Julkkisten ja laulajien yllättävät oikeat nimet - ja syyt uusien nimien takana

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Katy Perryn oli muutettava nimensä, koska se oli sama kuin kuuluisa näyttelijä(Kuva: Getty)



Se on tunnettu tosiasia, että joskus sinun on vain vaihdettava nimesi, jotta se olisi Hollywoodissa.



Joku jakaa nimesi ja sinun on erotuttava toisistaan. Emma Stone myönsi palkintokaudella, että hän haluaisi palata syntymänimeensä - Emily Stone.



Samoin Michael Keaton hyväksyessään gonginsa Birdmaniksi kertoi yleisölle, että hän on itse asiassa Michael Douglas. Hän muutti nimensä välttääkseen hämmennyksen näyttelijä Michael Douglasin kanssa ja valitsi Keatonin, koska hän piti koomikko Buster Keatonista.

On monia muita tähtiä, jotka ovat vaihtaneet monikereita, Elton Johnista Mila Kunisiin, Katy Perrystä Reese Witherspooniin ja Tygaan.

Tässä vielä muutama yllättävä nimenmuutos.



1. Katy Perry eli Kathryn Hudson

Katy Perry oli aiemmin kristitty laulaja (Kuva: Getty)

Katy Perry lauloi kristillistä musiikkia hänen nimellään Kathryn Hudson. Hän julkaisi Gospel -levyn Katy Hudsonin Red Hill Recordsin alla, ennen kuin otti äitinsä tyttönimen, jotta hän ei sekoittuisi kuuluisan näyttelijän Kate Hudsonin kanssa.



Lorde eli Ella Marija Lani Yelich-O & Connor

On ehkä hieman helpompi ymmärtää, miksi Lorde muutti nimensä. Grammy -voittaja on selittänyt aiemmin, miten hän valitsi Lorden. 'Ajattelin, että' Herra ' oli superrad, mutta todella maskuliininen - olen pienestä pitäen ollut todella kiinnostunut kuninkaallisista ja aristokratiasta, 'Lorde kertoi Interview -lehdelle . 'Joten tehdä & apos; Herra & apos; naisellisempi, laitoin vain & apos; e & apos; lopussa! Jotkut ihmiset pitävät sitä uskonnollisena, mutta eivät. ''

2. Whoopi Goldberg - Caryn Elaine Johnson

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldbergin nimen takana on melko epätavallinen syy (Kuva: Getty)

Köyhää Whoopia ei oikeastaan ​​tunnettu lavanimellään, ennen kuin hän työskenteli teatterissa ja hänen ystävänsä huomasivat hänen * yskän * ongelmansa. Hänellä oli todella paha ilmavaivat. Siksi Whoopi, kuten whoopi -tyyny.

'Ihmiset sanoivat minulle:' Sinä olet kuin höyhenpehmuste. ' Ja siitä se nimi tuli. '

Sukunimi tuli hänen äidiltään, joka luuli tarvitsevansa juutalaisen kuuloista nimeä päästäkseen eteenpäin.

3. Drake eli Aubrey Drake Graham

Drake esiintyy Smoothie King Centerissä 2. syyskuuta 2016

Drake on hänen toinen nimensä (Kuva: Getty)

Saatat tai et tiedä, että Drake pelasi pyörätuoliin sidottua Jimmy Brooksia Degrassilla. Hän meni silloin Aubrey Grahamin ohi. Kun hän lähti Torontosta ja keskittyi räppimiseen vuonna 2009, hän jätti etu- ja sukunimen - vain Drakelle.

4. Miley Cyrus eli Destiny Hope Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrusin nimi tuli lempinimestä (Kuva: Getty)

Miley on itse asiassa versio lempinimestä, jonka hänen isänsä antoi hänelle. Kun nuorempi Billy Ray kutsui häntä hymiöksi - tämä lyhennettiin Mileyksi, jota hän nyt käyttää. Hän muutti laillisesti nimensä vuonna 2008.

5. Julianne Moore eli Julie Smith

Julianne Moore, Oscar 2016

Julianne oli vain Julie (Kuva: Getty)

Vuonna 2001 Julianne Moore kertoi NY Timesille, että hän ryhtyi toimimaan draamanopettajansa ehdotuksen jälkeen. Hän ei todellakaan halunnut muuttaa nimeään, mutta se oli ilmeisesti liian yleistä erottua. Hän haki perhelinkkiä.

& apos; Siellä oli jo Julie Smith, Julie Anne Smith, siellä oli kaikki, & apos; & apos; Moore kertoi The Timesille. & apos; & apos; Isäni toinen nimi on Moore; äitini nimi on Anne. Joten löin vain Annen Julien päälle. Tällä tavalla voisin käyttää molempien nimiä enkä loukata kenenkään tunteita. Mutta on kamalaa muuttaa nimeäsi. Olin koko elämäni ollut Julie Smith, enkä halunnut muuttaa sitä. & Apos; & apos;

6. Jamie Foxx eli Eric Marlon Bishop

Hei Erin (Kuva: Getty Images for iHeartMedia)

Tätä ei vahvisteta, mutta uskottiin, että hän valitsi uuden nimen, joka kuulosti tarkoituksellisesti ylimieliseltä, koska hänestä tuntui, että naispuoliset koomikot valitaan klubeissa olevien miesten yli.

7. Nicki Minaj eli Onika Tanya Maraj

Nicki Minaj esiintyy Drai's Beach Club - Yökerhossa Cromwell Las Vegasissa uudenvuodenaaton juhlassa 31. joulukuuta 2015 Las Vegasissa, Nevadassa

Nicki ei edes pitänyt nimestä (Kuva: Getty)

Nicki ei edes pidä näyttelijän nimestään.

'Joku muutti nimeni' Minaj sanoi . 'Yksi ensimmäisistä allekirjoittamistani tuotantosopimuksista kaveri halusi nimeni olevan' Minaj '; ja taistelin häntä vastaan ​​hampaita ja kynsiä vastaan. Mutta hän vakuutti minut. Olen aina vihannut sitä. '

Ilmeisesti Minaj kasvoi muutamalla lempinimellä, Nicki ja Cooky olivat kaksi.

8. Ben Kingsley eli Krishna Pandit Bhanji

Sir Ben Kingsley

Sir Ben Kingsley muutti nimensä kuulostamaan vähemmän 'vieraalta'. (Kuva: Getty)

Kingsley muutti nimensä amerikkalaisemmaksi, kun hän koki vieraan kuuloisen nimen vahingoittavan hänen uraansa.

9. Oprah Winfrey eli Orpah Winfrey

Oprah Winfreylle kaikki johtui virheestä (Kuva: Getty)

Tämä on outo lisäys luetteloon, koska se on kirjoitusvirhe. Winfrey paljasti vuonna 1991, että hänet on nimetty raamatullisen hahmon mukaan, mutta hänen nimensä oli kirjoitettu väärin hänen syntymätodistukseensa.

cj kaunis naimisissa

Hän sanoi: 'Ida -tätini oli valinnut nimen, mutta kukaan ei oikein tiennyt kirjoittaa sitä, joten se meni 'Orpa'. syntymätodistuksessani, mutta ihmiset eivät tienneet, miten se lausutaan, joten he laittivat & apos; p & apos; ennen & apos; r & apos; muualla kuin syntymätodistuksessa. Syntymätodistuksessa se on Orpa, mutta sitten se käännettiin Oprahiksi, joten tässä me olemme. '

10. Charlie Sheen / Martin Sheen eli Carlos Irwin Estevez / Ramon Antonio Gerard Estevez

Charlie Sheen

Charlie Sheen ja hänen isänsä Martin vaihtoivat molemmat nimensä (Kuva: Getty)

Molempien poikien vanhemmat olivat Irlannista ja Espanjasta, mutta halusivat ottaa enemmän amerikkalaisen nimen.

Charlie on sanonut ottaneensa hänet CBS: n roolivalmentaja Robert Dale Martinilta ja televankelista Fulton J. Sheeniltä, ​​jonka hän sanoi olevansa loistava näyttelijä.

Charlie muutti laillisesti nimensä, mutta Martin ei koskaan. Heidän veljensä/poikansa ei koskaan vaihtanut nimeään ja on Emilio Estevez.

11. Michael Caine eli Maurice Joseph Micklewhite

'Olen Michael Caine' tai en (Kuva: Getty)

Päällä IMDb väitti, että Caine muutti nimensä agentin neuvon jälkeen.

Caine selitti itsensä vuonna 2009 New York -lehti , että hän nimesi itsensä uudelleen Humphrey Bogartin hahmon mukaan elokuvassa The Caine Mutiny.

- Bogart oli sankarini, ja vaikka hän tuli eräänlaisesta snobista, aristokraattisesta perheestä - hän oli prinsessa Dianan kaukainen sukulainen - luulin lapsena, että hän oli kova tyyppi, Caine sanoi.

12. Bono eli Paul David Hewson

U2: n rock -laulaja Bono poseeraa vaimonsa Ali Hewsonin kanssa

Bono vaimonsa Ali Hewsonin kanssa (Kuva: Getty)

U2: n keulahahmo Bono on onnistunut saamaan soolonimen, mutta hänet tunnettiin aiemmin nimellä Paul David Hewson. Hänen vaimonsa on säilyttänyt sukunimen Hewson. Bono oli lempinimi, joka tarttui kiinni, lyhenne Bono Voxista, joka tarkoittaa 'hyvää ääntä'.

13. Lady Gaga eli Stefani Joanne Angelina Germanotta

Muusikko Lady Gaga esiintyy

Lady Gagan oikea nimi on hieman suutuntuma (Kuva: Getty Images North America)

Takaisin lokakuun 2013 numerossa Elle -lehti , Gaga sanoi, että hän muutti nimensä, koska Stefani oli 'ikuisesti kidutettu taiteilija', joka ei voinut olla julkinen. On todennäköisempää, että on helpompi sanoa ...

14. Vin Diesel eli Mark Sinclair Vincent

Vin Diesel osallistuu Fast & Furious 5 -valokutsuun (Kuva: Getty)

Conan O & Brien The Late Show'ssa sai Vinin myöntämään, että hän muutti nimensä työskennellessään pomppijana - se on lyhennetty versio hänen sukunimestään. Diesel oli lempinimi, jonka hän sai 'dieselillä', koska hänellä oli niin paljon energiaa.

15. Jodie Foster eli Alicia Christian Foster

Jodie Foster (Kuva: Getty Images)

The Silence of the Lambs -näyttelijä syntyi Alicia

Jodie ei ole koskaan puhunut nimenmuutoksestaan, mutta hänen vieraantunut veljensä on kirjoissaan. Hän sanoo, että hänen nimensä muuttui 'Jodieksi' johtuen lempinimestä, koodista 'Jo D' heidän äitinsä kumppanille Josephina Dominguezille.

16. Bruno Mars eli Peter Gene Hernandez

Langaton festivaali - päivä 3

Vain niin viileä henkilö voisi vetää nimen Bruno Mars (Kuva: Getty)

Bruno Mars muutti Puerto Ricon nimestään välttääkseen stereotypioita GQ .

Bruno oli lempinimi, jonka hänen isänsä antoi hänelle muistuttaessaan painija Bruno Sammartinosta.

Sukunimi? 'Minusta tuntui, ettei minulla ole pizzazzia, ja monet tytöt sanovat, että olen poissa tästä maailmasta, joten olin kuin luulen olevani Marsista', hän kertoi Rap-Up.com.

17. Elton John eli Reginald Kenneth Dwight

Elton John

Henkilökohtaisesti mielestämme hänen olisi pitänyt järkyttää Reginaldia (Kuva: GETTY)

Voi Elton, vai pitäisikö sen olla Reginald. Laulaja muutti nimensä ennen kuin osui suureen aikaan sekoittaen saksofonisti Elton Deanin ja Long John Baldryn nimet.

18. Woody Allen eli Allan Stewart Koningsberg

Woody Allen

Woody Allen muutti laillisesti nimensä 17 -vuotiaana (Kuva: Getty)

Woody muutti nimensä Heywood Alleniksi 17 -vuotiaana laillisesti. Hänet tunnettiin lyhyesti nimellä Woody, ja hän vain piti sen.

19. Stevie Wonder eli Stevland Hardaway Judkins

Stevie Wonder

Stevie Wonder ei ole hänen oikea nimensä (romahtaa shokista) (Kuva: Getty)

Motown Recordsin pomo Berry Gordy nimeksi laulaja Pieni Stevie Wonder. Stevie pudotti myöhemmin Pikku -osan vanhetessaan, mutta hän kuulostaa silti siistiltä.

20. Lana Del Rey eli Elizabeth Grant

Laulaja / lauluntekijä Lana Del Rey

Laulaja/lauluntekijä Lana Del Rey on esittänyt erilaisia ​​syitä muutokselle (Kuva: Getty)

Elizabeth Grantilla on yksi albumi vyön alla - epäonnistunut. Hän otti itsensä takaisin ja nimesi itsensä uudelleen. Del Rey on antanut tarinasta useamman kuin yhden version.

Ensimmäinen - sen loi ryhmä johtajia ja lakimiehiä. Toinen - hän halusi nimen, jolla oli espanjalainen tunnelma, koska hän esiintyi paljon Miamissa.

21. Ice Cube eli O & apos; Shea Jackson Sr.

Ice Cube esiintyy Festival D & apos; ete De Quebecissä 7. heinäkuuta 2016 Quebec Cityssä, Kanadassa

Ice Cube ei ilmeisesti ollut hänen nimensä ... (Kuva: Getty)

Juuri Ice Cuben veli antoi hänelle nimen, koska hän koki toimivansa liian viileäksi ikäänsä nähden.

22. Iggy Azalea eli ametisti Amelia Kelly

American Music Awards

Iggyllä on kiittää koiraansa (Kuva: Getty)

Ketään kovaa räppääjää ei voitu kutsua ametistiksi, eräänlaiseksi kiviksi, joten hän muutti sen. Etunimi tulee Iggystä ... hänen koiransa. Hän taisteli käärmeen kanssa ja elää kertoakseen tarinan, hän käytti hänen nimensä kanssa tunnusta hänen kunniakseen ja pian ihmiset ajattelivat sen olevan hänen. Hän vain meni sen kanssa. Azalea tuli isoisältään, joka sanoi tarvitsevansa useamman kuin yhden nimen. Hän otti sen kadun nimen, jolla perhe asui.

23. Tyga - oikea nimi Michael Ray Nguyen -Stevenson

Tyga syytti Tiger Woodsia, mutta se ei ehkä pitänyt paikkaansa (Kuva: Getty)

Tyga on käännös Kiitos Jumalalle aina. Räppäri on myös sanonut, että hänen äitinsä kutsuisi häntä Tiger Woodsiksi - mutta tämä on sittemmin purettu 'käsikirjoitukseksi'. tosi -tv: lle.

24. Jennifer Aniston eli Jennifer Linn Anastassakis

Yrität sanoa Jennifer Anistonin oikean sukunimen (Kuva: Getty)

Näyttelijä & apos; isä, itse näyttelijä, muutti kreikkalaista sukunimeään saadakseen lisää työtä.

25. Nicolas Cage eli Nicolas Kim Coppola

Näyttelijä Nicolas Cage

Nicolas Cage näyttää hieman stressaantuneelta - ehkä hän ajattelee entistä nimeään (Kuva: Getty)

Nicolas Cage muutti nimensä irrottautuakseen setästään ... Kummisetä ohjaaja Francis Ford Coppola.

Myös...

Alicia Keys eli Alicia Augello Cook

Helen Mirren eli Ilyena Lydia Mironoff

Brad Pitt eli William Bradley Pitt

Blac Chyna eli Angela Renée White

Katso Myös: