Vuoden 2021 suosituimmat vauvojen nimet toistaiseksi – eikä Olivia ole Britannian listalla

Elämäntapa

Vauvojen nimet tulevat ja poistuvat muodista, ja joka vuosi suosituimmat valinnat ovat usein samat tai ainakin hyvin samankaltaiset.Esimerkiksi vuoteen 2020 asti Olivia oli ollut suosituin nimi tytöille kolme vuotta peräkkäin, mutta lopulta Sophia pudotti hänet kärkipaikalta.


Mutta tähän mennessä vuoden 2021 suosituimpien nimien luettelossa on mielenkiintoisia valintoja.jack p shepherd rakkauden lapsi

Vauvan nimiasiantuntijoiden mukaan Olivia tai Sophia eivät ole tähän mennessä päässeet viiden parhaan joukkoon tänä vuonna. Nameberry.


Sivusto on jakanut poikien ja tyttöjen nimet käyttämällä omia suosiosijoituksiaan vanhemmat rakastavat Yhdistyneessä kuningaskunnassa juuri nyt.

Muotokuva kauniista vauvasta, jolla on upeat siniset silmät, makaa selällään sängyssä ja juomassa maitoa tuttipullossa

Pääsikö vauvasi nimi listalle? (arkistokuva) (Kuva: Getty Images/iStockphoto)He selittivät, että 'hienot mikronimet', kuten Luna ja Arlo, ovat osoittautuneet suuriksi voittajiksi 'yleensä englanninkielisessä maailmassa ja suuressa osassa Eurooppaa'.

Tämä näkyi viiden parhaan joukossa, sillä Luna oli suosituin tyttöjen valinta Isossa-Britanniassa ja Arlo poikien ykkönen.


Muita tyttöjen nimiä listalla olivat Ophelia, Elodie, Iris ja Maeve.

Pojille valinnat olivat Oscar, Hugo, Albie ja Atticus.

Nuori odottava äiti, jolla on kirjainlohkot oikeinkirjoitusnimellä raskaana olevalla vatsallaan

Luna ja Arlo ovat tämän vuoden huippuja Isossa-Britanniassa (arkistokuva) (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

Listojen jakamisen lisäksi Nameberry jakoi myös joitain ennusteita vauva nimitrendejä, joita tulemme näkemään koko Euroopassa tänä vuonna.

Näihin kuuluivat 'muinaiset' poikien nimet, kuten Atlas, Rufus ja Severus, sekä muodikkaita latinalaisia ​​suosikkeja, kuten Aurora tytöille.

Namberryn tämänhetkiset maailmanlaajuiset huippunimet vuodelle 2021 ovat Ava ja Arlo – on mielenkiintoista nähdä, pysyvätkö nämä ennallaan vai onko ne vaihdettu vuoden loppuun mennessä.

Suosituimmat nimet Isossa-Britanniassa Nameberryn mukaan vuodelle 2021 toistaiseksi...

riippuvainen robin vain tyhmiä ja hevosia

Tyttöjen nimet

1. Kuu

2. Ophelia

3. Elodie

4. Iris

5. Maeve

Poikien nimet

1. Arlo

2. Oscar

3. Hugo

4. Albie

5. Atticus

Pääsikö lapsesi nimi listalle? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Luetuin
Älä missaa