Tina Malone joutuu vankilaan twiittatessaan valokuvan James Bulgerin tappajasta Jon Venablesista

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Näyttelijä Tina Malonea viedään korkeimpaan oikeuteen, koska hän on jakanut väitetyn kuvan James Bulgerin tappajasta Jon Venablesista



Kanava 4: n tähti & apos; Show Shameless, 55, on vahvistanut tarvitsevansa asianajajaa saatuaan oikeudenkäynnin, joka saattaa hänet vankilaan.



Facebookissa hän kirjoitti: 'Tarvitsen asianajajan mahdollisimman pian !!!! Olen sitoutunut korkeimpaan oikeuteen !!! ...



'Omg kuka tahansa tietäisi minulle ilmaisen lakimiehen mahdollisimman pian !!!! Olen tosissani!!! Becoz uudelleentwiittasi jotain !!

kfc rakastan sinua pekoniburgeri

Haasteen uskotaan liittyvän uudelleen twiittiin, joka tehtiin hänen tililtään viime vuonna viestistä, jossa väitettiin olevan kuva Venablesista.

Tina Malone paljasti etsivänsä asianajajaa saatuaan oikeuden kutsun (Kuva: Sunday NEWSAM)



joseph gordon levitt vaimo

Hänen henkilöllisyyttään suojaa elinikäinen korkeimman oikeuden määräys, joka kieltää ketään lähettämästä kuvia tappajatoveri Robert Thompsonista.

Jos hänen todetaan rikkoneen määräystä, Tina voi joutua kahden vuoden vankeuteen tai rajoittamattomaan sakkoon, vaikka viestissä oleva kuva ei todellakaan olisi vakuuttunut murhaaja.



Venables ja Thompson sieppasivat Jamesin, kaksi, Bootlen, Merseysiden kauppakeskuksesta ja kiduttivat häntä raa'asti kuolemaan vuonna 1993.

Jon Venables, kuvassa vuonna 1993, oli 10-vuotias, kun hän sieppasi, kidutti ja tappoi kaksivuotiaan James Bulgerin (Kuva: PA)

Kuvassa oleva James Bulger oli vain kaksi, kun hänet murhattiin vuonna 1993 (Kuva: PA)

He vapautuivat vankilasta uusilla henkilöllisyyksillä ja saivat elinikäisen nimettömyyden kahdeksan vuoden palveluksen jälkeen.

Venables palasi vankilaan vuonna 2010 palvellakseen kahta vuotta sen jälkeen, kun hänestä löytyi lasten hyväksikäyttökuvia.

mitä 119 tarkoittaa

Malone kertoi twiitissään viime vuonna Päivän tähti : Minulla ei ollut aavistustakaan, että se oli laitonta.

'Mitä aiot tehdä ... syyttää minua kuvan lähettämisestä? En tajunnut, en ole lainvastainen lain kanssa.

Tina julkaisi tämän paniikkiviestin Facebookissa (Kuva: Facebook)

Näyttelijä katsoi James & apos; äiti Denise puhelimessa päivänä, jona hän sai kutsun (Kuva: Facebook)

Valtakunnansyyttäjänvirasto (AG) vahvisti Liverpool Echo että tuomioistuimen paperit liittyvät twiittiin.

AG: n tiedottaja sanoi Echolle antamassaan lausunnossa: Lakimiehet tarkastelevat halveksuntaa heille esitettyjen oikeudellisten syytösten suhteen, mutta he eivät voi kommentoida tutkimusten luonnetta.

”Lakimiehet muistuttavat kaikkia, että voimassa on kielto, joka estää sellaisten kuvien tai tietojen julkaisemisen, joiden väitetään tunnistavan jonkun Jon Venables tai Robert Thompson.

mitä 500 tarkoittaa

Päivämäärää Malonin esiintymiselle High Courtissa ei ole vielä asetettu.

Näyttelijä tunnetaan parhaiten Mimi Maguiren esittämisestä Channel 4 Shameless -sarjassa.

Hän esiintyi myös esityksissä, kuten Brookside ja Celebrity Big Brother.

Katso Myös: