Supermarketin bensiinin hintasota syttyy, kun Sainsburyn liittyminen Asdaan vähentää kustannuksia

Bensiinin Hinnat

Horoskooppi Huomenna

Bensan hinta laskee jälleen(Kuva: AFP)



Toinen supermarket -jättiläinen alentaa polttoaineiden hintoja tukkumyynnin alenemisen jälkeen.



Sainsbury ilmoitti keskiviikkona, että se laskee hintojaan jopa 3 p / litra dieseliä ja 2 p litraa bensiiniä.



yhden suunnan sisko kuoli

Tämä seurasi samanlaista Asdan liikettä tiistaina.

RAC -polttoaineen tiedottaja Simon Williams sanoi, että leikkaukset muistuttivat maaliskuuta, ja hinnat laskivat 'juuri siinä vaiheessa, kun kaikki ajamme vähemmän koronaviruksen vuoksi'.

Mutta hän ei odota hintojen laskevan niin alas kuin ensimmäisen lukituksen aikana, kun bensiinilitra putosi alle 1 punnan joidenkin vähittäiskauppiaiden kanssa.



Asda leikkasi ensimmäisenä kustannuksia (Kuva: iStock Editorial)

kuninkaallisen postin kansallinen palautuskeskus

Hän lisäsi: ”Kaikkien kuljettajien, jotka joutuvat tankkaamaan myöhemmin marraskuussa, pitäisi nähdä halvemmat hinnat, jos vähittäiskauppiaat tekevät oikein.



'' Tässä on ehkä julmaa ironiaa autoilijoille, koska reitti halvempiin hintoihin on halvempi öljy, mutta tärkein syy öljyn hinnan laskuun on se, että niin monet meistä ympäri maailmaa eivät matkusta. ''

Viikon alussa bensiinin keskihinta Yhdistyneen kuningaskunnan etupihoilla oli 1,13 puntaa litralta ja dieselin 1,18 puntaa litralta hallituksen tietojen mukaan.

Keskiviikkona julkaistussa RAC -analyysissä todettiin, että Yhdistyneen kuningaskunnan polttoaineiden keskimääräiset hinnat olivat lokakuussa 'lähes staattisia', vaikka bensiinin ja dieselin tukkumyyntihinnat laskivat 5 p litraa kohti.

Se väitti myös, että diesel on ollut ylihinnoiteltua lähes kaksi kuukautta, ja keskihinnat laskivat lokakuussa vain murto-osan penniäkään.

Williams jatkoi: 'Olemme huolissamme siitä, että jotkut vähittäiskauppiaat voivat päättää leikata vain muutaman penniä tai ei ollenkaan, mikä olisi huono uutinen kuljettajille, varsinkin kun emme odota, että tiet ovat yhtä hiljaisia ​​kuin ensimmäisen kerran sisälle suojautuminen.'

Katso Myös: