Siirrä uutisia LIVE: Arsenal, Chelsea, Liverpool ja Man Utd uusimmat juorut ja päivitykset

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Jadon Sancho ja Marcus Rashford juttelevat Englannin koulutuksen aikana

Avaintapahtumat

Arsenalille on annettu odottamaton tehtävä poistaa kiinnostus Emile Smith Rowesta, kun hän on hylännyt toisen tarjouksen keskikenttäpelaajalle Aston Villasta.



Dean Smith palasi parannetulla tarjouksella Gunners & apos; nuori, mutta hänelle annettiin lyhyt aika, koska Arsenalilla on vähän kiinnostusta myydä.



Villan kiinnostus herää spekulaatioiden keskellä Jack Grealish lähtee klubista tänä kesänä Manchester Cityn kanssa.



City on mennyt kylmäksi Harry Kaneen siirtyessään ja keskittyy sen sijaan Villan kapteeniin Valioliigan ennätystarjouksessa.

Muualla Manchester United ei ole vielä vahvistanut Jadon Sanchon siirtoa, mutta on saanut vauhtia, kun taas Liverpool katselee myös Bundesliigan laitahyökkääjää Bayern Münchenin Kingsley Comanissa.

Chelsean on täytynyt palata piirustuspöydälle sen jälkeen, kun hän on näennäisesti jäänyt paitsi Achraf Hakimista, mutta Leeds näyttää onnistuneen enemmän Barcelonan Junior Firpo -taistelussa.



Pysy ajan tasalla kaikista uusimmista huhuista ja päivityksistä täällä Peili jalkapallo.

23:13 Freddie Keighley

Siinä se täksi illaksi!

Kiitos, että kuulit NEWSAM Footballin tämän päivän siirtouutisten suorasta lähetyksestä.



Palaamme huomenna aamulla kirkkaana ja varhain - nähdään sitten!

22:45 Darren Wells

Cavani haluaa Uruguayn tähden Old Traffordille

Nyt kun Edinson Cavani on sitoutunut tulevaisuuteen Manchester Unitediin, uruguaylainen hyökkääjä haluaa tuoda kansainväliset joukkuetoverinsa Old Traffordiin.

Mukaan TNT Sports Argentiinassa Red Devils on yksi viidestä klubista, jotka ovat kiinnostuneita River Plate -tähdestä Nicolas de la Cruzista, ja myös Fiorentina hakee muutosta.

24-vuotiaan pelaajan kerrotaan olevan vain 17 miljoonaa puntaa, mikä tekee hänestä halvemman vaihtoehdon Declan Rice ja Eduardo Camavinga, kaksi pelaajaa, jotka ovat olleet vahvasti yhteydessä kesänsiirtoon.

Se on jyrkkä kohtalonmuutos pelaajalle, joka oli isänsä Luisin mukaan Englannissa 'epämukavalta', kun oli epäselvää, aikooko hän jatkaa Old Traffordissa.

Hän epäili poikansa tulevaisuutta epäillen, kun hän väitti, että hänen poikansa halusi pois Englannista ja haluaa olla 'lähellä perhettään' kotimaassaan Uruguayssa.

Mutta nyt näyttää siltä, ​​että Cavani on asettunut Manchesteriin ja jos hänen suosituksensa osoittautuu järkeväksi, United voisi hyötyä tarjouksesta.

Uruguaylainen Nicolas de la Cruz (L) ja Edinson Cavani juttelevat puolivälissä suljetun oven 2022 FIFA World Cup Etelä-Amerikan karsintaottelussa Kolumbiaa vastaan ​​Metropolitan Stadiumilla Barranquillassa, Kolumbiassa 13. marraskuuta 2020. (Kuva Raul ARBOLEDA / AFP) (Kuva: RAUL ARBOLEDA / AFP Getty Imagesin kautta)

22: 08James Nursey

Leicester sulkeutuu kaksinkertaisella iskulla

Leicester sulkee Boubakary Soumaren ja Patson Dakan 45 miljoonan punnan kaksinkertaisen iskun voittajilleen.

Brendan Rodgers aloittaa kesän jälleenrakennuksensa Lillen ranskalaisen mestaruuden keskikenttäpelaaja Soumaren 22 miljoonan punnan sopimuksella.

missä tom hardy asuu

FA Cupin voittajat ovat myös sopineet 23 miljoonan punnan maksusta Red Bull Salzburgin hyökkääjästä Dakasta, joka on myös voittanut liigan.

Leicester jätti hyvästit tänä kesänä Wes Morganille (37), Christian Fuchsille (35) ja Matty Jamesille (29).

Pomo Rodgers ilmoitti aikovansa tehdä allekirjoituksia voittajan mentaliteetilla.

21:48 Darren Wells

Kaupunki liittyi Varane -kilpailuun

Manchester City on kiinnostunut Manchester Unitedin tavoitteesta Raphael Varane.

Tämä raportin mukaan Urheilullinen , jonka mukaan Guardiolan puolella ja Chelsealla on epävirallinen etu & apos; Real Madridin keskikentällä.

28-vuotias on tulossa sopimuksen viimeiseen vuoteen, ja hänet on yhdistetty voimakkaasti Unitediin siirtymiseen tänä kesänä.

Mutta Cityn naapureilla ei ehkä ole kaikkea omaa tavoitettaessa Ranskan tähteä, varsinkin kun huhut jatkavat, että Aymeric Laporte voisi liittyä Barcelonaan.

(Kuva: Icon Sport Getty Imagesin kautta)

20:29 Darren Wells

Ramsey haluaa jäädä Juventukseen

Arsenalin entinen tähti Aaron Ramsey on yhdistetty paluuseen Emiratesiin tänä kesänä, ja Italiassa kerrottiin, että hän haluaa irtisanoa sopimuksen Juventuksen kanssa.

Walesin maajoukkueen pelaaja on kamppaillut loukkaantumisten kanssa sen jälkeen, kun hän oli siirtynyt Serie A -jättiläisiin, mutta mukaan Sky Sports -uutiset , hän ei hae muuttoa.

Raportissa todetaan, että Ramsey toivoo edelleen, että hänellä on tulevaisuus Juventuksessa, ja manageri Massimiliano Allegri nimitetään uudelleen rohkaisemaan häntä.

Allegri allekirjoitti Ramseyn vuonna 2019, mutta hän lähti seurasta ennen kuin 30-vuotias ehti tehdä debyyttinsä.

Ramseyn on nyt tarkoitus palata Torinoon harjoituksia varten ennen kauden alkua, ja hän aikoo & amp; etenemällä aloitusjoukkueeseen.

ROOMA, ITALIA - 20.KESÄKUU: Walesin Aaron Ramsey puhuu tiedotusvälineille UEFA Euro 2020 -mestaruuskisojen A -ryhmän Italian ja Walesin välisen ottelun jälkeen Olimpico -stadionilla 20. kesäkuuta 2021 Roomassa, Italiassa. (Kuva: Chris Ricco - UEFA/UEFA Getty Imagesin kautta)

19: 01 AVAINTAPAHTUMA

Benitez suostuu Evertonin pomoksi

Rafa Benitez on viimeistellyt sopimusehtojen pienen tekstin, josta tulee seuraava Evertonin pomo, ja se julkistetaan keskiviikkona.

Entinen Liverpool -valmentaja vietti viikonlopun lopullisissa neuvotteluissa kolmen vuoden sopimuksen kanssa Blues -omistajan Farhad Moshirin kanssa, kun useita kiistanalaisia ​​kohtia tasoitettiin.

Ja nyt Moshiri, sijoittajan ja sponsorin Alisher Usmanovin tukemana, on valmis esittelemään espanjalaisen Carlo Ancelottin seuraajana virallisen ilmoituksen kanssa, joka on määrä antaa seuraavan 24 tunnin aikana.

Se järkyttää suurta osaa Evertonin faneista, jotka ovat osoittaneet raivokasta vastustusta valmentajan nimittämiselle, joka on läheisessä yhteydessä klubin katkeraan kilpailijaan ja naapuriin.

18:24 Darren Wells

Milan on kiinnostunut Chelsea -duosta

Koska tyytymätön Fikayo Tomorin saamiseen pysyvään sopimukseen, AC Milan valmistautuu nyt uuteen hyökkäykseen Chelseaa vastaan, kun he näkevät kaksi lisäystä Stamford Bridgeltä.

Rossonerien sanotaan neuvottelevan mahdollisuudesta allekirjoittaa Olivier Giroud, koska he ovat jo keskustelleet ranskalaisen edustajien kanssa.

Italiassa julkaistujen raporttien mukaan jopa kahden vuoden sopimus on periaatteessa sovittu, ja klubien välillä on vain vahvistettava siirtomaksu.

Gazzetta dello Sport raportoi, että Milan jatkaa myös keskikenttäpelaajan Hakim Ziyechin perässä ihanteellisena korvaajana lähtevälle pelintekijälle Hakan Calhanoglulle.

(Kuva: NEIL HALL/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

17: 49 Darren Wells

Punasilmäinen Porton tähti

Liverpool käy parhaillaan neuvotteluja & apos; Porton kanssa, kun he haluavat allekirjoittaa laitahyökkääjä Otávion, raportoi portugalilainen outlet Pallo

Raporttien mukaan 26-vuotiasta henkilöä jahdataan henkilökohtaisesti. kirjoittanut Jürgen Klopp vaikuttavan kauden jälkeen, jolloin hän teki 17 maalia.

Brasilian monipuolisuus hyökkäyksessä tekee hänestä voimavaran, kun punaiset menettävät mahdollisesti Xherdan Shaqirin ja Divock Origin kaltaiset.

Punaisilla on kuulemma 30. kesäkuuta asti aikaa käynnistää Otávion 40 miljoonan euron vapautuslauseke, ennen kuin se nousee 60 miljoonaan euroon.

Hänen sopimuksensa on voimassa Portossa vuoteen 2025 asti.

16:44 James Nursey

Sudet odottavat Patricion tarjousta Romanilta

Sudet odottavat Romalta lähestymistapaa portugalilaiselle maalivahdille Rui Patriciolle.

Premier League Wanderers on valmis lunastamaan Patricioa noin 10 miljoonalla punnalla, koska laukauksen pysäytin on vapaa agentti ensi vuonna.

Patricio, 33, poistui Eurosta Portugalin kanssa viikonloppuna, ja Jose Mourinhon Serie A -puolen odotetaan nyt tekevän virallisen tarjouksen palveluistaan.

Ässä on ollut Molineuxin ensimmäinen valinta sen jälkeen, kun hän liittyi Lissabonin Sportingista kesällä 2018 hintaan 15 miljoonaa puntaa.

Hän on pelannut 127 ottelua, mutta Roma lisää kiinnostuksensa Portugalin menettäessä Belgialle.

Sudet ovat valmiita ravistamaan joukkuettaan tänä kesänä Nuno Espirito Santon poistumisen jälkeen ja ovat valmiita rankaisemaan avainpelaajien myyntiä saadakseen käteistä.

15:55 Nathan Ridley

Raportti - Liverpool lähettää Otavio -tarjouksen

Portugalissa julkaistun raportin mukaan Liverpool on ilmoittanut Portolle tarjoavansa käteisellä plus-pelaajatarjouksen hyökkäävälle keskikenttäpelaajalle Otaville.

Tarina sanomalehdestä Pallo , peitetty Urheilun todistaja , väittävät, että tarjouksen arvo on 23 miljoonaa euroa (19,8 miljoonaa puntaa) yhdessä Redsin syrjäytyneen Marko Grujicin palveluiden kanssa.

Serbialainen keskikenttäpelaaja vietti viime kauden lainassa Porton kanssa, ja portugalilaisen asun sanottiin äskettäin olevan kiinnostunut Grujicin pysyvästä sopimuksesta.

Otavio, joka ei voi pelata Brasiliassa ja on aiemmin ollut yhteydessä Arsenaliin, teki kolme maalia ja kahdeksan syöttöä 26 liigan NOS-ottelussa kaudella 2020-21.

Arsenal kohtaa kilpailun Otavion palveluista

15:25 Nathan Ridley

PL -trio punnitsee tarjouksia tanskalaisesta tähdestä

Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Thomas Delaney on kiinnostunut kolmelta Valioliigan puolelta Sky Saksa .

Crystal Palacen, Norwich Cityn ja Southamptonin väitetään tehneen vaikutuksen 29-vuotiaan Tanskan Euro 2020 -näyttelyihin.

Delaney, tasainen vasenkätinen keskikenttäpelaaja, on vuoden verran jäljellä Dortmundin sopimuksestaan ​​ja kohtaa lauantaina tšekkiläisen tanskalaisten kanssa innokkaasti odotetussa puolivälierässä Englannin arvonnassa.

(Kuva: Getty Images)

14:45 Nathan Ridley

Arsenal valmistelee euromääräistä Ramsdalen tarjousta

Arsenal siirtyy Sheffield Unitedin maalivahti Aaron Ramsdaleen Euro 2020: n jälkeen Tähti .

Gunnersin sanotaan etsivän toista maalivahtia kilpailemaan Bernd Lenon kanssa, mutta he eivät todennäköisesti tapaa Blades & apos; 40 miljoonan punnan arvo 23-vuotiaalle tulppaansa, joka korvasi loukkaantuneen Dean Hendersonin Gareth Southgaten Englannin joukkueessa.

Aloitus Wembleyssä tänä iltana on hieman yli kahden tunnin päässä, mutta Ramsdalen ei odoteta esiintyvän.

Aaron Ramsdale on osoittanut lupauksensa(Kuva: Getty Images)

Klo 14.30 Nathan Ridley

'Giroud on Milanon nro. 1 kohde ”

Toimittaja Luca Marchetti jatkaa Marcan raportin jälkeen, jonka juuri katselimme, että Chelsean hyökkääjä Olivier Giroud on edelleen AC Milanin no. Yksi kohde, yksi kolmesta Rossonerin Blues -tähdestä.

Mukaan Milanon uutiset kautta Urheilun todistaja , Marchetti on sanottu: Giroud? Hän on edelleen tavoite ykkönen.

Kolminkertainen lanka säilyy Chelsealla [Tiemoue] Bakayokolle ja [Hakim] Ziyechille Giroudin lisäksi ja Real Madridille [Luka] Jovicille, [Alvaro] Odriozolalle ja Brahim Diazille. Jotkut näistä johtimista ovat tietysti vaihtoehtoja toisilleen '', hän selitti.

On ymmärrettävä, mitä tapahtuu [Manchester Unitedin Diogo] Dalotille, joka on rinnakkainen kappale Odriozolan kanssa.

'Ziyechillä on [Paulo] Maldinin ja [Frederic] Massaran hyväksyntä, mutta on ymmärrettävä, mitä Blues pyytää, koska Rossonerin pyytämiä pelaajia on kolme.

14: 07 Nathan Ridley

United 'keskustelussa' Neves swoopille

Vaikka laajalti uskotaan, että Manchester United keskittyy muihin tehtäviin tänä kesänä, Eurosportin Dean Jones uskoo, että Punaiset Paholaiset ovat ”tulossa”, kun Wolverhampton Wanderers pitää keskikenttäpelaaja Ruben Nevesiä.

24-vuotias pelaaja on parhaillaan menossa kotiin Euro 2020 -turnauksesta, kun hän on kaatunut Portugalin kanssa. Kuitenkin ampujat eivät näytä olevan ainoa Valioliigan asu kiinnostunut.

Keskikentällä Ruben Neves on edelleen pelaaja, jonka kanssa he eivät käy suuria keskusteluja, mutta he käyvät edelleen keskusteluja siellä, Jones paljasti Jalkapalloterassin podcast .

Arsenal on edelleen yhteydessä Ruben Nevesiin, mutta United on edelleen keskustelussa.

(Kuva: NurPhoto/PA -kuvat)

13: 56 Nathan Ridley

Milano silmä Giroud vaihtoehto

Chelsean hyökkääjä Olivier Giroudin siirtäminen on asetettu kyseenalaiseksi sen jälkeen, kun kävi ilmi, että todennäköiset kosijat AC Milan etsivät vaihtoehtoista vaihtoehtoa.

Espanjalainen pistorasia Brändi ovat ilmoittaneet, että italialaiset behemotit ovat aloittaneet vuoropuhelun Real Madridin kanssa 23-vuotiaasta ampuja Luka Jovicista, joka on kamppaillut siitä lähtien, kun hän muutti Madridiin 51,6 miljoonalla punnalla vuonna 2019 räjähdysmäisen kauden jälkeen Eintracht Frankfurtin kanssa.

Stefano Pioli ei ehkä enää halua hankkia Giroudia (joka pudotettiin Euro 2020: sta Ranskan kanssa eilen illalla), jos hän tuo serbian San Siroon.

(Kuva: Tibor Illyes/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

13:24 Nathan Ridley

Lingardin vaihtoehdot supistuivat

Jesse Lingard näyttää olevan joko Manchester Unitedissa tai West Hamissa ensi kauden alussa, ei toisessa seurassa, kertoo Fabrizio Romano jaksossa. Strettycast .

Italialainen toimittaja väittää, että keskikenttäpelaajan ainoat vaihtoehdot ovat 28-vuotiaan nykyiset työnantajat tai entinen lainapuoli.

Kuulemani mukaan West Ham tai Manchester United. En näe häntä lähtevän toiseen klubiin - Jos hänen on poistuttava Manchester Unitedista, se lähtee West Hamiin, Romano sanoi.

Jos ei, hän pysyy Unitedissa ja he keskustelevat hänen sopimuksestaan.

PERTH, ITÄVALTA - 13. heinäkuuta: Manchester Unitedin valmentaja Ole Gunnar Solskjaer kietoo kätensä Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Jesse Lingardin (14) ympärille puolivälissä Manchester Unitedin ja Perth Gloryn välisessä kansainvälisessä jalkapallo -ottelussa 13. heinäkuuta 2019 Perthin Optus -stadionilla, Australia. (Kuva: Speed ​​Media/Icon Sportswire Getty Imagesin kautta)

13: 09 Nathan Ridley

Villa haluaa tuoda kirveen takaisin

Aston Villa on kuulemma kiinnostunut Manchester Unitedin Axel Tuanzeben uusimisesta.

Jalkapallon sisäpiiri Sano, että monipuolinen puolustaja, 23, on erityisen kiinnostunut klubilta, jonka hän auttoi palaamaan Valioliigaan vuonna 2019 lainalla.

Dean Smithin sanotaan etsivän kilpailua Tyrone Mingsille ja Ezri Konsalle, kun Bjorn Engelsin on määrä lähteä ja palata Belgiaan.

Ole Gunnar Solskjær valitsi Tuanzeben pelaamaan vain 19 kertaa viime kaudella, ja akatemiasta valmistuneella on enää vuosi jäljellä Old Trafford -sopimuksesta.

MANCHESTER, ENGLANTI - TOUKOKUU 18: Axel Tuanzebe Manchester Unitedista ja Rui Fonte Fulhamista Premier League -ottelun aikana Manchester Unitedin ja Fulhamin välillä Old Traffordilla 18. toukokuuta 2021 Manchesterissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa. (Kuva: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)

12: 54 Nathan Ridley

Palatsi nimittää Vieiran

Crystal Palace nimittää Arsenalin entisen kapteenin Patrick Vieiran uudeksi managerikseen.

Urheilullinen väittää, että 45-vuotiaan työlupa on meneillään, ja vahvistuksen odotetaan pian ennen Eaglesin ensimmäistä esikauden päivää ensi maanantaina.

Vieira on vastannut New York Citystä ja Nizzasta johtajauransa aikana, koska viimeksi mainittu erotti hänet joulukuussa 2020, ja hän on tällä hetkellä ITV: n palveluksessa meneillään olevien EM -kisojen aikana.

Palace lähestyi aiemmin Nuno Espirito Santoa ja Lucien Fvarea Roy Hodgsonin lähdön jälkeen vapautuneesta työstä, mutta neuvottelut kummankin kanssa katkesivat.

Patrick Vieira on kuulemma suostunut Crystal Palacen uudeksi manageriksi(Kuva: Getty Images)

12: 06 Nathan Ridley

Napoli ei enää halua Sheffield Unitedin tähtiä ja Liverpoolin tavoitetta

Keskellä raportteja, että 23-vuotias on Liverpoolin kohde tänä kesänä, näyttää siltä, ​​että Sander Berge ei ainakaan tule liittymään Napoliin.

Gazzetta dello Sportin tarina, kääntäjä Futbolin sisällä , väittää, että Serie A -puolen mielestä Bergen 35 miljoonan punnan vapautuslauseke on liian korkea ja että Napolin asu on valmis maksamaan vain 8,5 miljoonaa puntaa Norweiganista.

Joidenkin tuoreiden raporttien mukaan dynaaminen keskikenttäpelaaja voi olla saatavilla jopa 10 miljoonalla punnalla Sheffield Unitedin putoamisen jälkeen Valioliigasta.

Berge teki avausmaalin Jurgen Kloppia vastaan ​​viime lokakuussa, mutta Blades voitettiin lopulta 2-1 Anfieldilla.

(Kuva: POOL/AFP Getty Imagesin kautta)

11:37 Nathan Ridley

Arsenal sopi Tavaresin maksusta

Kehitys tarinastamme, jonka toimme sinulle aiemmin - Arsenal on kuulemma päässyt periaatteessa yhteisymmärrykseen Benfican vasemmistolaisen Nuno Tavaresin siirtämisestä.

Italialainen toimittaja Fabrizio Romano sanoo, että 21-vuotiaasta ja mahdollisista lisäosista veloitetaan taattu 8 miljoonan euron (6,8 miljoonan punnan) maksu.

Henkilökohtaisista sopimusehdoista vuoteen 2026 asti ja asiamiespalkkioista sanotaan sopivan vain paperityöt jäljellä.

Portugalilaisen nuoren pitäisi tarjota kilpailu Kieran Tierneylle.

10: 59 Nathan Ridley

PL seurat silmä Inter tunne

Neljä Valioliigan klubia on kuulemma kiinnostunut Milanon Inter -tähdestä Martin Satrianosta.

Päivittäinen posti väittää, että Tottenham Hotspur, Arsenal, Everton ja West Ham United valvovat uruguaylaista hyökkääjää, joka ei ole vielä tekemässä vanhempaa debyyttinsä Italian jättiläisissä.

Satriano, 20, on aiemmin ollut yhteydessä Manchester Cityyn ja Chelseaan, ja se voitaisiin myydä Interin taloudellisten vaikeuksien lievittämiseksi, ja äskettäin eronnut manageri Antonio Conte nimitti hänet penkillä kolme kertaa Serie A -mestaruuskauden aikana.

'Voimakas' eturivin pelaaja teki 14 maalia ja avusti joukkuetovereitaan kahdeksan kertaa 25 Primavera 1 -ottelussa (Italian U19-divisioona), minkä ansiosta hänet valittiin viime kauden parhaaksi hyökkääjäksi.

mitä 117 tarkoittaa

(Kuva: NurPhoto/PA -kuvat)

10:29 Nathan Ridley

Chelsea liittyy euron tähtiin

Chelsea on yhdistetty kahteen Euro 2020: n tähtipuolustajaan, jotka harjoittavat kauppaa Serie A: ssa.

Bluesin kerrotaan voittaneen Pariisin Saint-Germainin Achraf Hakimin allekirjoittamisen jälkeen, ja sen sanotaan etsivän vaihtoehtoisesti Atalantan ja Tanskan oikeaa laitahyökkääjää Joakim Maehleä, joka on Hakimin pian entinen klubi Inter Milan. , ovat myös kuulemma kiinnostuneita, per Kaikki Atalanta .

Toiseksi, mukaan Viestinviejä Thomas Tuchelin puolueen sanotaan katsovan Romanin Leonardo Spinazzolaa, joka on ollut Italian edustaja turnauksessa ja kirjottanut syöttönsä heidän 16-kierroksen voitossaan Itävallasta lauantaina.

Oikean jalan väitetään olevan lähtevän Emerson Palmierin korvaaja, jonka Spinazzola on jakanut Azzurrin vasemmanpuoleisen korttipaikan tänä kesänä.

10: 03 Nathan Ridley

Shock Serie A paluu Cavanille?

Italian raportit viittaavat siihen, että Edinson Cavani saattaa valmistautua shokkimatkaan Manchester Unitedista.

Väitetään, että Jose Mourinhon Romanilla on sopimus Napolin entisen ampujan allekirjoittamisesta, jos nykyinen hyökkääjä Edin Dzeko lähtee Stadio Olimpicosta tänä kesänä.

Huolimatta siitä, että olemme sopineet uudesta sopimuksesta ennen viime kauden loppua, Jalkapallomarkkinat raportoivat, että Cavani aikoo muodostaa yhteyden Mourinhoon Italian pääkaupungissa, kun spekuloidaan, että Juventus etsii jälleen Dzekoa.

Muutto olisi surullinen yllätys Red Devilsin kannattajille, ja Ole Gunnar Solskjaer joutuisi tulevien viikkojen aikana pakottamaan hyökkääjät, kuten Harry Kane tai Erling Haaland.

(Kuva: Laurence Griffiths/POOL/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

09:43 Nathan Ridley

Sassuolo asettaa Liverpoolin hinnan

Liverpoolille kerrottiin, että heidän on maksettava 34,4 miljoonaa puntaa Domenico Berardin palveluiden turvaamiseksi, La Gazzetta dello Sport JalkapalloItalia .

Italialainen oikeistolainen on tehnyt vaikutuksen ja kypsynyt kahdeksan kauden ajan Serie A -puolueen Sassuolon kanssa, ja hän on todistanut huipputason sukutaulunsa tämän kesän Euroopan mestaruuskilpailuissa kansakuntansa pyrkiessä voittamaan turnauksen. Berardi on aloittanut kolme ottelua Euro 2020 -turnauksessa ja antanut yhden syöttöpisteen liigassa, jossa hän teki 17 maalia 30 ottelussa ja teki seitsemän syöttöä.

Aiemmin Leicester City on ollut yhteydessä 26-vuotiaan kanssa hänen nykyisten kotimaisten kilpailijoidensa Inter Milanin ja Lazion kanssa. Koska Xherdan Shaqirin odotetaan lähtevän tänä kesänä, Jurgen Klopp näyttää etsivän vaihtoehtoja vahvistaakseen eteenpäin.

Domenico Berardi on näytellyt Italiassa toistaiseksi vaikuttavan Sassuolo -kauden jälkeen(Kuva: POOL/AFP Getty Imagesin kautta)

09:16 Nathan Ridley

United toimitti Camavinga -päivityksen

Rennesin urheilujohtaja Florian Maurice on ilmoittanut Manchester Unitedille Eduardo Camavingan tilanteesta. Uutiset Punaisten Paholaisten kiinnostuksesta nousivat viikonloppuna, kun taas 18-vuotiaan sanotaan olevan myös ranskalaisten jättiläisten Paris Saint-Germainin etsimä, kiitos hänen loistavista keskikenttänäytöistään sen jälkeen, kun hän räjähti paikalle nykyiselle klubilleen klo 16 .

Ligue 1 -puolen päällikkö kertoi Ouest Ranskalle Jalkapallo : Tällä hetkellä meillä ei ole sopimusta toiselta tai toiselta puolelta. Tällä hetkellä Eduardo on täällä Camavingan sopimuksen uusimisen suhteen, joka päättyy ensi kesänä.

Klubien välillä käydään keskusteluja, myös pelaajan kanssa. Emme ole vieläkään löytäneet ratkaisua. Joko löydämme tavan pidentää hänen sopimustaan ​​tai klubi on kiinnostunut Eduardosta ja pohdimme antamaamme ehdotusta, lisäsi Maurice, kun Rennes on kuulemma valmis myymään tähtensä tänä kesänä varojen takaisin saamiseksi. .

Pogba valittiin korvaamaan Camavinga Ranskan 7-1-voitossa Ukrainasta viime viikolla

08:44 Nathan Ridley

Celtic harkitsee siirtoa City -miehelle

Vastikään nimitetty Celticin manageri Ange Postecoglou harkitsee siirtoa Manchester Cityn Ko Itakuraan. Päivittäinen ennätys .

Itakura on japanilainen ja voi pelata keskikentällä tai keskikenttäpelaajana.

24-vuotias nainen on äskettäin nauttinut 18 kuukauden laina-ajasta hollantilaisessa Eredivisien Groningenissa, ja kreikkalais-australialaisen pelaaja Postecogloun kerrotaan valinneen Itakuran, jonka nimellä on viisi kansainvälistä lippua.

Uusi Parkhead -pomo on juuri jättänyt roolinsa J. League -asussa Yokohama F Marinos, joka on osa City Football Groupia, yli kolmen vuoden vastuulla ja Itakura allekirjoitti kansalaisille tammikuussa 2019.

Lue koko tarina tässä .

08: 08 Darren Wells

Tavaresin ampujat ottavat yhteyttä

Arsenal tavoittelee uutta vasemmistolaista tänä kesänä, ja klubi haluaa tuoda jonkin verran tukea Kieran Tierneylle.

Tierney oli yksi harvoista positiivisista Emiratesissa viime kaudella, mutta hän on klubin ainoa vasemmistolainen ja hän on kamppaillut loukkaantumisongelmien kanssa.

Cedric Soares, Granit Xhaka ja Bukayo Saka ovat tykänneet vasemman laidan puolustajista aiemmin, mutta se ei ole heidän luonnollinen asemansa.

Tämän seurauksena ampujat on yhdistetty useisiin mahdollisiin allekirjoituksiin ja Fabrizio Romano raportoi, että he ovat lisänneet kiinnostustaan ​​Benfican Nuno Tavaresiin.

Väitetään, että Arsenal on 'suorassa yhteydessä' & apos; pelaajan edustajien kanssa ja että hän unelmoi & apos; pelaamisesta Valioliigassa.

07:39 Darren Wells

Kilpailijat kuumia Baumgartnerilla

Liverpool ja Manchester United seuraavat Hoffenheimin keskikenttäpelaaja Christoph Baumgartneria Kicker .

Itävaltalaisella oli päärooli kotimaassaan EM -kisoissa 2020, ja hän voitti lohkovoiton Ukrainasta.

Molemmat Valioliigan osapuolet harkitsevat nyt kesätarjouksia.

Klopp saattaa joutua lisäämään uusia kasvoja keskikentälle menettäessään Wijnaldumin ilmaiseksi, mutta epäilykset jatkuvat myös joidenkin muiden vaihtoehtojen suhteen.

Naby Keita ei edelleenkään ole täyttänyt odotuksia, ja Alex Oxlade-Chamberlain on edelleen loukkaantuneiden vaikeuksissa.

(Kuva: Getty Images)

07: 08 Darren Wells

United antoi Sancholle tehosteen

Jadon Sancho siirtyy yhä lähemmäksi pitkäaikaisen siirtonsa Manchester Unitediin sulkemista sen jälkeen, kun Borussia Dortmund tunnisti hänet.

21-vuotiaan on määrä saada 77,8 miljoonan punnan siirto Old Traffordiin myöhemmin tällä viikolla sen jälkeen, kun Man Unitedin virkamiehet ovat murtaneet pitkän neuvottelunsa Bundesliga-seuran kanssa.

Sanchon uskotaan allekirjoittavan viiden vuoden sopimuksen, jonka arvo on 250 000 puntaa viikossa, koska hänestä näyttää tulevan Man Unitedin kolmanneksi kallein sopimus Paul Pogban ja Harry Maguiren jälkeen.

Sopimus saatetaan viedä läpi nyt, kun Dortmund on löytänyt tilaajansa, PSV -duo Noni Madueke ja Donyell Malen ostoslistallaan. The Telegraph.

Madueke, 19, tuli Tottenhamin riveistä ennen kuin hän päätti lähteä Saksaan vuonna 2019 ja on tehnyt vaikutuksen yhdeksällä maalilla 31 ottelussa Eredivisiessä.

Tämän pitäisi avata tie, jotta Sancho voisi siirtyä Old Traffordiin tänä kesänä ja lopettaa 18 kuukautta kestäneen harjoittamisen entisen Man City -akatemian tutkinnon suorittamisesta.

Jadon Sancho näyttää siirtyvän Manchester Unitediin Euro 2020 -turnauksen jälkeen(Kuva: Getty Images)

07: 07 Darren Wells

Liverpool ottaa yhteyttä Comaniin

Liverpool otti yhteyttä Kingsley Comanin edustajiin ennen Bayern Münchenin laitahyökkääjän siirtoa - Sport 1 -lehden mukaan.

25-vuotiaan isä haluaa, että hän lähtee Englantiin, mutta Saksan mestarit haluavat pitää pelaajan voimassa olevan sopimuksensa jälkeen, joka päättyy vuonna 2023.

Bayern arvostaa Comanin noin 43 miljoonalla punnalla, mikä tarkoittaa, että Liverpoolin on ehkä kerättävä varoja pelaajien myynnin kautta.

Maailmancupin voittaja teki ratkaisevan maalin Mestarien liigan finaalissa vuonna 2020 ja on jatkunut vakinaisena useiden eri managereiden alaisuudessa.

Bayern on juuri rekrytoinut Julian Nagelsmannin, eikä hän aio menettää Comania.

(Kuva: Pool REUTERSin kautta)

Katso Myös: