Texasin laulaja Sharleen Spiteri menee naimisiin kokki Bryn Williamsin kanssa julkkisystävien edessä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Juuri naimisissa: Sharleen ja Bryn



Sharleen Spiteri meni naimisiin kuuluisan kokin Bryn Williamsin kanssa lauantaina viehättävässä kirkossa Pohjois -Walesin maaseudulla.



50 -vuotias texasilainen laulaja saapui vastaanottoon 3 miljoonan punnan Aston Martinilla, jonka DJ -ystävä Chris Evans lainasi vastasyntyneille.



Pariskuntaan liittyi läheinen perhe ja ystävät, kun he vaihtoivat lupauksensa Llandyrnogin kylässä. Päivittäinen ennätys .

Vaikka Chrisia ei havaittu, vieraiden joukossa oli Sharleenin showbiz -ystävä Stella McCartney - joka suunnitteli upean mekkonsa.

Pariskuntaan liittyi läheinen perhe ja ystävät, kun he vaihtoivat lupauksensa Llandyrnogin kylässä (Kuva: John Gladwin/Sunday NEWSAM)



Pal Chris Evans lainasi heille arvokkaan Aston Martinin (Kuva: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Puhuessaan viime vuoden kihlautumisensa jälkeen Sharleen sanoi: Kymmenen vuoden jälkeen häntä on todella pyydetty naimisiin kanssani. Siinä kesti kauan. Joo, Bryn on pyytänyt minua naimisiin. Luulin, että hän sai sydänkohtauksen. Kuka tietää, mikä häntä kannusti?



Skotlantilainen laulaja vitsaili, että hän vainoi sulhanen, 41, vuoden, ennen kuin hän pyysi häntä ulos.

Hän sanoi, että Bryn ei ymmärtänyt vihjettä, kun hän tiputti jatkuvasti hänen ravintolaansa Odette'siin Pohjois -Lontoossa.

Sharleenilla oli yllään upea Stella McCartney -mekko (Kuva: Getty Images)

GQ-pahimmin pukeutunut

Puhuessaan viime vuoden kihlautumisensa jälkeen Sharleen sanoi: Kymmenen vuoden jälkeen häntä on todella pyydetty naimisiin kanssani ' (Kuva: Getty Images)

Lopulta hän ehdotti Sharleenille menemällä polvilleen heidän kotinsa puutarhassa Walesissa tammikuussa.

Sharleen paljasti aiemmin tänä vuonna, että hän aikoo lopettaa live -keikat pyrkiäkseen toipumaan lamauttavasta selkävammasta.

Lue lisää

Julkkikset kihloissa ...
Jonny Mitchell Päivämäärät & apos; Daniel Debby Ryan ja Josh Dun Heidi Klum ja Tom Kaulitz

Hän mursi kolme kiekkoa selkärangassaan ja lääkärit määräsivät hänet lopettamaan pelaamisen tai vaarantamaan lisävaurioita ja suuria leikkauksia.

Hän sanoi neuvotellutsa lääkäreiden kanssa, että he soittavat kourallisen konsertteja samalla kun he ovat täynnä kipulääkkeitä, ennen loputtoman tauon viimeisen skotlantilaisen esityksen jälkeen ensi kuussa.

Katso Myös: