kun hän suuteli Jeremy McConnellia Celebrity Big Brotherissa.



Malli otti Twitteriin paljastaakseen, ettei hän enää tukisi erotettua Hollyoaks -näyttelijää, kun hänen käytöksensä kotona aiheutti hänelle hämmennystä.



'Hei kaikki, en enää tue Stephanie Davisia ... Kiitos kaikesta tuestanne ja rakkaudestanne, jonka olette antaneet minulle', hän twiittasi.



Samaan aikaan talossa Stephanie hajosi, kun hän ymmärsi, mitä hänen sisäisellä käytöksellään voisi olla hänen suhteeseensa.

Steph ja Jeremy ovat kasvaneet lähelle viime viikkoa (Kuva: Kanava 5)

Kyynelehtynyt Stephanie sanoi: Haluan Samin. Rakastan häntä ja niin paljon ja haluan vain nähdä hänet. En vain halua Samin ryöstettävän ulkopuolelta, koska tiedän, että Jeremy pitää meistä, mutta hän on paras ystäväni täällä, enkä voisi olla ilman häntä ja meillä on naurua.



'Mutta olisin järkyttynyt, jos… ajattelen jatkuvasti, että Sam on surullinen. En ole tehnyt mitään, mutta olen vain huolissani, jos ihmiset yrittävät sanoa asioita, kun se ei ole niin.

joka voitti julkkismestarikokin 2019

Vain siksi, että Jeremy ihastuu meihin, ja olen puhunut hänen kanssaan muutaman kerran ja hän sanoi, että hän ei voi odottaa tavata Samia, mutta sitten hän edelleen suutelee meitä olkapäälle ja niin. Mutta tiedän, että hän katsoo minua jatkuvasti kuin hän olisi rakastunut minuun.



- Jos Justin Bieber laskeutui polvilleen ja ehdotti minulle, sanoisin ei, rakastan Samia niin paljon. Ja rakastan Justin Bieberiä.


Jeremy oli myöhemmin päiväkirjahuoneessa ja kertoi Big Brotherille tunteistaan ​​Stephaniea kohtaan.

mitä 91 tarkoittaa

Hän sanoi: En halua näyttää kotirikkojalta. Hän on upea tyttö, meillä on naurua. Tietysti flirttailen tytön kanssa. Tiedän, jos olen kotona enää, se pahenee - pääni on sekaisin.

Kun Isoveli kysyi Jeremyltä, oliko hän ja Stephanie enemmän kuin ystäviä, hän vastasi: Tietysti se on enemmän kuin ystäviä. Se on itsestään selvää.

Malli Sam on potkinut tyttöystävänsä jalkakäytävälle sen jälkeen, kun hän suuteli toista miestä televisiossa (Kuva: WireImage)

Myös Stephanien entinen poikaystävä myönsi menettäneensä puoli kiveä alle viikossa sen jälkeen, kun häntä syytettiin flirttailusta Celebrity Big Brother -talossa.

Malli on tukenut Hollyoaksin entistä näyttelijää Stephanietä ulkopuolelta.

Kirjoittaessaan Twitterissä hän sanoi: 'Kadotin tahattomasti puoli kiveä 6 päivässä ... Ehhh !? Miten!??'

Se tulee sen jälkeen, kun Sam vihjasi haluavansa päästä CBB -taloon, kun hänen tyttöystävänsä murtui syytösten vuoksi, että tämä flirttaili kotikaupan Jeremy McConnellin kanssa.

Stephanie Davis ja entinen poikaystävä Sam (Kuva: Flynet)

mitä 233 tarkoittaa

Eräs avulias fani lähetti hänelle viestin, jossa sanottiin: '@SamReece valmistan sinulle ruokaa.'

Toinen kirjoitti: '@SamReece Se johtuu siitä, että lintu suutelee muita miehiä.'

Entinen Hollyoaks-näyttelijä Stephanie oli aiemmin pyytänyt muita kotihoitajiaan ilmoittamaan hänelle, jos hän oli menossa 'liian pitkälle' poikien kanssa, kun hän vannoi omistautumisensa poikaystävälle Samille.

joka on paris Jacksonin isä

Hänet nähtiin myöhemmin sängyssä Jeremyn kanssa kodikkaalle suudelmalle, ja pariskunta kuuli sanovan 'rakastan sinua', kun he olivat lukittuina tiukkaan syleilyyn.

Stephanie ja Jeremy lähestyvät toisiaan (Kuva: Kanava 5)

Sam twiittasi eilen fanin postauksen, jossa luki: '# CBB2016 Ota @ SamReece talossa !! '

Muut seuraajat olivat samaa mieltä, yhdellä kirjoituksella: '@SamReece Kyllä! Cmon @bbuk voitko selvittää tämän !! '

Stephanien ja Jeremyn hetki koitti sen jälkeen, kun häntä syytettiin flirttailusta.

Jeremy ja Stephanie jakivat halauksen (Kuva: Kanava 5)

Stephanie kertoi Davidille: 'Se ei kuitenkaan ole hauskaa, on kuitenkin tarpeeksi vaikeaa olla täällä ilman häntä.'

Hän itki: 'Emme edes tee mitään väärin ... kaipaan häntä ja jos hän [David] sanoo, etten halua, että se tulee vastaan ​​näin.

'Vihaan päästä ulos, eikä hän ole siellä, eikä vain sitä, etten koskaan halua ryöstää häntä pois.'

Katso galleria

Katso Myös: