Toby Carveryn uudet all-you-can-eat -jonosäännöt ja 6 muuta muutosta maanantaista alkaen

Toby Carvery

Horoskooppi Huomenna

Toby Carvery toivottaa ruokailijat takaisin ensi viikolla

Toby Carvery toivottaa ruokailijat takaisin ensi viikolla(Kuva: PA)



Toby Carvery on vahvistanut sisäilmaruokailijoiden muutokset maanantaista alkaen - mukaan lukien itsepalvelukielto, koska ruokailijat ovat tervetulleita sisälle ensimmäistä kertaa tänä vuonna.



Ketjun mukaan sosiaalisen etäisyyden mukaisesti asiakkaita kannustetaan tilaamaan pöytäpalvelun kautta, eivätkä asiakkaat voi enää palvella itseään.



Muutto tarkoittaa, että asiakkaat kutsutaan paikalle vuoronsa aikana, ja tarjoilijat valmistelevat lautasensa, vaikka ruokailijoilla on edelleen vapaus muokata leivonnaisiaan mieleisekseen.

Uutisrajoitusten mukaisesti, kun sulku-etenemissuunnitelman kolmas vaihe käynnistyy, yritys sanoi, että asiakkaiden on noudatettava useita muita sääntöjä, kun ruokailutilaisuus palaa.

Uudet säännöt tulevat voimaan, kun ravintolat avataan uudelleen

Uudet säännöt tulevat voimaan, kun ravintolat avataan uudelleen (Kuva: Mikä on päällä)



Mitchells & Butlersin tiedottaja kertoi The NEWSAMille: Olemme iloisia voidessamme avata ovensa uudelleen ensi viikolla, ja on hienoa toivottaa niin monet vieraamme takaisin, heitä on ollut ikävä.

Yhtiö ilmoitti käyttävänsä kapasiteettia alentamalla, koska se kehotti hallitusta noudattamaan lupaustaan ​​avata liiketoiminta kokonaan uudelleen 21. kesäkuuta mennessä.



Teollisuutemme rajoittavat kuitenkin edelleen merkittävästi kapasiteettiamme ja kykyämme käydä kauppaa tarvittavilla tasoilla, tiedottaja lisäsi.

Siksi kehotamme hallitusta noudattamaan etenemissuunnitelmaansa ja sallimaan vieraanvaraisuuden käydä kauppaa ilman rajoituksia viimeistään 21. kesäkuuta.

Asiakkaita koskevat säännöt 17. toukokuuta alkaen ovat seuraavat:

Ruokailijoita kannustetaan myös varaamaan ennen vierailua

Ruokailijoita kannustetaan myös varaamaan ennen vierailua (Kuva: Birmingham Mail)

Testi ja jäljitys ovat pakollisia

Olitpa sitten sisällä tai ulkona, kaikkien vieraiden on kirjattava vierailunsa NHS Test and Trace -sovelluksen kautta tai manuaalisesti saapuessaan.

Pakolliset naamarit

Kasvosuojaukset ovat edelleen pakollisia, kun niitä ei istuta ja jonotetaan ravintolaan.

Lahjakortit

(Kuva: Loughborough Echo)

sophie ellis-bextor vauva

Toby Carvery jatkaa automaattisesti lahjakortteja, jotka ovat vanhentuneet 20.3.2020 ja 16.5.2015 - 25.9.2021 - eli sinulla on vielä hieman aikaa lunastaa ne.

NHS alennukset

Ne, jotka työskentelevät hätäpalvelussa, NHS: ssä ja sosiaalihuollossa, voivat saada 20%: n alennuksen avainhenkilöiden alennuksista myyntipisteissä, mukaan lukien Toby Carvery.

Osallistujat voivat käyttää alennuksia Blue Light Card -verkkosivuston, -sovelluksen tai -kortin kautta - vaikka liittyminen maksaa 4,99 puntaa. Jokainen jäsenyys on voimassa enintään kaksi vuotta.

Ei pöytäpalvelua

Vieraiden on pysyttävä istuen ravintoloissa - henkilökunta tarjoaa vain pöytäpalvelua.

Tämä tarkoittaa, ettet voi järjestyä ruokaan. Asiakkaiden on myös tilattava sovelluksen kautta.

Baarissa ei saa tilata tai seistä.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Hygienia -asemat

Asiakkaiden on desinfioitava sisään tullessaan, noudatettava yksisuuntaisia ​​kylttejä ravintolassa ja hallituksen aloitteen mukaisesti kaikkia työntekijöitä kehotetaan suorittamaan sivuttaisvirtaustesti kahdesti viikossa.

Varaa etukäteen

Ketju kehotti The NEWSAMia välttämään väkijoukkoja odotetun erittäin kiireisen kauden aikana, asiakkaiden tulisi varata verkossa ennen vierailuaan.

Aukioloajat vaihtelevat haarakohtaisesti, joten tarkista paikallisen ravintolasi verkkosivustolta aukiolo- ja varaustiedot.

Katso Myös: