Tory -ministeri, joka julisti tuontijuuston häpeäksi, tuo 44% osaston ruoasta

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Liz Truss, joka julisti Britannian tuovan kaksi kolmasosaa juustostaan ​​DISGRACE: ksi surullisessa puheessaan Tory -konferenssille, tuo lähes puolet osastonsa ruoasta.



Ympäristö-, elintarvike- ja maaseutuministeriö myönsi tänään, että vain puolet sen ruokalassa tarjoiltavasta ruoasta tulee brittiläisiltä tuottajilta.



Rouva Truss nousi kuuluisuuteen oudon Tory -konferenssipuheen jälkeen, jonka aikana hän näytti raivoisalta tuontijuustolta ja oli erittäin iloinen avaamisesta uudet sianlihamarkkinat Kiinassa.



tiukasti tähtien seksinauha

Defran ministeri George Eustice myönsi eilen vastauksena työväenpuolueen kansanedustaja Nick Smithin röyhkeään kirjalliseen kysymykseen.

Hän sanoi, että osasto ulkoistaa osaston ruokalan yksityiselle urakoitsijalle.

Hänen vastauksensa kuuluu: '' Brittiläisiltä tuottajilta Nobel Houselle hankittu ruoka oli 56% (tammikuu-maaliskuu 2016). Tämä luku sisältää muita kuin alkuperäiskansojen tuotteita; mukaan lukien juomat, kuten tee ja kahvi.



”Se merkitsee kaiken kaikkiaan 4 prosentin parannusta edelliseen neljännekseen verrattuna. Lisäksi kaikki Nobel Housessa tarjoiltava liha, maito ja jogurtti valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa. ''

kala ihmiskasvoilla

Ministerin vastaus ei paljastanut, mikä osuus ruokalassa tarjoiltavasta juustosta on brittiläistä alkuperää.



Katso Myös: