Ehdottomasti tähti Graeme Swann 'ryösi' voiton, kun hän lupaa palata BBC -ohjelmaan

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Entinen Englannin krikettimies Graeme Swann väittää, että hänet ryöstettiin Strictly Come Dancing -tapahtumassa ja haluaa palata BBC -kilpailuun saadakseen oikeutetun kruununsa.



Urheilija sijoittui sarjan seitsemänneksi vuonna 2018 ja pariksi Oti Mabusen kanssa, joka voitti viime vuoden sarjan saippuatähti Kelvin Fletcherin kanssa.



Teen paluun, lupaa Swanny. Meidät ryöstettiin. Se ei ole kilpailu, se on peliesitys ja he ryöstivät minut.



Tänä vuonna he antoivat Otin voittaa. He antoivat hänelle paljon vähemmän houkuttelevan ja vähemmän huvittavan mutta paljon paremman tanssikumppanin, ja he voittivat sen, hän lisää, ilkikurisesti.

Mutta luokitukset romahtivat.

Graeme sanoo, että hänet ryöstettiin, kun hänet poistettiin näyttelystä vuonna 2018



Oten valmennuksen ansiosta Graemen tanssilattiataidot tekivät niin suuren vaikutuksen intialaiseen entiseen krikettipelaajaan Ajay Jadejaan, ja hän kutsui 41-vuotiaan esittelemään taitonsa Intiassa.

Hän halusi viedä minut ympäri maata tanssimaan teattereissa, Graeme kertoo kommentoijalle Raunak Kapoorille.



Se olisi oikeastaan ​​ollut hyvä nauru.

Graeme paljasti haluavansa palata ohjelmaan kommentoija Raunak Kapoorille

Olen valmis ottamaan Intian myrskyn tanssilattialla- odotan miljoonan punnan tarjousta.

Samaan aikaan Graeme sanoo käyttäneensä lukitusta yrittäessään opettaa yhdeksänvuotiaalle pojalleen Wilfredille kulhoa-vain löytääkseen omat taitonsa.

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Hän katsoi otteeseeni ja sanoi: 'Se ei ole oikein, isä', nauraa Graeme.

Hänelle näytettiin, miten se tehdään koulussa englanninkielisenä valmentajana - mikä on täysin väärin. Siksi Englannilla ei ole kovin hyviä spin -keilailijoita, koska he opettavat sen väärin.

Katso Myös: