Tuhannet TalkTalk -asiakkaat näkevät laskujen nousevan 48 puntaa vuodessa ensi kuusta

Puhu Puhu

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: REUTERS)



Tuhannet TalkTalk TV -asiakkaat näkevät laskunsa nousevan ensi kuussa osana automaattista muutosta tullilisiin.



Helmikuun 1. päivästä lähtien televiestintäjätti lisää monihuoneominaisuutensa kaikkiin televisio- ja tilauspaketteihin - hintaan 4 puntaa kuukaudessa - tai 48 puntaa vuodessa.



TalkTalkin TV-palvelu on nykyisessä muodossaan ilmainen laajakaista-asiakkailleen, mutta sen monihuonepalvelun käytöstä veloitetaan 4 puntaa kuukaudessa, minkä ansiosta voit katsella televisiota useissa huoneissa samanaikaisesti.

Ensi kuussa monihuone sisältyy kaikkiin TV-asiakkaisiin & apos; paketit vakiona, mikä tarkoittaa, että niistä veloitetaan 48 puntaa vuodessa riippumatta siitä, käyttävätkö ne vai eivät.

Hyvä uutinen on, että jos et halua maksaa lisämaksua, voit lopettaa sen nyt, jotta vältät sen lisäämisen helmikuun laskuusi.



'Olemme investoineet voimakkaasti TV-palveluumme kahden viime vuoden aikana tarjotaksemme laajamittaisia ​​teknisiä päivityksiä ja tuoteinnovaatioita, jotka tuovat todellista hyötyä asiakaskokemukselle, ja lisäämme lisää hienoa sisältöä', TalkTalk-tiedottaja kertoi NEWSAM Money -lehdelle .

'' Vaikka tällaisten parannusten tekeminen on johtanut hinnanmuutokseen, TalkTalk TV tarjoaa edelleen fantastista vastinetta rahalle ja asiakkaat voivat säästää jopa 216 puntaa vuodessa verrattuna BT, Sky ja Virgin Media. ''



Asiakkaat, jotka haluavat kieltäytyä 4 punnan kuukausimaksusta, voivat tehdä niin verkossa tai soittamalla TalkTalkin asiakaspalveluun numeroon 0345 172 0088.

Ne, jotka peruuttavat lisäosan, voivat edelleen käyttää laatikkoaan ja TV-palveluaan katsella Freeview-ohjelmaa, keskeyttää ja kelata live-TV: tä, katsella OD-sisältöä ja käyttää soittimia, kuten BBC.

Et kuitenkaan saa monihuonetta tai pääsyä lisätoimintoihin. kuten Sky Sports ja Sky Cinema.

Hyvä uutinen on, että maksu ei liity sopimukseen, joten jos päätät liittyä uudelleen tai peruuttaa myöhemmin, sinua ei rangaista siitä.

Jos asiakkaat päättävät pitää TalkTalk TV: n 1. helmikuuta jälkeen ja maksavat 4 puntaa kuukaudessa, heille annetaan 5 £: n arvoinen TV -kuponki, jolla voidaan vuokrata elokuvia palvelusta.

Jos peruutat, et kuitenkaan voi lunastaa tarjouskuponkia.

Lue lisää

Säästä rahaa TV -paketteissa
Sky Sports -paketti, joka on 114 £ vähemmän Voita Netflixin hinnankorotus Britit maksavat 50 puntaa kuukaudessa ilmaisesta urheilusta Alennukset laillisesta TV -lisenssimaksusta

Katso Myös: