Levoton Ant McPartlinin auto -onnettomuus paljastui hänen kolmanneksi kolmeen viikkoon, kun tähti valmistautuu kuntoutukseen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ant McPartlin pysyy piilossa Chiswickin kotonaan kolmen auton törmäyksen jälkeen Lounais-Lontoossa 18. maaliskuuta.



Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että onnettomuus - jonka vuoksi hänet pidätettiin epäiltynä rattijuopumuksesta - oli hänelle kolmas niin monta viikkoa.



21. helmikuuta tähti käänsi 60 000 punnan Range Roverinsa puuksi viedessään rakkaan koiransa Hurleyn kävelylle Richmondiin.



Ja kaksi päivää myöhemmin hän joutui vaaralliseen iskuun yrittäessään ajaa Monster Truckia lauantai -iltana.

Hän myönsi, että hän kaatui jo ennen kuin otti haasteen suorana lähetyksenä. Aika huonosti on mennyt toistaiseksi.

Ant myönsi, että hän kaatoi Monster Truckin aiemmin päivällä (Kuva: ITV)



Hän puristi käsivartensa törmäyksen jälkeen (Kuva: ITV)

Sitten TV -isäntä kaatui jälleen suorana lähetyksenä, kun se osui ramppiin väärään kulmaan ja törmäsi kahteen pysäköityyn autoon.



Autosta ulos noussut Ant, 42, näytti ymmärrettävältä, kuori järkyttyi ja puristi vasenta kättään, kun ITV: n turvaryhmä tarkasti hänet.

Antin pidätyksen jälkeen sunnuntaina epäiltynä rattijuopumuksesta ITV päätti vetää hänet pois lauantai -illan takeaway -elokuvan jäljellä olevista kolmesta jaksosta - ja peruutti tämän viikonlopun esityksen, kun pomot arvioivat vaihtoehtojaan.

'ITV on tehnyt yhteisen päätöksen Antin ja Decin tiimin kanssa ollakseen lähettämättä lauantai -illan takeawaya tänä viikonloppuna', tiedottaja sanoi eilen iltapäivällä.

Ant McPartlin saattaa tarvita vaihdon lauantai -iltana

Antin koira Hurley oli autossa, kun hän kaatui (Kuva: WENN.com)

Yksi onnettomuudessa mukana olleista ajoneuvoista (Kuva: )

Antin auto peitettiin onnettomuuden jälkeen (Kuva: )

Ant on tällä hetkellä piilossa vuokra -asunnossaan (Kuva: TIM ANDERSON)

- Tarkastelemme vaihtoehtoja sarjan kahdelle viimeiselle jaksolle (31. maaliskuuta ja 7. huhtikuuta), joissa ei olisi Antia, joka pitää aikaa hakeutua hoitoon. Toivomme kovasti, että hän saa tarvitsemansa avun. '

Vaikka teleyrityksen kommentit näyttävät tarjoavan tukea, kulissien takana ITV: n johtajien sanotaan olevan huolissaan siitä, kuinka Antin ongelmat heijastavat kanavaa.

Yksi jopa väitti Antin tilannetta Michael Barrymoreen, joka taisteli kahdeksan vuoden seksiskandaalien ja alkoholismin kanssa kuuluisuutensa huipulla.

Lue lisää

Ant McPartlinin rattijuopumus
SNT -finaali vaarassa Muurahaisten viina -taistelu ITV lukittu kriisineuvotteluihin Lorraine kahlaa muurahaisriville

Päivittäinen posti raportoi eräs vanhempi ITV -lähde, jonka mukaan & apos; oppitunteja on saatu & apos; Barrymoren laskun jälkeen, joka alkoi sen jälkeen, kun mies löydettiin kuolleena uima -altaastaan ​​kotibileiden jälkeen vuonna 2001.

Toinen ITV: n johtaja sanoi paperille suoraan: '[Muurahainen] ei voi olla takaisin näytöllä. Hän olisi voinut tappaa jonkun. '

Kävi myös ilmi, että Ant kääntyi yllättäviin kasvoihin saadakseen apua ja tukea ollessaan alimmillaan: Noel Edmonds.

Noel antoi Antille salaisen neuvontakeskustelun, joka on aiemmin puhunut rock-pohjaisesta hetkestään, kun BBC romutti hittiesityksensä Noelin talopuolue, lehti väittää.

Ant McPartlin pidätettiin rattijuopumuksesta sunnuntaina (Kuva: WENN.com)

Noel Edmonds (Kuva: Sky1)

- Noel on aina ollut suuri Ant- ja Dec -fani. Hänen mielestään he ovat loistavia juontajia. Oli erittäin surullista, että hän näki ahdistuksen ja tuskan, jota Ant kävi läpi viime vuonna. Kun hän kuuli, että Ant arvostaisi keskustelua, hän oli vain liian iloinen voidessaan auttaa ”, yhteinen kaveri kertoi Mailille.

'' Vaikka hän on liian suora koskettaakseen huumeita, Noel tiesi, että on liukas polku, jolla voit mennä alas. ''

camilla rakkaus saari 2017

Muurahaisen kerrotaan pyytäneen Noelilta neuvoja ongelmiensa palaamisesta ja pyytänyt neuvoja joltain, joka on ollut showbizissa niin kauan kuin Noel.

Hän kertoi pohjimmiltaan Antille, ettei ollut yksin. Hän neuvoi häntä: 'Palaa takaisin sellaiseksi ihmiseksi kuin ennen ja ympäröi itsesi ihmisiin, joihin luotat ja jotka rakastavat sinua', lähde lisäsi.

Antin edustaja kuitenkin paheksui väitteitä NEWSAM Onlinelle ja sanoi meille: 'Minulla ei ole kommentteja ihmisten tai & lähdelähteiden kirjoittamiin artikkeleihin. jotka eivät tunne Antia eivätkä tiedä hänestä mitään. '

Katso Myös: