Travel -sivusto romahtaa 'useimpien lomien peruuttamisen' vain kuukausia Lateroomsin jälkeen

Kuluttajien Oikeudet

Horoskooppi Huomenna

Jos olet tehnyt varauksen Amoman kanssa, sinua kehotetaan ottamaan yhteyttä hotelliin selvittääksesi, täytetäänkö varauksesi(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Hotellivaraussivusto Amoma on romahtanut hallintoon syyttäen hintavertailusivustoja kaatumisestaan.



Yhtiö sanoi, että toimittajat 'todennäköisesti peruuttavat' varaukset, ja neuvoo matkustajia ottamaan yhteyttä suoraan hotelleihin tulevista varauksista.



gbbo 2019 aloituspäivä

Amoma.com -verkkosivustolla julkaistussa lausunnossa sanottiin: 'Yksiköt, jotka väittävät toimivansa' hintavertailijoina ', ovat itse asiassa mediatoimistoja, jotka ohjaavat kuluttajia kaltaisillemme yksiköille maksamatta napsautushintaa.

”Nämä mediatoimistot ovat joskus omistuksessa samassa segmentissä toimivien yritysten kanssa, mikä vaikuttaa kielteisesti vapaaseen kilpailuun.

”Heillä on tällä hetkellä määräävä asema markkinoilla, ja mielestämme tämä on loppukuluttajien vahingoksi. Itse asiassa, kun he ovat ottaneet nykyisen paikkansa, nämä yhteisöt asettavat yksipuolisesti meille kestämättömiä taloudellisia ehtoja, koska työskentelemme kohtuullisella hinnalla hyödyttääksemme asiakkaitamme, emme hyödyttääksemme näitä mediatoimistoja. ''



Onko Amoma vaikuttanut sinuun? Ota yhteyttä: emma.munbodh@NEWSAM.co.uk

Yhtiö on erikoistunut hotellivarauksiin (Kuva: Amoma.com)



Jos olet tehnyt varauksen Amoman kanssa, sinun kannattaa ottaa yhteyttä hotelliin selvittääksesi, täytetäänkö varauksesi.

Valitettavasti hotellitapahtumat eivät kuulu Abta -matkayhdistyksen piiriin, koska Amoma ei ollut rekisteröity jäsen.

simon peggin kehon muutos

Alan toimielin kertoi NEWSAM Money -asiakkaille, että heidän on kiireesti tehtävä seuraavat toimet varmistaakseen, etteivät he jää taskuun.

ronnie wood ex-vaimo

Jos olet maksanut peruutetusta varauksesta, ota yhteyttä luotto- tai maksukorttisi tarjoajaan hyvityksen aloittamiseksi kulutusluottolain 75 § tai takaisinperintä; jos tämä ei onnistu, ota yhteyttä matkavakuutusyhtiöön.

Guy Anker MoneySavingExpert.comin varatoimittaja lisäsi: 'Jos sinulla oli Amoma -varaus, tarkista ensin hotellilta, onko varauksesi edelleen voimassa, vaikka valitettavasti näyttää siltä, ​​että suurin osa peruutetaan.

'' Jos varauksesi peruutetaan, tarkista, voitko vaatia korttiyhtiöltäsi tai matkavakuutusyhtiöltäsi, vaikka uutiset ovat juuri romahtaneet, ei ole vielä selvää, toimiiko tämä kaikille, koska se ei ole aina selvää, kun hotellivaraussivustot epäonnistuvat .

'Luottokortilla maksaminen ja hyvä matkavakuutus heti, kun teet varauksen, suojaavat usein sinua, kun lentoyhtiö, hotelli tai matkatoimisto peruuttaa matkasuunnitelmasi. Se voi tarjota elintärkeän suojan matkustajien myrskyisinä aikoina yritysten epäonnistumisten, lakkojen ja muiden viimeaikaisten häiriöiden keskellä.

Amoman sulkeminen tulee sen jälkeen, kun Malvern -konserniin kuuluva Laterooms siirtyi elokuussa hallintoon sisaryhtiö Superbreakin rinnalla .

Katso Myös: