TOWIEN Kate Wright kiistää tehneensä kasvoja ja sanoo olevansa NUORETTU miesten kanssa, jotka kommentoivat hänen ulkonäköään

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

TOWIEN Kate Wright on aloittanut sosiaalisen median huutamisen sanomalla, että hän on kyllästynyt siihen, että ihmiset tekevät huomautuksia hänen ulkonäöstään.



Essex-todellisuustähti meni yön yli Snapchatiin kiistääkseen kaikki huhut, että hänen kasvoillaan olisi tehty töitä.



Kate sanoi: Tiedätkö mitä, en ole ollut Snapchatissa vähään aikaan, mutta minun on vain sanottava jotain. Olen kyllästynyt ihmisiin, erityisesti miehiin, kommentoimaan ulkonäköäni.



Kate kiisti kaiken tekemänsä kasvoillaan (Kuva: Snapchat)

Tähti sanoi olevansa meikitön Snapchatissa (Kuva: Snapchat)

amerikkalaisten eläinten tositarina

Kate sanoo, että hänellä on ripsipidennykset päällä, mutta siinä kaikki (Kuva: Snapchat)



Osoittaen kasvojaan Kate lisäsi: Joten tässä olemme kaverit. Minulla ei ole meikkiä. Minulla on pidike, joten suuni näyttää hassulta. Pystyn liikuttamaan otsaani, tarpeeksi hauska. Hmm…

Sitten hän sanoi: Ja niille ihmisille, jotka sanovat, että minulla on meikki, en ole! Minulla on yksittäisiä pidennyksiä [silmäripsiini], mutta joo, lakkaa menemästä kasvoilleni. Tämä olen minä!



kurpitsanveistokasvoideoita

Kate - joka on myöntänyt huulilleen täyteaineita - lisäsi haastattelussa OK -lehti että hän ei koskaan muokkaa sosiaalisen median valokuviaan, koska hän ei halua, että ihmiset tosielämässä eivät tunnista häntä.

'Minulla on tämä asia, etten halua ihmisten näkevän minua tosielämässä ja luulevani huonommalta, haluan ihmisten näkevän minut tosielämässä ja luulevan, että näytän paremmalta', hän sanoi.

'' Erityisesti silloin, kun olet sinkku, en haluaisi kaverin olevan samanlainen, 'Voi luoja, et näytä miltään Instagramiltasi'. '

277 enkelinumeron merkitys

Boot Campilla Ibizalla ystävän kanssa (Kuva: Twitter)

Poseeraa bikinissä tauon aikana Boot Campissa (Kuva: Instagram)

Kate on ollut viime viikolla ulkomailla Ibizan Noot Boot Camp -leirillä ja työskennellyt kuuluisan hahmonsa parissa.

Hän jakoi Instagramiin viime viikolla valokuvan, jossa hän näyttää hoikkaalta ja hoikalta hahmossaan halaamassa urheiluvaatteita, mutta kertoi faneille, että hänen unelmansa ei ollut vielä siellä.

Viikko @no1_bootcamp on ollut kova, mutta hämmästyttävä viikko toistaiseksi ... mutta emme ole vielä luovuttamassa ... #lähellä täällä #hardworkpaysoff ', Kate sanoi.

Mutta fanit kertoivat nopeasti Kateille, että he pitivät hänen hahmoaan jo hämmästyttävänä, eikä siitä ollut 'melkein perillä'!

ole gunnar solskjaer mies edd

Katen entinen Dan Edgar elokuvassa TOWIE (Kuva: Simon Ford/REX Shutterstock (5239404o))

Kate Wright näki saapuvan Faces -yökerhoon Essexissä

Kate erosi Danista viime vuonna (Kuva: FameFlynet)

Kate, joka myös jakoi kuvan itsestään seksikkäässä valkoisessa mekossa ennen iltaa, on huhuttu tapaavan jalkapalloilija Rio Ferdinandia, mutta kumpikaan ei ole kommentoinut väitteitä.

Hänen exänsä on TOWIE-tähti Dan Edgar; ne erosivat viime vuonna.

Samaan aikaan Kate ei ole ensimmäinen kerta, kun hän on väittänyt, että hän muokkaa valokuvia tai on tehnyt töitä.

Instagram

Viime vuonna hän julkaisi Snapchat -videon lomaltaan Dubaissa todistaakseen, että hänen ruumiinsa ja ulkonäönsä ovat todellisia.

1010 enkelinumeron numerologia

Tähti kerskaili pilkkomistaan ​​paljastavassa vaaleanpunaisessa bikinissä, joka oli sidottu hänen sävytettyyn vartaloonsa, kun hän poseerasi kylpyhuoneen peilin edessä antaakseen faneille 360 ​​asteen näkymän hänen ruumiistaan.

Hän kuvitteli leikkeen: 'Jokaiselle vihaajalle, joka sanoo, että Photoshopin kehoni ... en.'

Katso Myös: