Toys 'R' Us käynnistää valtavan sulkemismyynnin kaikessa varastossaan - mutta vain näissä 25 myymälässä

Lelut R Us

Horoskooppi Huomenna

Näiden voimakkaiden sanojen näkeminen SULJETTU MYYNTI voi tuntua ehdottomalta unelmalta neuvotella metsästäjiä, mutta kun se on ikoninen brändi, jonka perheesi on kasvatettu, se tuo myös kyynel silmämme.



Kaksikymmentäviisi Toy & R & apos; Yhdysvaltain myymälät kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa valmistautuvat sulkeutumaan ikuisesti kevääseen mennessä, joten kuuluisa perhekauppa on juuri käynnistänyt valtavan 30% alennusta kaikesta hyvästit -myynnistä alkamaan päästä eroon varastostaan.



Valitettavasti alennukset ovat saatavilla vain myymälässä, eivät verkossa, joten sinun on mentävä paikalliseen paikkaan nähdäksesi, kuuluuko omistuksesi myyntiin. Voit tarkistaa etukäteen, onko omasi mukana Lelut & apos; R & apos; Meidän nettisivut täällä.



Lelut R & apos; Meidän verkkosivusto näyttää tällä hetkellä tältä

Hyvää yötä rakas prinssi (Kuva: SWNS.com)

Heidän sisarbrändinsä Babies ‘R’ Us ovat myös mukana surullisessa ehdotuksessa, joka myös julkaisee 30% alennus Myynnin lopettamisesta.



Riippumatta siitä, oletko uusi vanhempi hakeutumassa tuon perheen tärkeimmän perheenjäsenen tärkeän turvaistuimen tai lastenrattaan tai vain hoitamassa mini-meiäni uudella lelulla alennuksella, kannattaa todennäköisesti tarkistaa, mitä & apos; jää paikallesi.

25 lelua & apos; R & apos; Yhdysvaltain myymälät, jotka on tarkoitus sulkea, ovat:

  1. Cardiff
  2. Kirkcaldy
  3. Leicester
  4. York
  5. Basingstoke
  6. Doncaster
  7. Bolton
  8. Hayes
  9. Aberdeen
  10. Vanha Kent Road
  11. Scunthorpe
  12. Livingston
  13. Cambridge
  14. Plymouth
  15. Shrewsbury
  16. Belfast
  17. Tamworth
  18. Brislington
  19. Derry City Londonderry
  20. Watford
  21. Birmingham
  22. Tunbridge Wells
  23. Exeter
  24. Bradford
  25. Itä -Kilbride

Tämä kauppa oli lapsuutemme (Kuva: Getty)



Toys R Us UK ilmoitti joulukuussa suunnitelmistaan ​​muuttaa liiketoiminta vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita nykypäivän Yhdistyneen kuningaskunnan vähittäismarkkinoilla.

Sen tulevan kasvun ja kannattavuuden varmistamiseksi tänä keväänä oli määrä sulkea 25 myymälää ja yksi niistä on Lontoon keskeisin kauppa Old Kent Roadilla. Jättiläinen 20k lelukauppa aikoo tyhjentää kaiken ennen kuin se suljetaan lopullisesti, ja sen jälkeen lähin Lontoon kauppa on Sydenham.

Kuka muistaa ajavansa polkupyöriä näillä käytävillä? (Kuva: Bloomberg)

Tania Carver, Old Kent Road -kaupan myymäläpäällikkö sanoi, että kaupoissa on paljon tarjouksia, kaikki on nyt alennettu jopa 30% hyllyhinnasta. Jos etsit leluja tai odotat vauvaa, mene nyt kauppaan, kaiken täytyy mennä.

Lue lisää

Vauvojen myynti ja tarjoukset
Kuinka säästää, jos saat lapsen Mistä ostaa halpoja vaippoja? Saappaat ilmaisia ​​Child's Farm -vauvasarjoja Tesco vauvan myynti

Nopean muuttuvan kysynnän vuoksi kiirehdi ennen kuin kaikki varastot ovat poissa. Jatkamme kaupankäyntiä tästä paikasta kevääseen 2018 asti ja haluaisimme kutsua kaikki asiakkaamme käymään meillä viimeisen kerran, olisit enemmän kuin tervetullut selaamaan.

Katso Myös: