Tesco Pankki peruuttaa asiakkaiden luottokortit epäillyn petoksen jälkeen - mitä kannattaa varoa

Luottokortit

Horoskooppi Huomenna

Tesco on lähettänyt asiakkaille tekstiviestejä, joissa kerrotaan, että heidän korttinsa on peruutettu(Kuva: Getty)



Tesco Bank on lähettänyt joillekin 3 miljoonalle asiakkaalle tekstiviestejä, joissa kerrotaan, että heidän korttinsa on peruutettu epäillyn petoksen vuoksi.



kuka on emma buntonin kumppani

Ihmiset, joita asia koskee, saavat automaattisesti korttinsa uudelleen, ja korvaava saapuu viiden ja seitsemän päivän kuluessa.



Suhtaudumme asiakkaidemme tilien turvallisuuteen erittäin vakavasti ja pyrimme kaikin mahdollisin keinoin suojaamaan asiakkaita petolliselta toiminnalta, kohteeseen Tesco Bankin tiedottaja kertoi NEWSAM Moneyille.

”Alan rutiininomaisten petostentorjuntatoimenpiteiden seurauksena olemme antaneet varotoimenpiteenä uudelleen useita luottokortteja. Pahoittelemme asiakkailtamme tästä aiheutuvaa haittaa.

Tesco sanoi, että valtaosa sen asiakkaista ei tarvitse olla huolissaan - ja että tekstit vaikuttavat vain 'pieneen osaan' kortinhaltijoita.



mary marjan kinkku resepti

Shakila Hashmi, at comparethemarket.com , sanoi: Uutinen siitä, että Tesco on joutunut peruuttamaan joidenkin asiakkaiden luottokortit, on todiste kuluttajien talouspetosten lisääntymisestä. Äskettäisen tutkimuksemme mukaan yli 5 miljoonaa aikuista joutui peruuttamaan luotto- tai maksukorttinsa 12 kuukauden aikana petosyrityksen vuoksi, kun taas yli miljardi puntaa oli varastettu tileiltä tuona aikana.

”Digitaalinen pankkitoiminta on uusi raja rikolliselle toiminnalle, ja vaikka pankit tekevät parhaansa estääkseen petokset, ihmisten on ryhdyttävä toimiin suojellakseen itseään. On tärkeää vaihtaa salasanat säännöllisesti ja varmistaa, että sinulla on erilaisia ​​salasanoja eri tileille. Valppauden lisääminen, etenkin maksujen suorittamisen aikana, on ratkaisevan tärkeää, jotta petoshimo pysyisi loitolla. ''



Pysy turvassa

Toiminta Petos on seuraavat vinkit suojautua korttipetoksilta:

Suojele itseäsi

  • Huolehdi korteistasi - pidä ne mukanasi kaikkialla. Älä koskaan luovuta korttia, varsinkin jos maksat kontaktittomalla korttipaikalla.
  • Suojele pankkitietojasi . Säilytä lausunnot, kuitit ja asiakirjat turvallisesti tai tuhoa ne silppurilla.
  • Allekirjoita uudet kortit heti niiden saapuessa ja leikkaa vanhat kortit magneettinauhan ja sirun läpi, kun ne ovat vanhentuneet tai peruutettu.

Lue lisää

Huijaukset, joita kannattaa varoa
& Apos; kiinni ylinopeudesta & apos; huijaus Tekstit, jotka näyttävät todellisilta EHIC- ja DVLA -huijarit 4 vaarallista WhatsApp -huijausta

Huomaa merkit

  • Korttisi hylätään, kun yrität maksaa sillä tai nostaa rahaa, mutta olet varma, että tililläsi oli varoja viimeisen tarkistuksen yhteydessä.
  • Olet havainnut epätavallista toimintaa pankkitiliotteissasi, kuten ostoksia, joita et muista tehneesi, tai käteisnostoja paikoista, joissa et muista käyneesi.
  • Pankki tai poliisi eivät koskaan ota yhteyttä pyytääkseen PIN -koodiasi 'turvatarkastuksena'. Jos saat tällaisen puhelun, tekstiviestin tai vastaajaviestin, älä luovuta mitään.

Katso Myös: