Kesälomakaaos, kun Laterooms ja Superbreak romahtavat hallintoon

Superjako

Horoskooppi Huomenna

Varaussivusto Laterooms on romahtanut maksukyvyttömyyteen yhdessä yorkilaisen lomayrityksen Superbreakin kanssa.



Hotellivarausalusta kaatui torstaina sen jälkeen, kun sen emoyhtiöstä Malvern Groupista loppui käteinen ennen kuin se pystyi varmistamaan myynnin.



Viime kuussa Malvern nimitti KPMG: n ryhtymään nopeutettuun myyntiprosessiin sen jälkeen, kun Cox & Kings India, joka omisti 49%: n osuuden Malvernista, jätti lainan takaisin maksamatta.



Maksukyvyttömyys johti Malvernin rahoituksen peruuttamiseen, yhtiö sanoi torstaina antamassaan tiedotteessa.

Malvern ei kyennyt turvaamaan väliaikaista rahoitusta pankeilta, joten yrityksellä oli rahat loppu ennen kuin myynti saatiin päätökseen potentiaalisten ostajien kiinnostuksesta huolimatta.

declan donnelly ja ashley roberts

Molemmat ketjut ottivat vielä varauksia vastaan ​​tunteja ennen romahtamista (Kuva: Getty)



channing tatum ja jessie j

Torstaina yhtiö kertoi, että Laterooms, yritysasiakasalusta Superbreak ja Malvern Travel Technology eivät pystyneet jatkamaan maksukykyä ja lopettivat kaupan.

Vahvistus tuli alle 24 tuntia sen jälkeen, kun Superbreak - lyhyen tauon asiantuntija - ilmoitti uudesta kumppanuudesta edullisten hotelliketjujen easyHotel kanssa lupaamalla '11 uutta kohtuuhintaista hotellia'.



Molemmat yritykset kävivät vielä kauppaa - ja ottivat vastaan ​​varauksia - tunteja ennen romahdusta.

Malvernin toimitusjohtaja Hugo Kimber sanoi: ”Tämä on tuhoisa isku kaikille upeille työntekijöillemme, jotka ovat investoineet niin paljon aikaa ja vaivaa Malvernin, sen tuotemerkkien ja matkojen teknologia -alustan rakentamiseen.

'Tämä on yhtä vaikeaa kaikille toimittajillemme, kumppaneillemme ja asiakkaillemme, joihin tämä uutinen vaikuttaa. On sydäntä särkevää olla niin lähellä tavoitteemme saavuttamista, joka on integroitu, dynaaminen ja kaupallisesti menestyvä liiketoiminta, joka voisi tarjota merkittävää lisäarvoa innovatiivisilla tuotteillaan. ''

Laterooms ja Superbreak -lomat - oikeutesi, jos sinulla on varaus

Abta sanoi, että Superbreakilla on 400 asiakasta lomalla ulkomailla tai Isossa -Britanniassa ja 20 000 ennakkovarausta 53 000 asiakkaalla (Kuva: Getty)

Jos olet varannut matkan joko Lateroomsin tai Superbreakin kautta, varmista, että tiedät oikeutesi - mukaan lukien miten voit selvittää, onko matkasi peruttu, ja oikeutesi, jos olet tällä hetkellä lomalla.

Ensimmäinen soittopiste on The Association of British Travel Agents (ABTA), joka on antanut seuraavan neuvon (katso alla) matkailijoille, joita tämän päivän ilmoitukset koskevat.

Jos olet kuitenkin varannut vain hotellin tai sellaisen edustajan välityksellä, joka kieltäytyy yhteistyöstä, ota välittömästi yhteyttä pankkiisi.

paras eläintarha Isossa-Britanniassa

'' Kun yritykset kaatuvat, nopeus on ratkaisevan tärkeää, joten jos matkasi on peruutettu, soita pankkiisi nyt ja pyydä heitä & quot; veloittamaan takaisin & apos; kaikki rahat, jotka olet maksanut pankkikortillasi. Muussa tapauksessa voit ehkä vaatia kulut takaisin, jos maksoit luottokortilla kohdan 75 ohjeiden mukaisesti '', James Walker selitti Resolver.co.uk .

'Jos olet varannut loman Superbreakilta, pahoittelemme, että kaikki varaukset, jotka eivät ole lähteneet, voidaan peruuttaa. Valtaosa lomailijoiden matkajärjestelyistä katetaan yhdellä useista erilaisista taloudellisista suojatyypeistä, ABTA -lausunto selitti.

'Jos olet tällä hetkellä Superbreak -lomalla, sinun pitäisi pystyä jatkamaan matkaa suunnitellusti.

Man United 3. sarja

'' Jos teit varauksesi matkatoimiston tai muun matkatoimiston kautta - ei suoraan Superbreakin kautta - sinun on otettava yhteyttä kyseiseen yritykseen saadaksesi neuvoja ja ohjeita. ''

Jos lomasi sisältää lennon, sinun on otettava yhteyttä CAA suoraan vaatimuksen tekemiseksi varauksestasi.

'' Jos olet varannut loman, joka sisältää majoituksen ja matkan (lukuun ottamatta lentoja) ja maksoit luotto- tai maksukortilla, sinun pitäisi pystyä vaatimaan sitä luottokorttiyhtiön kautta. '' Tämä tulee alle Osa 75 .

'Luottokorttiyhtiösi voi pyytää sinulta lähetyskirjeen ABTA: lta, jotta saat apua hakemuksesi lataamiseen tässä , jos maksoit pankkikortilla, ole hyvä Klikkaa tästä .

'Jos maksoit Superbreakin muulla tavalla, sinun on tehtävä vaatimus ABTA: lta, voit tehdä tämän tämän linkin kautta: abta.com/vaateet . ''

lewis hamilton nicki minaj

Jos olet varannut vain majoitusloman Superbreakin kautta, varauksesi ei kuulu Abtaan.

Sen sijaan sinun on jälleen tehtävä vaatimus luotto- tai maksukorttiyhtiön kautta.

Jokainen, jolla on vaikeuksia, voi ottaa yhteyttä ABTAan numeroon 020 3117 0553.

'Jos teit varauksen suoraan Late Roomsista, asiakkaita kehotetaan ottamaan yhteyttä hotelliin, koska ymmärrämme, että maksut suoritettiin suoraan hotelleille ja siksi varausten pitäisi edetä suunnitellusti', lausunto päätteli.

Katso Myös: