Teini -ikäiset varoittivat yrittämästä TikTokin Pass Out -haastetta, joka voi johtaa kuolemaan

Tiktok

Horoskooppi Huomenna

Miehistä, jotka upottavat kiveksensä soijakastikkeeseen, ja teini -ikäisiin, jotka asettavat kolikoita iPhone -latureihin, TikTokissa on viime kuukausina levinnyt useita outoja haasteita.



Mutta viimeisin suosittu trendi, nimeltään Pass Out Challenge, on luultavasti yksi vaarallisimmista trendeistä.



Oudossa haasteessa nuoret heiluttavat päätään sivulta toiselle toistuvasti ennen kuin sammuvat.



Nopea haku #passoutchallenge -osiossa paljastaa tuhansia videoita teini -ikäisistä, jotka yrittävät haastaa.

TikTok -käyttäjä @beccaruru julkaisi videon haasteensa yrittämisestä ja kirjoitti: Okei, se toimii… ja putosin sängystä, se sattui.

Teini -ikäiset varoittivat yrittämästä TikTokin 'Pass Out' -haastetta, joka 'voi johtaa kuolemaan' (Kuva: Twitter)



Samaan aikaan käyttäjän @lucyjbutler julkaisemassa videossa näkyy kolme tyttöä, jotka yrittävät haastetta samanaikaisesti, ja kaksi kaatuu lattialle sammuessaan.

On huolestuttavaa, että asiantuntijat ovat varoittaneet haasteeseen liittyvistä riskeistä, kuten pyörtymisestä, kohtauksista, aivovaurioista ja jopa kuolemasta.



Puhuu Irlantilainen tutkija Kun haaste levisi ensimmäisen kerran Snapchatissa jo vuonna 2014, tohtori Nick Flynn, Corkissa, sanoi: Lapset esittävät itsensä hallitsemattomaan ympäristöön. Se on erittäin riskialtista.

Oudossa haasteessa nuoret heiluttavat päätään sivulta toiselle toistuvasti ennen kuin sammuvat (Kuva: Twitter)

(Kuva: Getty Images)

Suorittaessaan luovutushaasteen he matkivat tukehtumista. Ne estävät rintalihaksen liikkumasta, mikä estää rintakehän toimimasta etkä saa happea aivoihin. Sitten aivot ovat nälkäisiä ja henkilö menettää tajuntansa.

Aivoissa todella tapahtuu hapenpuute, joka on samanlainen kuin silloin, kun joku hukkuu, tukehtuu tai sydänpysähdys. Se aiheuttaa aivojen hypoksiaa tai alhaisia ​​happipitoisuuksia aivoissa ja voi aiheuttaa kohtauksia ja kuoleman. Jos aivoissa on vähän happea yli kolmen minuutin ajan, voit saada aivovaurion, ja jos sinulla on vähän happea aivoihin yli viiden minuutin ajan, se voi johtaa kuolemaan.

Lapset kokeilevat alkoholia ja lähtötason huumeita, ja jos sekoitat nämä ja tämän toiminnan, tämä on täynnä vaaraa. Siellä olevat lapset ovat enemmän vammaisia ​​ja vähemmän todennäköisesti käyttäytyvät asianmukaisesti hätätilanteessa. Aidosti se on hyvin pelottavaa.

Lue lisää

TikTok
TikTokin käyttäjät syövät raskaustestit TikTokin uusi silmien väri & apos; trendi Teini -ikäiset laittavat kolikoita iPhone -latureihin Miehet kastelevat kivekset soijaan TikTokille

Pass Out -haasteiden trendi tulee pian sen jälkeen, kun teini -ikäisiä on varoitettu uudesta Skullbreaker & apos; villitys, joka voi aiheuttaa 'vakavia vammoja'.

Peli, jonka kerrotaan levinneen TikTokissa jakamisen jälkeen, sisältää kaksi nuorta, jotka lyövät kolmannen tasapainosta, kun he hyppäävät ilmaan.

Venezuelan koulusta otetuissa kuvissa yksi poika kaatui maahan sen jälkeen, kun hänen molemmat puolensa potkivat jalkansa pois, kun he hyppivät maasta.

Alustavat raportit, joita asianomainen koulu ei ole vahvistanut, osoittivat hänen päätyvän tehohoitoon.

Katso Myös: