Gareth Ballen on aika palata kotiin - Jose Mourinhon Manchester Unitedin palapelin viimeisenä osana

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Ovatko Bale ja Romelu Lukaku Manchester Unitedin joukkuetoverit 1. syyskuuta?(Kuva: AMA / Getty)



Tule kotiin, Gareth Bale!



Olet sekoittanut sen parhaaseen, voit pitää pääsi korkealla.



Olet vakiinnuttanut asemasi kaikkien aikojen menestyneimpänä brittiläisenä vientinä.

Voimme arvioida sen niiden Mestarien liigan gongien perusteella kaulasi ympärillä tai sen perusteella, että olit - aikoinaan - planeetan kallein jalkapalloilija.

Ainakin parin vuoden ajan. Mutta nyt on aika palata Valioliigaan.



Ja johda Manchester United takaisin Englannin jalkapallon kärkeen.

Kyllä, sen pitäisi olla uran seuraava vaihe, jossa on vielä muutamia loistavia käänteitä. Tämä on Jose Jopen Old Trafford -palapelin viimeinen pala.



On vaikea ajatella, mitä muuta Bale voi saavuttaa voitettuaan Euroopan mestaruuden jälleen kotikaupungissaan (Kuva: AFP/Getty)

Ei ole häpeä, kun sinulle kerrotaan, että olet ylijäämäinen Real Madridissa.

Los Blancos saa mitä haluaa jalkapallossa. Näin on aina ollut.

Liityttyään Man Unitediin Cristiano Ronaldo saattoi luulla pelaavansa maailman suurimmassa seurassa.

Hän ei ollut.

Ei silloin, kun shekkikirja pölytettiin Bernabeussa ja 80 miljoonaa puntaa siirrettiin Glazerien pankkitilille.

Mutta Walesin velhon siirtyminen toiseen maailmanpelin jättiläiseen ei ole niinkään askel taaksepäin, vaan askel toiselle puolelle.

Pomo Mourinho rakentaa joukkueen tehdäkseen Man Unitedista jälleen parhaan (Kuva: Reuters)

Ja jos on yksi puoli, johon 28 -vuotiaana kannattaa liittyä, niin Punaiset Paholaiset ovat se.

Sillä jos esimiehet, kuten Barcelonan Ernesto Valverde, ehdottavat, että Mourinhon miehet ovat niitä, joita katsotaan ensi kaudella, sitä kannattaa kuunnella. Ja jos olet Bale, toimi sen mukaan.

Jos Zinedine Zidane sanoo, että ovi on auki yhdelle kolmesta muskettisoturistaan, niin se on yhtä suuri sisäänpääsy, että joku tulee tietä Kylian Mbappelle.

x-factorin finalistit 2011

Zizoun valittavana ovat myös Marco Asensio, Lucas Vazquez, Karim Benzema, uusi poika Borja Mayoral ja vanha silmänräpäys Ronaldo. Ja 60 miljoonan punnan vaihtoarvo, jossa Bale menee ja Mbappe tulee tilalle, vaikuttaa vakaalta liiketoiminnalta näillä henkisillä markkinoilla, joilla siirtomaksut nousevat yhtä nopeasti kuin lämpö Mallorcan rannalta.

Jos Madrid ostaa Monacon whizkid Mbappen, Bale näyttää todennäköisimmältä nykyisestä joukkueestaan ​​lähteä (Kuva: AFP/Getty)

Ja Mourinholla on rahaa tehdä siitä totta.

Vaikka Bale on juuri allekirjoittanut uuden sopimuksen vuoteen 2022 asti, Old Traffordilla liikkuu edelleen paljon käteistä, ja klubilla on tilaa tähtilaadulle. Ja säiliössä on riittävästi energiaa, jotta Bale vahvistaisi asemansa yhtenä pelin kaikkien aikojen suurista-jos hän niin päättää kutsua aikaa Madridiin.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Mourinho ON kiinnostunut.

Hän on jopa aloittanut walesilaisen ja kysynyt, miksi häntä ei kannustettu ennen viime viikonlopun ystävyyssuhteita Yhdysvalloissa. Portugalilainen esitti syyksi sen, että hän tiesi, että Bale ei halunnut jättää Madridia taakse.

Se on yksi asia, jos sinulla ei ole kiinnostusta. Se on aivan toinen asia, jos luulet, ettei ole mahdollisuutta allekirjoittaa kyseistä pelaajaa.

Miksi Bale kiirehti eroamaan voitettuaan toisen Mestarien liigan? Ainoa syy on nyt se, että käsikirjoitusta on muutettu Zidanen pommin mukaan. Ja jos vallanvälittäjät kulissien takana ovat päättäneet, että walesilainen on pelinappula Mbappen laskeutumispelissä, niin se tapahtuu.

He eivät näe, ettei rahasta tai motivaatiosta ole pulaa Valioliigassa. Ja Zidanen vahvistuksen siitä, että Bale voisi olla pudotuspelaaja, pitäisi soida Mourinhon korvissa kuin aloituspistooli.

Kilpailu on alkanut ja Mourinhon pitäisi olla jonon edessä.

Bernabeun lausunnot huomioon ottaen saattaa olla Ballen edun mukaista mennä sinne, missä häntä todella halutaan.

Jossa on vähän tilaa toiselle erikoiselle.

Old Trafford.

kyselyn lataus

Tuleeko Gareth Bale koskaan Manchester Unitediin?

20000+ ÄÄNETTÄ niin kauas

JooÄlä

Katso Myös: