Thomas Cook esittelee hullujen varhaisten lintujen myynnin kesälomilla 2017, mukaan lukien 400 punnan perhematkat

Matkustaa

Horoskooppi Huomenna

Matkatoimisto

Thomas Cook on julkaissut valtavia alennuksia kesälomastaan ​​2017(Kuva: Getty)



Downton Abbey -elokuvapaikat

Vuosi lähestyy loppuaan ja kylmä talvinen sää alkaa menettää houkuttelevuuttaan, joten on aika alkaa ajatella kesää 2017.



Varhaisen varauksen kannustimena Thomas Cook ovat julkistaneet juhlakaupan kesäauringosta vuonna 2017 ja tarjoavat 100 € alennusta per henkilö , 200 € alennus paria kohden ja 400 € alennus per perhe valittujen kesätaukojen 2017 aikana - varattavissa jouluaattona.



Tämän lisäksi on myös hulluja alhaiset talletukset 25 puntaa per henkilö suoraveloitusjärjestelmällä tehdyille varauksille - Thomas Cook on ainoa matkanjärjestäjä, joka tarjoaa tämän palvelun.

Thomas Cook UK & Irelandin toimitusjohtaja Chris Mottershead sanoi, että näemme joka vuosi, että asiakkaat alkavat ajatella seuraavaa lomaa joulun jälkeisinä päivinä, ja jotkut jopa etsivät ja varaavat itse joulupäivänä.

'Tänä vuonna meillä on tarjolla erilaisia ​​tarjouksia jokaiselle, olitpa sitten lähdössä perheenä, parina tai ystävien kanssa, sekä tarjouksia kohteisiin ympäri Eurooppaa ja kauempaa. Lisäksi tämän vuoden erikoistarjouksiin sisältyy joukko äskettäin saatavilla olevia brittiläisille asiakkaillemme omia hotellihuoneitamme.



Lue lisää

kim kardashian seksi tapw
Nyrkkeilypäivän myynti 2018
Parhaat muotitarjoukset Seuraava Erittäin Amazon

Top 6 Thomas Cookin lomaa tarjouksessa

Rodos , 2079 puntaa per perhe (oli 2886 puntaa)

Rodos on kaunis saari, joka ei säästä pakollisesta auringosta, hiekasta ja yöelämästä



Vie lapset kauniille kreikkalaiselle saarelle ensi kesänä ja nauti molempien maailmojen parhaista puolista upeilla rannoilla, muinaisilla raunioilla ja runsaalla matkalle pakattavalla tavalla.

Hintaan sisältyy 7 yötä 4* Sunwing Kalithea Beachillä itsepalveluperiaatteella 4 hengen perheelle, joka lentää Birminghamista 15. heinäkuuta 2017.

Mallorca , 2369 puntaa per perhe (oli 3048 puntaa)

Espanjan suosittu Välimeren saari, jossa on yöelämää ja mielenkiintoinen historia, on ihanteellinen lomakohde perheille ja ystäville, ja se on tunnettu uskomattomasta ruoastaan ​​ja kauniista kuumasta säästä.

Hintaan sisältyy 7 yötä 4* Sunwing Cala Bona Beachillä itsepalveluperiaatteella 4 hengen perheelle, joka lentää Bristolista 22. heinäkuuta 2017

Gran Canaria , 2495 puntaa per perhe

Gran Canaria on lomakohde - ja hyvästä syystä

Ylellisistä valkoisista hiekkarannoistaan ​​ja valtavista verovapaista ostoksistaan ​​tunnettu Gran Canaria ja sen kultainen kolmikko: aurinko, hiekka ja ostokset, eivät koskaan väsytä.

Hintaan sisältyy 7 yötä 3* SunConnect Servatur Puerto Azulissa all inclusive -periaatteella 4 hengen perheelle, joka lentää Lontoon Gatwickista 29. heinäkuuta 2017.

Liam ja cheryl naimisissa

Lue lisää

Lomat Espanjassa
Löydä parhaat tarjoukset Halvat lennot Espanjan parhaat hiekkarannat Kanariansaarten opas

Fuerteventura , 575 puntaa per henkilö (oli 914 puntaa)

Fuertaventura

Fuertaventura on nouseva, joten varaa paikkasi kauniilla saarella jo tänään (Kuva: Getty Images)

Erittäin suosittu lomakohde laajojen valkoisten rantojen ja vesiurheilulajien ansiosta, sillä on ennätyslämpötilat ja se on ihanteellinen rentouttavalle lomalle poissa kotoa - pariton juoma -ilta sekoitettuna!

Hintaan sisältyy 7 yötä 4* SunConnect Atlantis Fuerteventurassa all inclusive -periaatteella, joka lentää Glasgow'sta 6.5.2017.

Zante , 735 puntaa per henkilö (oli 1012 puntaa)

sandys superstars -oikeusjuttu
Zante

Jos loma Zantessa on kortilla vuodelle 2017, miksi et varaa omasi nyt, jotta vältyt pettymykseltä (Kuva: Getty)

Zakynthoksen satamakaupunki on tunnettu kesäkohde, jota ympäröivät rannat ja yöelämä. Syö, juo ja nauti erittäin kuumista lämpötiloista.

Hinta sisältää 7 yötä 4* SENTIDO Louis Plagos Beachillä all inclusive -periaatteella, joka lentää Lontoon Stanstedista 5. elokuuta 2017.

ufc 251 time uk

Florida , 1075 puntaa per henkilö (oli 2452 puntaa)

Disneyland Floridassa

Jos budjettisi ulottuu Floridaan, ansaitse itsellesi ylimääräistä rahaa hankkimalla hyvä tarjous (Kuva: Getty)

Kuuluisa satojen kilometrien rannoista, sykkivästä Miamin kaupungista, kuumasta ilmastosta ja tietysti lukuisista teemapuistoista, kuten Disneylandista.

Hintaan sisältyy 7 yötä 3* Clarion Inn & Suites -hotellissa vain huonehintaan, joka lentää Lontoon Stanstedista 12. elokuuta 2017.

Jos haluat tietää lisää tapoja säästää lennoissa ja lomapaketeissa, tässä ovat tämän viikon parhaat British Airwaysin myöhästarjoukset.

Lue lisää

Eurooppalaiset kaupunkioppaat
Amsterdam, Alankomaat Lissabon, Portugali Edinburgh, Skotlanti Berliini, Saksa

Katso Myös: