'Se EI OLE ASDAN HINTA' - supermarket asettuu romuhintajärjestelmään ensi kuussa Sainsburyn fuusion keskellä

Asda

Horoskooppi Huomenna

Yhdysvaltain omistama supermarket on paljastanut suunnitelmansa hukata rahansäästöaloite



Asda on paljastanut suunnitelmansa luopua tunnetusta hintatakuustaan ​​ensi kuussa, kun se jatkaa neuvotteluja sulautumisesta Sainsburyn kanssa.



Järjestelmä, joka lupaa pitää tavarat kilpailijoiden hintoja alhaisempina tai yhtä suurina, karsitaan lokakuussa, vain kuukausia ennen kuin kotitaloudet aikovat käyttää miljoonia vuosittaiseen jouluruokaan.



Se on ollut olemassa vuodesta 2010 lähtien ja se jatkuu normaalisti 3. lokakuuta asti - minkä jälkeen kupongit lakkaavat olemasta voimassa verkossa ja kaupoissa.

Sulkeminen seuraa Tescon jalanjälkiä, joka myös hylkäsi rahansäästöohjelmansa kesäkuussa keskittyäkseen sen sijaan omien merkkien hintoihin sen jälkeen, kun paljastui, että vain joka kahdeksas henkilö käytti sitä.

Järjestelmä synnytti kuuluisan termin 'Asda Wombles', joka viittasi ihmisiin, jotka noutasivat hylätyt kuitit pysäköintialueilta ja käyttivät niitä seuraavassa kaupassaan (Kuva: Bloomberg)



Asdan hinta vastaa Tällä hetkellä asiakkaat voivat vertailla kauppaansa Tescon, Sainsburyn Morrisons- tai Waitrose -myymälöiden vertailukelpoisten tuotteiden ilmoitettuihin hintoihin.

Jos tavarat ovat halvempia, asiakas voi vaatia rahat takaisin seuraavasta kaupasta. Jotta voit käyttää sitä, sinun on kirjoita kuitin numero verkossa .



Jos käy ilmi, että ostoksesi eivät ole 10% halvempia, voit lunastaa kupongin seuraavan kauppakäynnin erosta.

Rahan säästöaloite on erityisen kuuluisa & wapling & apos; yhteisö - jotka tarkoituksellisesti lähtivät etsimään tositteita lunastettaviksi verkossa.

Asda sanoi verkkosivuillaan antamassaan lausunnossa, että päätös takuun lopettamisesta oli ollut 'vaikea' (Kuva: Bloomberg)

Keskiviikkona Asda ilmoitti järjestelmän sulkemisesta ja lupasi sen sijaan alentaa hintoja 'pitämään hinnat alhaisina'.

Sähköpostitse käyttäjille supermarket -jättiläinen väitti sijoittaneensa yli 100 miljoonaa puntaa 1000 tuhannen tuotteen hinnan alentamiseen.

Se sanoi, että hintatakuusivusto toimii normaalisti 3. lokakuuta asti, ja sinulla on 28 päivää sen jälkeen, kun olet lunastanut kupongisi.

Asdan virallisella verkkosivustolla sanottiin: 'Se on päätös, jota emme ole tehneet kevyesti, koska rakastamme sitä kalliisti, mutta todellisuudessa tiedämme, että asiakkaamme eivät rakasta sitä tarpeeksi, jotta voimme pitää sen.

'Sen sijaan he haluavat meidän keskittävän investointimme hintojen alentamiseen, ja he ilmoittavat meille, jos olemme kilpailun ulkopuolella.'

Katso Myös: