15- ja 17-vuotiaat teinit pidätettiin murhasta 16-vuotiaan puukon kuoltua puistossa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Poliisi puukotuspaikalla Harold Hillissä

Yksi teini kuoli puukotuksen jälkeen(Kuva: Alamy Live News.)



Kaksi 15- ja 17-vuotiasta teini-ikäistä on pidätetty murhasta epäiltynä 16-vuotiaan pojan traagisen kuoleman jälkeen Itä-Lontoossa.



Poliisi ja yleisö yrittivät pelastaa pojan sen jälkeen, kun hän oli puukotettu Harold Hillissä Romfordissa, Itä -Lontoossa, perjantaina noin klo 18.40.



Ensihoitajat olivat paikalla, mutta ponnisteluistaan ​​huolimatta teini todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla juuri ennen kello 19.10.

Vain muutama minuutti pojan puukotuksen jälkeen Metropolitan Police sai puhelun toisesta 15 -vuotiaasta pojasta, joka sai puukotushaavan läheisellä tiellä Amyn puiston vieressä - jossa Jodie Chesney, 17, puukotettiin satunnaisesti kuolemaan maaliskuussa 2019.

Poika on viety Itä -Lontoon sairaalaan, jossa hän on edelleen hengenvaarallisessa tilassa.



Hänet on myös pidätetty epäiltynä murhasta.

Myös 17-vuotias poika, joka sai puukotuksen, joutui Itä-Lontoon sairaalaan, jossa hän on edelleen.



Hänet on pidätetty epäiltynä murhasta.

Poliisi kuolemaan johtaneen puukotuksen kohdalla Harold Hillissä

Poliisi tutkii asiaa ja käynnistää murhan tutkinnan (Kuva: Alamy Live News.)

16-vuotias poika pidätettiin tapahtumapaikalta epäiltynä raiskauksesta; Häntä on pelastettu odottamaan lisätutkimuksia kesäkuun alussa.

Poliisi kutsuttiin Church Roadille, Harold Wood, Havering, perjantaina klo 19.41, kun oli ilmoitettu taistelusta, johon osallistui useita ihmisiä.

Todistaja kertoi MyLondon he näkivät 'useita kavereita, joilla oli machetes' jahtaamassa poikaa, joka hyökkäsi kaupan lähellä.

Elisabeth Honeysett, 60, eläkkeellä oleva opettaja, kertoi Aurinko: 'Siellä oli nuori poika, joka itki. Hän sanoi, että 'hän kuoli sylissäni'. ''

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat päivän suurimmat uutiset suoraan postilaatikkoosi

NEWSAMin uutiskirje sisältää viimeisimmät uutiset, jännittävät showbiz- ja TV -tarinat, urheilupäivitykset ja olennaista poliittista tietoa.

Uutiskirje lähetetään sähköpostitse joka aamu, klo 12 ja joka ilta.

Älä missaa hetkeäkään tilaamalla uutiskirjeemme täältä.

Angela Finch, 48, kahden lapsen äiti, lisäsi nähneensä 'nuoren kaverin'. peitetty verellä ja ravistellen päästä varpaisiin.

Hän sanoi: 'Halasin häntä. Hän sanoi minulle: 'Minä näin hänen kuolevan, minä näin hänen kuolevan'. '

Met's Special Crime Commandin murhaetsivät tutkivat ja tutkimukset ovat edelleen käynnissä.

Kaikkia, joilla on tietoa, joka voisi auttaa tutkinnassa, pyydetään soittamaan poliisille numeroon 101 tai twiittaamaan @MetCC ja lainaamaan viite CAD6572/7May.

Vaihtoehtoisesti voit pysyä nimettömänä ottamalla yhteyttä riippumattomaan hyväntekeväisyysjärjestöön Crimestoppers numeroon 0800 555 111.

Katso Myös: