Tuhansia eläkeläisiä uhkaa 1000 punnan sakko ennen TV -lupien määräaikaa tänä viikonloppuna

Tv -Lisensointi

Horoskooppi Huomenna

Tuhannet eläkeläiset, jotka eivät ole oikeutettuja ilmaiseen TV -lisenssiin, joutuvat saamaan jopa 1000 punnan sakot tänä viikonloppuna.



Ilmaiset TV-lisenssit yli 75-vuotiaille kirjattiin viime vuonna lukuun ottamatta niitä, jotka vaativat eläkelainoja osana hallituksen suurta järjestelyä.



Kuitenkin koronaviruskriisin vuoksi julkistettiin siirtymäkausi, joka pelasti kaikki, joilla ei vielä ollut varaa TV -lisenssiin sakkojen saamisesta.



Tämä lisäaika päättyy lauantaina 31. heinäkuuta, mikä tarkoittaa, että jokainen, joka ei ole maksanut TV -lisenssiä, mutta tarvitsee sen, voidaan pian rangaista.

Tämän vuoden kesäkuun lopussa julkaistussa päivityksessä BBC sanoi, että 3,6 miljoonaa 3,9 miljoonasta yli 75-vuotiaasta, jotka joutuivat maksamaan uudesta TV-lisenssistä, oli jo tehnyt niin.

Eläkeläisten on maksettava TV -lisenssi tästä viikonlopusta alkaen, elleivät he hae eläkehyvitystä

Eläkeläisten on maksettava TV -lisenssi tästä viikonlopusta alkaen, elleivät he hae eläkehyvitystä (Kuva: Getty Images/iStockphoto)



iskusotilaat Britanniassa on kykyjä

Lähetystoiminnan harjoittaja sanoi tuolloin kirjoittavansa jäljelle jääville 260 000 ihmiselle tietoja siitä, miten he voivat perustaa TV -lisenssin.

Jos tarvitset lisenssin etkä ole maksanut siitä, voit joutua syytteeseen ja saada jopa 1000 punnan sakon.



TV -lisenssi vaaditaan suorien ohjelmien katseluun tai tallentamiseen millä tahansa kanavalla tai jos katsot jotain suoratoistona suoratoistopalvelussa.

Voit katsella sisältöä sen jälkeen, kun se on näytetty televisiossa - esimerkiksi sellaisissa palveluissa kuin ITV Player, All 4, My5, Now TV, Netflix tai Apple TV.

tescon aukioloajat vanhuksille

Voit myös katsella videoleikkeitä, joita ei ole livenä YouTubessa.

Mutta et voi ladata tai katsella BBC -ohjelmia BBC iPlayerilla ilman lisenssiä - livenä, kiinni tai pyydettäessä.

Tavallinen väritelevisio -lisenssi maksaa 159 puntaa tai mustavalkoinen 53,50 puntaa.

Selitämme, kuka tarvitsee TV -lisenssin

Selitämme, kuka tarvitsee TV -lisenssin (Kuva: Getty Images)

Tarvitsetko TV -lisenssin? Kuinka leikata kustannuksia

Kuten edellä mainitsimme, jos katsot mitään, mitä ei näytetä suorana televisiossa - paitsi BBC iPlayeria, sinun ei tarvitse maksaa TV -lisenssistä.

Saat edelleen ilmaisen TV -lisenssin, jos olet yli 75 -vuotias ja haet eläkehyvitystä.

Jos tarvitset TV -lisenssin, sinun on maksettava vain yksi per kotitalous - eli sinun ei tarvitse hakea rahaa jokaisesta kotisi henkilöstä.

Jos sinä tai joku, jonka kanssa asut, olet sokea tai vaikeasti näkövammainen, saat 50% alennuksen TV -lisenssistäsi - mutta tarvitset lääkärintodistuksen tämän tukemiseksi.

dean gaffney olen julkkis

Tai jos asut hoivakodissa tai suojamajoituksessa, voit ehkä hakea ARC -asunto -TV -lisenssiä huoneesi tai asuntosi kattamiseksi.

Tämä maksaa huomattavasti alennettua 7,50 puntaa per huone tai asunto.

Jos kotisi ei kelpaa tähän, sinun on maksettava täysi TV -lisenssi.

Joissakin olosuhteissa opiskelijoiden ei myöskään tarvitse maksaa maksua.

ben hardy x miehet

TV -lisensoinnin mukaan vanhempasi voivat suojata sinua & apos; lisenssi, jos TV: n käyttölupa kattaa 'vanhentuneen osoitteesi' (vanhempiesi osoitteen).

Käytä myös vain TV-vastaanottimia, jotka saavat virtansa omasta sisäisestä paristostaan-eli sitä ei ole kytketty verkkovirtaan.

Katso Myös: