Superdrug -työntekijät antavat sisälle kauhan parhaista hajusteista, mukaan lukien 8 puntaa Chloe ja Chanel

Superlääke

Horoskooppi Huomenna

Kaksi Superdrug -työntekijää on selittänyt, mitkä edulliset hajuvedet ovat tarkkoja huijareita kalliimmille suunnittelijaversioille, kuten Chloe, Dior ja Tom Ford.



Kaksi tyttöä näyttävät työskentelevän Newburyn kaupassa ja julkaisseet leikkeen TikTok jossa he jakoivat suosikki halvat tuoksunsa.



Joissakin tapauksissa voit säästää yli 100 puntaa kalliimpiin design -hajusteisiin, jos hyväksyt niiden halvemmat vertailut.



Työntekijät selittivät, miten kukin tuoksu Artiscent Atelier valikoima on kalliimman merkin tarkka kaveri, mutta maksaa vain 7,99–9,99 puntaa 50 ml: n pullosta.

Mikä on suosikki kauneudenhoitajasi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Kaksi Superdrug -työntekijää ovat selittäneet suosikki hajuvesiäänitään säästääkseen rahaa

Kaksi Superdrug -työntekijää ovat selittäneet suosikki hajuvesiäänitään säästääkseen rahaa (Kuva: superdrugnewbury / TIKTOK)



martin kemp spandau baletti

He suosittelevat esimerkiksi Artiscent -sarjan 7,99 £: n eksoottisen myskin tuoksua, joka tuoksuu aivan kuten Tom Fordin Santal Blush, jonka vähittäismyyntihinta on 174 puntaa John Lewisilta.

Tämä tarkoittaa, että säästät vaikuttavia 166 puntaa, jos vaihdat tuoksuja.



He sanovat myös, että £ 9,99 Spring Fleur -tuoksu on sama kuin Chloé Fleur de Parfum, joka myydään 74,50 puntaa The Fragrance Shopissa.

Toinen korostettu huijaus oli Artiscent -sarjan Patchouli Passion -tuoksu, jonka hinta oli 7,99 puntaa.

Ja jos olet Chanelin fani, tytöt sanovat, että 9,99 puntaa maksava Lily Amour -lajike on tarkka Chanel Chancen huijari, mikä normaalisti palauttaisi sinulle 79 puntaa.

Artiscent Atelier -sarjan tuoksut ovat kalliiden merkkien tarkkoja huijareita

Artiscent Atelier -sarjan tuoksut ovat kalliiden merkkien tarkkoja huijareita (Kuva: superdrugnewbury / TIKTOK)

jättiläinen istuin puutarhakeskus
Superdrug -työntekijät sanovat löytäneensä samanlaisen tuoksun kuin Chloe

Superdrug -työntekijät sanovat löytäneensä samanlaisen tuoksun kuin Chloe (Kuva: superdrugnewbury / TIKTOK)

Lopuksi Artiscentin Vanille Blush -versio, jonka hinta on 7,99 puntaa, on oletettavasti lähes sama kuin Diorin Forever and Ever, mutta ilman valtavaa 67 punnan hintalappua.

Nämä ovat tietysti vain heidän mielipiteitään - mutta koska Artiscent on niin paljon halvempi, kannattaa kokeilla sitä nähdäksesi, oletko samaa mieltä.

asda joulukoristeet 2016

Voit myös pyytää ensin haistamaan sen tuoksun Superdrug -hajuvesilaskuissa.

Kauneus- ja terveydenhuollon vähittäiskauppias tunnetaan edullisista ostoksistaan ​​ja viime viikolla käynnisti 1 punnan flash -myynnin joulun ja äitienpäivän varaston tyhjentämiseksi.

Näimme kuinka yksi Superdrug -ostaja pystyi alennusten ansiosta 800 punnan arvoisiin lahjapakkauksiin hintaan 15 puntaa.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: