'Tuhannet' TSB -asiakkaat eivät maksaneet palkkaa pakottaen pankin antamaan hätävaroja

Tsb Pankki Oyj

Horoskooppi Huomenna

Tuhannet TSB -asiakkaat ovat jääneet ilman palkkansa, kun pankin järjestelmät kaatuivat yön yli.



Asiakkaat ovat sosiaalisessa mediassa väittäneet, ettei heille ole maksettu - tulot, etuudet, eläkkeet ja muut maksut ovat edelleen maksamatta.



Peililukija Kerry Louise sanoi, että hän ei ole kyennyt maksamaan asunnon talletuksesta tänä aamuna, herätessään 'ei mitään' päivänä, jolloin hänen 900 punnan maksu erääntyy.



'Odotin palkkani tänä aamuna ja heräsin ilman mitään. Minulla on tapaaminen ennen töitä talletusta varten asunnosta, mutta nyt en voi tehdä tätä.

TSB on pilannut kaiken. Olen sydämen särkynyt. Ei ole ollut selitystä, aikarajaa tai mitään. Tätä tapahtuu liian usein ja vaihdan pankkia tämän jälkeen. En voi uskoa sitä ', asiakas selitti.

Onko TSB: n katkos vaikuttanut sinuun? Ota yhteyttä: emma.munbodh@NEWSAM.co.uk



Kerry pelkää, ettei hän pysty asettamaan perjantaiaamuista talletuksen maksuaikaa

Toinen lukija kertoi meille, että hänen palkkansa eivät olleet ilmestyneet, vaikka työnantaja oli antanut heille, mikä aiheutti 'täydellisen painajaisen'.



Se tulee vain muutamia päiviä sen jälkeen, kun asianajotoimisto Slaughter ja May tuomitsivat tuomion, ja kritisoi TSB: n hallitusta siitä, ettei hänellä ollut 'tervettä järkeä' viime vuoden IT-onnettomuuden alkaessa järjestelmän päivityksen jälkeen.

katie hinta hänen jett

TSB: n perjantaina antamassa lausunnossa sanottiin, että pankilla on jonkin verran 'viivästyksiä'.

Jotkut maksut TSB -tileille ovat viivästyneet yön yli, ja pyrimme käsittelemään ne mahdollisimman pian tänään.

'Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa ja varmistamme, että asiakkaat eivät jää taskuun.'

Jos sinulle on aiheutunut ylimääräisiä kuluja tämän päivän katkoksen vuoksi, säilytä kaikki kuitit, puhelulokit ja laskut, joita voit käyttää vaatimuksen tekemiseen, kun ongelma on ratkaistu.

Pankki sanoi, että ongelmat alkoivat yössä

milloin ksi-taistelu alkaa

Pankki sanoi, että asiakkaat & apos; kortit toimivat edelleen maksujen ja kotiutusten yhteydessä, ja että hätärahaa tarvitsevat voivat ottaa yhteyttä käyttämällä korttiensa takana olevaa numeroa.

'Jos TSB -asiakkaat tarvitsevat hätärahaa tai heillä on kysyttävää, he voivat käydä meillä sivuliikkeessä tai ottaa yhteyttä kortin takana olevaan numeroon', julkilausuma lisäsi.

'Asiakkaat voivat edelleen käyttää korttejaan maksamiseen tai käteisen nostamiseen.'

Huhtikuun 2018 epäonnistuminen aiheutti yhden Ison -Britannian suurimmista pankkijärjestelmäkriiseistä ja johti TSB: n entisen pomo Paul Pesterin eroon. (Kuva: REX/Shutterstock)

Viimeisin virhe seuraa lainanantajan IT -romahdusta viime huhtikuussa, jolloin 1,9 miljoonaa ihmistä ei voinut käyttää rahojaan - jotkut viikkoja.

Seuraavien kuukausien aikana asiakkaat lähtivät pois pankista, joka menetti 10 asiakasta jokaisesta saadusta.

Katkos tapahtui ensimmäisen kerran, kun TSB: n järjestelmät oli määrä siirtää Lloydsin tietokoneilta uuteen TSB -tietokantaan.

Pankki oli sanonut, että jotkut sen palveluista, mukaan lukien verkkopankit, maksut tai rahansiirrot, ovat poissa huhtikuun viikonloppuna.

Ongelmat jatkuivat kuitenkin kuusi viikkoa - ja ne ylittivät selvästi ennustetut.

Myöhemmin kävi ilmi, että joillekin ihmisille oli annettu mahdollisuus tutustua muihin asiakkaisiin & apos; tilit - ainakin yksi henkilö näkee käytettävissä olevan saldon yli 20 000 puntaa ja toiselle kerrotaan 13 000 puntaa kirjautumisen jälkeen.

joka voitti kultakupin 2020

Pian tämän jälkeen pankin päällikkö Paul Pester luopui 2 miljoonan punnan bonuksestaan ​​kansanedustajien komitean edessä ja erosi.

TSB kertoi myöhemmin kärsineensä lakisääteisestä 105,4 miljoonan punnan tappiosta ennen veroja vuonna 2018 virheen vuoksi.

Pankki sanoi, että sen IT -järjestelmän tuhoisa romahdus johti 330,2 miljoonan punnan kustannuksiin, jotka liittyivät asiakaskorvauksiin, lisäresursseihin ja petoksiin.

Kaikkiaan 80000 asiakasta vaihtoi pankkitilinsä pois TSB: stä vuonna 2018 - 30 000 enemmän kuin vuonna 2017.

Pankin uuden toimitusjohtajan Debbie Crosbien on määrä päivittää strategiansa uudistusta TSB: ssä 25. marraskuuta.

Katso Myös: