Steve Wright voitti ja hyväksikäytti entistä vaimoaan Diane Colea

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Diane Cole (kuva: DM)

Diane Cole (kuva: DM)



Steve Wright houkutteli Diane Colea hunajaisilla sanoilla, kukilla ja lahjoilla - muutti sitten elämänsä väkivaltaiseksi helvetiksi.



Jo ennen kuin he menivät naimisiin Dianen kanssa, joka oli nyt 53 -vuotias, tiesi, että Wright oli mielettömän mustasukkainen raaka, joka voitti hänet pienimmässäkin provokaatiossa. Silti hänen jäinen hallintansa häntä kohtaan oli niin, että hän nöyrästi alistui hänen avioliittoehdotukseensa. Se oli hänen elämänsä pahin päätös.



Eilen, kun Wright, 49, joutui lukkiutumaan loppuelämänsä viiden Ipswich -prostituoidun murhasta, Diane kertoi ensimmäistä kertaa, kuinka hän:

Kirjoitti 'kuonaa' ja 'huoraa' ovelleen, pilkoi hänen vaatteensa palasiksi ja hyökkäsi sitten veitsellä, kun hän luuli olevansa toisen miehen kanssa.

Lyö toistuvasti päätään seinää vasten - lakanat taitetaan väärin.



Lyönyt häntä järjettömästi, lyönyt ja potkenut häntä, kun heidän neljän vuoden suhde päättyi.

Kidutti häntä julmilla mielenpeleillä ja jätti hänet lukittuun pubiinsa, kun hän nukkui kahden rakastajattarensa kanssa ja risteili punaisten valoalueiden kanssa.



Diane sanoi: 'Hän ei koskaan sano anteeksi, jos hän lyö minua. Olin täysin hänen hallinnassaan. Hän väsytti minua emotionaalisesti.

'Avioliitto oli katastrofi. Oli kuin minua ei olisi olemassa. Mutta vaikka me elimme valhetta, tein silti kaiken hänen hyväkseen. Jopa eronneemme pakkasin hänen matkalaukkunsa. ' Dianella, joka menetti molemmat jalkansa aivokalvontulehdukseen vuonna 1997 ja voitti syövän kuusi vuotta sitten, oli synkkä aavistus, kun hän kuuli ensimmäisen kerran tappajan olevan löysällä Ipswichin kaduilla.

Hän sanoi: 'Minulle tuli tämä kylmä, kamala tunne, että hän oli mukana. En tiedä miksi. Tiesin kuinka paha hän oli, mutta en uskonut hänen kykenevän mihinkään niin pahaan. '

Pariskunta tapasi maailmanristeilyllä QE2 -moottoripyörällä vuonna 1984. Diane työskenteli pukeutujana, kun taas Wright oli tarjoilija laivan Queen's Grill -ravintolassa.

Pian hänestä tuli pakkomielle. Diane sanoi: 'Missä tahansa menin, hän ilmestyi, en voinut paeta häntä. Hän käsitteli, että olimme pari, ja minä vain menin mukaan.

'Hän ei koskaan puhunut paljon. Mutta hän toi minulle lahjoja. Vähitellen tajusin, että hän hallitsee elämääni. '

Ei kestänyt kauaa, kun hänen julma, mustasukkainen sarja alkoi ilmaantua. Diane sanoi: 'Hän pysäytti minut menemästä muiden miehistön hytteihin. Hän halusi minun odottavan häntä yksin mökissäni.

'Hän kysyy aina minulta,' 'missä olet ollut?' ' Jos hän huomasi, etten ollut mökissä, hän odotti, kunnes pääsen takaisin ja lyö minua. Hän ei koskaan sano anteeksi eikä siitä koskaan puhuttu. '

Vaikka Wright ei pitänyt Dianesta rannalle lähtemisestä, hän ehdotti, että hän liittyi toisen miehistön kanssa matkalle Havaijille.

Diane sanoi: 'Kun palasin alukselle, hän kirjoitti hytin oveen' Kuona, huora, toivottavasti Jeff oli parempi kuin minä '.

'Mökissä hän kertoi minulle, että pidit Havaijista niin paljon, että luulin, että teen sinulle ruohohameita. Hän leikkasi kaikki univormuni paloiksi. Sitten hän meni luokseni terällä, keuhkoi minua ja työnsi veitsen oveen. ' Hämmästyttävän väsynyt Diane suostui naimisiin Wrightin kanssa. He menivät kihloihin vuonna 1985, lähtivät QE2: sta seuraavana vuonna ja menivät vuonna 1987 naimisiin Braintreeen, Essexiin.

Hän sanoi: 'Kun katson taaksepäin, olen niin vihainen itselleni, etten tehnyt mitään. Mutta olin hänen hallinnassaan ja ajattelin hänen muuttuvan, kun nousimme aluksesta. Jos jotain, hän paheni. '

Wright kutsui 50 häävierasta vain neljä. Diane, Clevelandin Hartlepoolista, sanoi: ”Kävin palvelun läpi, koska halusimme pitää pubin yhdessä.

'Heti kun teimme lupauksemme, hän ei puhunut minulle. Hän ei edes tanssinut kanssani ja myöhemmin vain sanoi: 'Luulen, että meidän on parempi toteuttaa avioliitto'. Kun saimme ensimmäisen pubimme, en enää nukkunut hänen kanssaan. ' Satunnainen väkivalta tuli pian uudelleen esiin. Kerran pari asui Wrightin isän ja äitipuolen kanssa. Diane nousi yläkertaan sänkyyn ja työnsi lakanat 'sairaalan kulmiin'.

Hän muisteli: 'Hän sanoi, että lakanat eivät ole suoria. Nauroin, luulin sen olevan vitsi. Ennen kuin tiesin, hän löi päätäni seinää vasten. Huusin apua, mutta hän vain jatkoi sitä. '

Helmikuussa 1988 pari otti Ferry Boatin haltuunsa Norwichin punaisten lyhtyjen alueella. Diane muisteli: ”Avioliitto oli niin kauhea, että ryhdyin töihin. Mutta silti tein kaiken hänen puolestaan. Hän oli pakkomielle kaikenlaisesta liasta. ''

Wright alkoi mennä ulos joka ilta sulkemisajan jälkeen lukitsemalla Dianen pubiin. Sitten hän huomasi, että hän nukkui kahden rakastajattarensa kanssa - ja ilmoitti asiasta julkisesti henkilökunnalta, joka lähti, ennen kuin meni yläkertaan nukkumaan. Wright ryntäsi huoneeseen. Diane sanoi: ”Hän raahasi minut jaloistani sängystä, huuteli ja raivosi, ja sanoi tulevansa puolen tunnin välein hakemaan minut. Hän oli totta sanalleen.

- Hän nousi ylös noin kolme kertaa ja veti minut sängystä ja heitti huonekalut ympäri. Barrikadein itseni sisään. Mutta hän astui sisään ja löi minua niin lujaa, että minut kaadettiin. '

Viimeinen pisara tuli, kun rahat alkoivat kadota yhteispankistaan. Sitten Wright tunnusti, että hänellä oli lapsi ensimmäisen vaimonsa Angela Wrightin kanssa, josta hän erosi vuonna 1986.

Pari erosi heinäkuussa 1988 ja erosi vuonna 1989. Seuraavan kerran Diane kuuli hänen nimensä pidätyspäivänä.

VIRHEET OIKEUDET OIKEUDESTA: TYTÄRET, SISARET, YSTÄVÄT

TANIA NICOL

Hän oli vain 16 -vuotias kokeillessaan heroiinia ja oli nopeasti riippuvainen.

Hänen äitinsä Kerry ei tiennyt tekevänsä prostituoituja.

Tania nähtiin viimeksi lähtemässä kotoaan 30. lokakuuta 2006.

Hänen alasti ruumiinsa löydettiin purosta 8. joulukuuta 2006.

ANNETTE NICHOLLS

Kosmetologi Annette oli ollut työssäkäyvä tyttö kolme vuotta.

Hänet nähtiin viimeksi Ipswichin kaupungissa sinä päivänä, kun Tanian ruumis löydettiin.

Annette löydettiin metsästä neljä päivää myöhemmin.

Hänen alaston ruumiinsa oli myös ristikkäisessä asennossa.

PAULA CLENNELL

Hän asui taloissa lähellä Wrightin punaisten lyhtyjen kotia.

Paula sanoi Tanian ja Gemman katoamisen jälkeen, että hän oli 'varovainen autoihin pääsystä'.

Hänen hätäisesti kaatunut ruumiinsa ilmestyi metsään kaksi päivää sen jälkeen, kun hän katosi 10. joulukuuta.

GEMMA ADAMS

Keskiluokka Gemma työskenteli vakuutuksen jälkeen koulun päätyttyä.

Mutta hän kokeili huumeita ja joutui heroiiniriippuvuuteen.

Hän katosi 15. marraskuuta 2006 ja hänen alaston ruumiinsa löydettiin purosta 2. joulukuuta.

f1 kuljettajan palkat 2021

ANNELI ALDERTON

Raskaana oleva Anneli kertoi poliisille myyvänsä seksiä ansaitakseen lisää rahaa ostaakseen pojalleen joululahjoja.

Kukaan ei ilmoittanut hänen kadonneesta, kun hän katosi 3. joulukuuta 2006. Hänet löydettiin viikkoa myöhemmin ristiinnaulitsevasta paikasta metsässä.

& apos; Tiesin kuinka paha hän oli, mutta en uskonut hänen kykenevän mihinkään niin pahaan & apos;

Katso Myös: