'Tällä kertaa ensi vuonna, Rodders, meistä tulee miljonäärejä!' Fools And Horses estatein koti myy 1,1 miljoonaa puntaa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Harlech Tower Actonissa, Länsi -Lontoossa, kaksinkertaistui 'Nelson Mandela Houseksi' elokuvassa Only Fools And Horses - kiinteistön koti on mennyt 1,1 miljoonalla punnalla(Kuva: Getty Images)



Koti valtuuston kartanossa, jossa klassinen komediasarja 'Only Fools And Horses' kuvattiin, on myyty Del Boyn unelmasta miljoonalla punnalla.



Hittiesitys sijoittui Peckhamiin, Kaakkois -Lontooseen, mutta Delin ja Rodneyn asunto Nelson Mandela Housessa. oli itse asiassa Harlech Tower Actonissa, pääkaupungin länsipuolella.



Aivan kuten Trotter -veljekset & apos; Peckhamin kartanossa, Harlech Towerissa, oli pesuallas, mutta sen jälkeen se on saanut 600 miljoonan punnan regeneroinnin - mukaan lukien uusi kaupunkitalo, josta on ostettu viileä 1,1 miljoonaa puntaa.

Dodgy -jakaja Del, jota soitti David Jason, lupasi kuuluisasti nuoremmat Rodders & apos; että tällä kertaa ensi vuonna meistä tulee miljonäärejä.

1,1 miljoonan punnan kaupunkitalon sisustus Only Fools And Horses Estate -alueella on kaukana Del Boyn ovelasta sisustuksesta (Kuva: Paul Eccleston Arthouse Ltd)



colin farrell seksinauha

1736 neliömetrin suuruinen mews-talo, jossa on etupiha, kaksi katettua terassia, autotalli ja puuvaikutteiset lattiat, on mennyt ennätykselliseen hintaan.

Sen uskotaan olevan ensimmäinen koti, joka rikkoi seitsemän numeron esteen, kun kiinteistöjä haluttiin hakea alueelle.



Harlech Tower ilmestyi Fools And Horsesin avausluettelossa ja on edelleen olemassa, mutta se puretaan, kun kehittäjät ja neuvoston päälliköt jatkavat alueen rakentamista.

Tuhansia koteja rakennetaan kartanolle, joka kaksinkertaistui Nelson Mandelan talolle. - hyvin erilainen kuin Trotters & apos; 1980 -luvun kukoistus (Kuva: Countryside Properties Plc)

Rakennuksen edessä seisoi Del Boyn keltainen kolmipyöräinen pakettiauto, jolla oli yrityksen nimi Trotters Independent Trading ja joka väitti omistavansa toimistot Pariisissa, New Yorkissa ja Peckhamissa.

Myös muita kohtauksia kartanon ympäriltä kuvattiin Bristolin valtuustossa.

Tuhansia muita flash -ominaisuuksia on tarkoitus rakentaa kartanolle, joka on kaukana televisiosarjassa kuvatusta alaspäin kantapäästä.

Vain Fools and Horses (L-R) Nicholas Lyndhurst Rodney Trotterina ja David Jason Derek & Del Boy & apos; Ravi

Del Boy, jota näyttelee David Jason, lupasi kuuluisasti nuoremmalle veljelle Rodneylle, että tällä kertaa ensi vuonna meistä tulee miljonäärejä & apos; (Kuva: BBC)

Vaikka Trotters & apos; asunto varustettiin Delin upeilla huonekaluilla, tapetilla, huonekaluilla ja gadgeteilla - kaikki olivat pudonneet kuorma -auton takaosasta. - uudessa neljän hengen vuoteessa on tyylikkäät pähkinäpintaiset ovet, kiviset työtasot ja jopa kaksi kattoterassia.

Acton Gardens, Lontoo W3

Kehittäjät Actonissa, Länsi-Lontoossa, pyrkivät houkuttelemaan enemmän kalliita asukkaita kuin hämmentävät Trotters (Kuva: Paul Eccleston Arthouse Ltd)

Sitcomissa, joka ilmestyi näytöillemme vuodesta 1981 vuoteen 2003, rakastettavasta roistosta Delistä, huijari Rodneystä ja setä Albertista tuli miljonäärejä löytäessään korvaamattoman taskukellon.

Mutta todellisessa Trotter -tyylissä klaani menettää kaiken ennen kuin palaa tutulle neuvostotasolle.

Vain hulluja ja hevosia

Vain Fools And Horses -elokuvan pääosissa nähdään David Jason, Nicholas Lyndhurst, joka näytteli Rodneyä, ja Isoisä, jota näytteli Lennard Pearce. (Kuva: BBC)

Mike Woolliscroft, kehittäjältä Countryside, kertoi Lontoon iltastandardi : 'Odotamme innolla, että voimme jatkaa tähän mennessä saavutetun menestyksen pohjalta jatkamalla yhteydenpitoa yhteisön kanssa elvytysohjelman loppuosassa.'

Katso Myös: