Tuhannet opiskelijat kertoivat voivansa vaatia TV -lisenssin palautusta 50 punnan arvosta

Tv -Lisensointi

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Getty Images)



Kesäksi kotiin muuttavia oppilaita muistutetaan, että heillä voi olla oikeus 50 puntaan palautuksen muodossa.



TV -lupaviranomaisen mukaan niiden, jotka asuvat tällä hetkellä vuokra -asunnossa tai -hallissa, tulee hakea hyvissä ajoin rahaa takaisin laskuilleen.



Tämä tapahtuu, jos he muuttavat takaisin lisensoituun osoitteeseen kesälomaa varten.

naiset, joilla on 2 vaginaa

Vuonna 2017 TV -lisensointi muutti hyvitysten laskentatapaa helpottaakseen asiakkaiden hakemista.

Uudet säännöt merkitsivät, että opiskelijat voisivat hakea rahaa takaisin lisenssiltään jäljellä olevista kokonaisista kuukausista muutettaessa.



Korkeakoulutilastoviraston mukaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa oli 1 776 540 perustutkinto -opiskelijaa 2017/18.

1222:n henkinen merkitys

Jokainen, joka poistuu hallistaan ​​tai vuokratusta asunnostaan ​​palatakseen lisensoituun osoitteeseen, voi vaatia hyvitystä.



TV -lisensoinnin mukaan opiskelijat, jotka ostivat lisenssin viime lokakuussa ja muuttavat pois toukokuussa, ovat oikeutettuja 50,16 £: n hyvitykseen.

TV -lisenssi seuraamusten tarkistamiseksi

Jos opiskelet poissa kotoa, voit ehkä vaatia takaisin kaiken, mitä olet maksanut liikaa (Kuva: PA)

Hakeminen on helppoa ja sen voi tehdä verkossa tai puhelimitse.

14:n henkinen merkitys

Opiskelijoilla on vain oltava mukanaan TV -lisenssin tiedot ja todisteet siitä, että lisenssiä ei enää tarvita, kuten kopio vuokrasopimuksen päättymisestä.

TV -lisensoinnin tiedottaja Paul Cooper sanoi: 'Monet opiskelijat eivät tiedä, että he voivat hakea TV -lisenssin hyvitystä palatessaan kotiin kesäksi, joten he voivat jäädä ilman ylimääräistä 50 puntaa taskussaan.

'Hyvityksen hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja kannustamme kaikkia tukikelpoisia opiskelijoita tai joissakin tapauksissa heidän vanhempiaan hyödyntämään sitä.

'' On tärkeää, että opiskelijat, jotka tarvitsevat TV -lisenssin, ostavat sellaisen mahdollisimman pian, kun he aloittavat yliopiston tai korkeakoulun, jotta he voivat hyödyntää tarjolla olevia joustavia maksuvaihtoehtoja ja välttää jopa 1 000 punnan sakon. ''

TV -lisenssi tarvitaan kaikille, jotka katsovat tai nauhoittavat ohjelmia, kun niitä lähetetään reaaliajassa. Se koskee myös niitä, jotka käyttävät BBC iPlayeria.

Lisenssejä tarvitaan katseltavasta laitteesta riippumatta - pöytätietokoneelta, kannettavalta tietokoneelta, matkapuhelimelta, tabletilta, pelikonsolilta, digiboksilta tai DVD/VHS -tallentimelta.

Eva Crossan Jory, NUS: n varapresidentti (hyvinvointi), sanoi: '' TV -lisenssi on voimassa koko vuoden, joten jos opiskelijat ostavat lisenssin lokakuussa, he voivat hakea hyvitystä lukuvuoden päätyttyä eivätkä enää elä opiskelija -asunnossa. Monet voivat säästää kaivattua rahaa kesälomalla.

julkkis isoveli 2014 -ehdokkaat

'Jos opiskelijat ovat epävarmoja alennuksista tai heidän on keskusteltava taloudesta, he voivat kääntyä yliopiston, korkeakoulun tai opiskelijaliiton neuvontakeskuksen puoleen.'

Jos haluat järjestää hyvityksen tai muuttaa osoitetta, käy osoitteessa www.tvlicensing.co.uk/studentinfo tai soita TV Licensing numeroon 0300 790 6113.

Lue lisää

TV -lisenssin säännöt ja alennukset
Tarvitsetko TV -lisenssin Netflixiin? Opiskelijat voivat saada 50 puntaa TV -lisenssistä Tuhannet voivat menettää ilmaisen TV -lisenssin TV -lisenssin hinnan nousu: mitä se maksaa nyt

Katso Myös: