Ted Bundyn aivot leikattiin pois teloituksen jälkeen ja testattiin kammottavassa kokeessa

Yhdysvaltain Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ted Bundyn aivot poistettiin kammottavan kokeen vuoksi hänen kuolemansa jälkeen



Ensinnäkin Ted Bundy esitteli täydellisen nuoren miehen. Hyvin puhuttu ja hyvännäköinen hän oli oikeustieteen opiskelija, joka työskenteli jopa itsemurhien ehkäisyn puhelinlinjalla.



Mutta todellisuudessa hän oli vääntynyt hirviö, joka teurasti vähintään 36 nuorta naista ja tyttöä yhdessä historian verisimmistä tappajaisista.



Hänet jäi kiinni ja häkittiin vasta, kun hänen ex-tyttöystävänsä Elizabeth Kendall antoi Bundyn nimen poliisille ja teloitettiin tänään 32 vuotta sitten.

Elizabeth kertoi tarinansa Amazonin dokumentissa, Ted Bundy: Tappaa tappajan viime vuonna.

Ted Bundy murhasi 36 naista tytöissä, ja poliisi uskoo, että niitä saattoi olla enemmän

Ted Bundy murhasi 36 naista tytöissä, ja poliisi uskoo, että niitä saattoi olla enemmän (Kuva: Bettmann -arkisto)



Vuosien ajan 1970 -luvulla Bundy kohdisti nuoria naisia ​​ja tyttöjä. Raiskaus, tappaminen ja sitten heidän ruumiinsa jättäminen.

Lopullisessa sairaassa loukkauksessa murhattuja kohtaan hän usein tekisi palata sinne, missä hän oli hylännyt ruumiin, ja harrastaa seksiä heidän ruumiidensa kanssa .



Bundy lopetti tämän lopullisen loukkaantumisen vain, kun keho hajoaa liikaa tai eläimet ovat syöneet sen.

Hän keräsi myös useita uhrejaan & apos; päätä sairaina palkintoina ja tekisi heille seksuaalisia tekoja peitettyään ne meikkiin.

Toisessa julmassa tunnustuksessa Bundy jopa myönsi syöneensä osia uhreistaan. ruumiita, jotta hän voisi 'omistaa' ne ja heistä tulisi osa häntä.

Tappaja väitti olevansa riippuvainen murhasta sanoen: 'Tunnet heidän viimeisen hengenvetonsa poistuvan ruumiistaan. Katsot heidän silmiinsä. Tällaisessa tilanteessa oleva ihminen on Jumala!

jason gardner gemma collins

Bundy pidätettiin lopulta, hänet tuomittiin kuolemaan.

Hänet teloitettiin sähkötuolilla 24.

Ulkopuoliselle maailmalle Bundy esitteli arvostetun kansalaisen

Ulkopuoliselle maailmalle Bundy esitteli arvostetun kansalaisen (Kuva: Bettmann -arkisto)

Bundyn aivot poistettiin ja tehtiin useita kokeita sen selvittämiseksi, miksi hän oli tehnyt kauhistuttavat rikoksensa.

Jotkut tutkijat ovat yhdistäneet tietyt aivovammat rikollisuuteen.

Ja Bunday oli kertonut etsivälle, joka oli tärkeä tuomaan hänet oikeuden eteen, että kun hän tunsi halun raiskata ja tappaa, se oli kuin 'kemiallinen vuorovesi aalto, joka pesi hänen aivonsa'.

Hän vertasi sitä huumeriippuvuuteen.

Mutta kun tutkijat tutkivat Bundyn aivoja, sen havaittiin olevan täysin normaali, ilman legioonaa, vammoja tai epämuodostumia.

Sitten hänen ruumiinsa poltettiin ja Bundyn viimeinen toive täytettiin, ja hänen tuhkansa oli hajallaan samalla vuorella, jonne hän oli kaatanut useita uhrin ruumiita.

Hänen kauhunvaltakautensa oli alkanut vuonna 1974, kun hän murtautui 18-vuotiaan opiskelijan kellariin, löi häntä ja pahoinpiteli häntä metallisauvalla.

Bundyn tyttöystävä Elizabeth antoi nimensä poliisille

Bundyn tyttöystävä Elizabeth antoi nimensä poliisille (Kuva: Amazon Prime)

Hänet jätettiin koomaan 10 päiväksi ja hänellä oli aivovamma loppuelämänsä ajan.

Bundaylla ei ollut aiempaa rikosrekisteriä. mutta vain kuukautta myöhemmin hän teki ensimmäisen murhan.

Hän murtautui toisen opiskelijan asuntoon Lynda Ann Healyyn, tyrmäsi hänet, pukeutui ja vei hänet autolleen.

Häntä ei nähty enää, mutta osa hänen kallostaan ​​löytyi paikasta, jossa Bundy kaatoi monia hänen ruumiistaan.

Hän saalisti monien uhriensa ystävällisyyttä ja pukeutui väärennettyihin jalkoihin tai käsivarsiin ja pyysi heitä auttamaan häntä kuljettamaan jotain autolleen.

Bundy saalisti uhriensa ystävällisyyttä

Bundy saalisti uhriensa ystävällisyyttä

Sitten hän ryntäsi heidät, kunnes he olivat tajuton ennen raiskausta, tappamista ja heittämistä.

Kauan ennen kuin hänet lopulta otettiin kiinni, useita naisia ​​tuli sanomaan, että 'Ted' oli lähestynyt heitä.

Kolme naista, joista yksi hänen entisistä tyttöystävistään, jopa osoitti sormellaan suoraan Bundyä, mutta poliisi ei uskonut hänen väitteitään, koska hän oli niin arvostettu yhteiskunnan jäsen.

Bundy hyväksyttiin lakikouluun ja muutti Utahiin, mutta hänen väkivallanjano vain kasvoi.

Hän otti liftarin, jonka hän raiskasi, kuristi ja sitten heitti jokeen, ennen kuin hän palasi hänen ruumiinsa seuraavana päivänä ottamaan pikakuvia ja hajottamaan hänet.

Bundy edusti itseään oikeudenkäynnissä

Bundy edusti itseään oikeudenkäynnissä (Kuva: Getty)

Bundy raiskasi ja kuristi 16-vuotiaan Nancy Wilcoxin Salt Lake Cityssä ja hautasi ruumiinsa.

Poliisipäällikön Melissa Anne Smithin 17-vuotias tytär Bundy sieppasi hänen lähtiessään pizzatiloista.

Hänen ruumiinsa löydettiin yhdeksän päivää myöhemmin, ja kuoleman jälkeen hän oli saattanut pysyä hengissä viikon ajan katoamisensa jälkeen.

Bundy näytti pitävän murhia urheiluna ja jopa myönsi, että hänellä oli 'off season', jolloin hän poimi naisia ​​pitämään taitojaan terävinä ja vapauttamaan heidät.

Hän näytti saavan yhtä paljon nautintoa juosta renkaita poliisin ympärillä hänen mielestään hänen ylivoimaisen älykkyytensä kanssa.

Carol DaRonch pakeni Bundyn ja todisti häntä vastaan

Carol DaRonch pakeni Bundyn ja todisti häntä vastaan

Vuonna 1975 hänet pidätettiin Carol DaRonchin sieppaamisesta, yksi harvoista, jotka selvisivät hyökkäyksistään, ja vangittiin 15 vuodeksi.

Mutta vain kaksi vuotta myöhemmin, kun hän toimi omana asianajajanaan syytettyään Coloradon naisen kuolemasta, hän hyppäsi ulos vankilakirjaston ikkunasta ja katosi.

Hän jäi kiinni kahdeksan päivää myöhemmin, mutta saman vuoden 1977 joulukuussa hän nousi solunsa katossa olevasta reiästä ja pakeni Floridaan.

Seuraava asia oli todella kauhistuttava.

Bundy murtautui Chi Omega -seurakuntaan Floridan osavaltion yliopistossa ja raiskasi ja tappoi neljä naista vain 15 minuutissa tammikuussa 1978.

Jotkut Ted Bundyn uhreista - Roberta Parks, Julie Cunningham, Brenda Carol Ball, Georgann Hawkins, Susan Rancourt, Kimberly Leach, Nancy Wilcox, Janice Ott

Jotkut Ted Bundyn uhreista - Roberta Parks, Julie Cunningham, Brenda Carol Ball, Georgann Hawkins, Susan Rancourt, Kimberly Leach, Nancy Wilcox, Janice Ott

Hän pahoinpiteli Margaret Bowmania kuoliaaksi polttopuulla ja sitten järkytti häntä sukalla.

Seuraavaksi hän lyö ja kuristaa 20-vuotiaan Lisa Levyä ennen kuin hän pahoinpitelee häntä pullolla, repii yhden nänneistä ja jättää syvän pureman pakaran lihaan.

Sitten hän hylkäsi kuoleman kaksi muuta opiskelijaa, Karen Chandler ja Kathy Kleiner, jotka nukkuivat viereisessä makuuhuoneessa.

Hänen viimeinen tunnettu tapponsa oli 12-vuotias Kimberly Leach, joka hänen kidnapattiin koulusta, raiskattiin, murhattiin ja sitten heitettiin hänen ruumiinsa sianvajan alle.

Muutamaa päivää myöhemmin Bundy pidätettiin lopulta, koska hänen kovakuoriainen varastettiin.

Lue lisää

Sarjamurhaaja Ted Bundy
Kuinka Ted Bundy onnistui pakenemaan vankilasta Äidin outo reaktio jäähdytysnauhoihin Ted Bundyn selviytynyt puhuu ääneen Teloitetun tappajan viimeiset hetket paljastettiin

Tunnustettuaan 36 murhaa Bundy vangittiin ja on raportoitu, että neljä miestä raiskasi hänet toistuvasti odottaessaan teloitusta kuolemantuomiossa.

Kun hänen teloituksensa päivä tuli, ulkona oli valtavia väkijoukkoja, jotka huusivat 'polta, Bundy, polta'.

Hänet kuoli sähkötuolissa.

Eleanor Rose, yhden uhrinsa Denise Naslundin äiti, sanoi: Kaikesta, mitä hän teki tytöille - salakuljetuksesta, kuristuksesta, heidän ruumiinsa nöyryyttämisestä, kiduttamisesta - minusta tuntuu, että sähkötuoli on liian hyvä hänelle.

numerot alueellani

Katsoitko Ted Bundy: Tappaako tappaja? Jaa ajatuksesi alla olevaan kommenttiosioon ...

Katso Myös: