Tom Jones ja Priscilla Presley ovat aina olleet kiinnostuneita toisistaan, sanoo kaveri Tony Christie

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Maailma on järkyttynyt Tom Jonesin tapaamisesta Priscilla Presleyn kanssa, mutta laulajan showbiz -ystävä ei ole yllättynyt.



Crooner Tony Christie, 73, arvelee, että Sir Tom ja Elvis Presleyn entinen vaimo ovat aina olleet kiinnostuneita toisistaan.



Ja (Is This The Way To) Amarillo -laulaja ei voisi olla iloisempi romantiikasta.



Tony ja hänen vaimonsa Sue - jotka olivat West End -esityksessä Beautiful: The Carole King Musical - epäilivät, että Walesin legenda ja yhdysvaltalainen näyttelijä olisivat loistava ottelu.

Sue kertoi Sunday People: Luulen, että heillä oli kipinä ja he olivat tunteneet toisensa vuosia. Meillä on ystäviä, jotka ovat tulleet yhteen myöhemmin elämässä.

Priscilla Presley ja Tom Jones (Kuva: Mega Agency)



Tony Christie (Kuva: Evening Gazette)

Se on todella ihanaa, sinulla pitäisi olla joku vanhuksessasi.



Tony lisäsi: Se on hienoa. Laulaja, joka esiintyi Elvis -kunnianosoituksessa Lontoon Hyde Parkissa muutama vuosi sitten, muisteli: Priscilla oli paikalla ja lauloin Can’t Help Falling In Love With You.

Hän koputti minua olkapäälle ja sanoi: 'Se oli Elvis ja suosikkikappaleeni'.

Sir Tom, 76 ja Priscilla, 71, aiheuttivat kohua viime kuussa, kun he vetäytyivät Rolls-Roycessa illalliselle Hollywood-ravintolassa.

Tom Jones Elvis Presleyn ja hänen vaimonsa Priscilla Presleyn kanssa (Kuva: Keystone Press Agency)

Katsojat olivat iloisia nähdessään, että nyt hopeatukkainen Sex Bomb -laulaja astui ulos autosta ja pukeutui sinisiin mokkanahkaisiin kenkiin.

Sir Tom, jonka vaimo 59 vuotta, Linda, kuoli huhtikuussa, on ollut treffeillä Priscillan kanssa.

kuinka paul walker kuoli

Hän ystävystyi Elviksen kanssa 60-luvun puolivälissä Los Angelesissa pidetyn kokouksen jälkeen. Aiemmin tällä viikolla Sir Tom sanoi: Olemme olleet ystäviä pitkään. Hän on ihana nainen. Nautimme yhdessä vietetyistä iltoista.

Tom Jones ja Elvis Presley (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Priscilla on menestynyt näyttelijäurassa päärooleissa Naked Gun -elokuvissa ja TV -saippualla Dallasissa. Hän oli naimisissa Elviksen kanssa vuonna 1967. Heillä oli tytär Lisa Marie, nyt 49, vuonna 1968, mutta avioliitto päättyi avioeroon vuonna 1973.

Neljä vuotta myöhemmin Elvis, yksi kaikkien aikojen myydyimmistä sooloartisteista, löydettiin kaatuneena Memphis-kartanonsa kylpyhuoneesta sydänkohtauksen jälkeen ja todettiin kuolleeksi sairaalassa vain 42-vuotiaana. Priscilla ei koskaan naimisissa, vaan jatkoi suhdettaan yhdysvaltalaisen liikemiehen Marco Garibaldin kanssa, hänen muusikon poikansa Navaronen isän kanssa, 29.

Voice UK -valmentaja Sir Tom, jonka hitteihin kuuluu It's Not Unusual ja Delilah, meni naimisiin lapsuuden rakkaan Lindan kanssa vuonna 1957, kun he olivat molemmat 16 -vuotiaita.

He pysyivät avioliitossa hänen kuolemaansa huolimatta Sir Tomin lukuisista uskottomuuksista. Hän myönsi nukkuneensa jopa 250 naisen kanssa vuodessa kuuluisuutensa huipulla.

Hänellä oli kaksivuotinen lentäminen The Supremesin Mary Wilsonin kanssa. Mutta kun Linda oli aikeissa löytää suhteensa silloisen Miss World Marjorie Wallacen kanssa, hän erosi kauneuden kuningattaresta.

Sir Tom sanoi rakkaudestaan ​​Lindaa kohtaan: Se oli vankka. Meillä oli vakaa avioliitto, jota mikään ei voinut horjuttaa, ja me molemmat tunsimme sen.

Tunsin olevani onnekas, kun rakastuin aikaisin. Olimme teini -ikäisiä, rakastuimme, ei vain himon vuoksi.

Samaan aikaan Tony vitsaili salaisuutensa 48-vuotiselle avioliitolleen Suen kanssa, koska: pidän suuni kiinni.

Hän sanoi: Olemme olleet yhdessä 50 vuotta ja naimisissa 49 vuotta kahden viikon aikana.

Emme koskaan kyllästy toisiimme, hän saa minut nauramaan ja hän saa minut ristiin. Se on ihana. Meillä on musiikkia ja se tuo takaisin kaikki nämä ihanat muistot.

feedback@people.co.uk

Katso Myös: