Tositarina The Human Centipede - sen linkki natsi -Saksaan ohjaajana puhuu uudesta elokuvasta

Elokuvat

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Six Entertainment Company)



Ohjaaja Tom Sixin ikoninen hollantilainen kauhuelokuva The Human Centipede julkaistiin vuonna 2009 ja aiheutti melko näkyviä reaktioita.



Se tuomittiin sen kapinoivista ja groteskista kohtauksista, joissa saksalainen kirurgi sieppasi kolme turistia, kidutti heitä ennen kuin hän liittyi heihin kirurgisesti, suu peräaukkoon muodostaen `` ihmisen tuhatjalkaisen '' - yhdistetyn kolmosen.



Kiista jatkuisi kuuden jatko -osalla elokuvalle The Human Centipede 2 (Full Sequence), joka julkaistiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa vasta vuonna 2011 huomattavien leikkausten ja muokkausten jälkeen, kun British Board of Film Classification (BBFC) kieltäytyi antamasta elokuva 18 -todistus, ellei elokuva leikkaa suurta määrää graafisia kohtauksia - mukaan lukien itsetyydytys hiekkapaperilla, raiskaus piikkilangalla ja vastasyntyneen julma murha.

Kidutustrilogian The Human Centipede 3 (Final Sequence) viimeinen elokuva pantiin kriittisesti ja pilkattiin siitä, että se nauttii seksuaalisesta väkivallasta ja keskittyi vakavasti rangaistukseen rikosoikeusjärjestelmässä.

Tom Sixin seuraava elokuva on psykologinen trilleri Onania Club, joka julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna, joten mielestämme tämä olisi täydellinen aika katsoa, ​​mikä inspiroi hollantilaisen ohjaajan huolestuttavaa ikonista trilogiaa.



Tom Six

Tom Six, The Human Centipede -sarjan ohjaaja. (Kuva: päivittäinen ennätys)

Ihmistuhatjalkainen

Sixin alkuperäisessä kauhuelokuvassa oli joitakin keskeisiä inspiraatioita, mutta jotkut ovat paljon vakavampia kuin toiset.



Elokuvan pääinspiraattori tuli vitsistä, jonka Six oli kertonut ystävälleen, jossa hän selitti rangaistuksen lapsen hyväksikäyttäjille, joka näki heidän suunsa ommeltuna lihavan kuorma -auton kuljettajan peräaukkoon.

Elokuvan itäessä Sixin mielessä hän sai inspiraatiota tosielämästä ja kauhistuttavista jaksoista lähihistoriassa.

Kuuden tärkein historiallinen inspiraatio oli natsikokeilut, jotka tehtiin keskitysleirin vangeille toisessa maailmansodassa, mukaan lukien tohtori Josef Mengelen pirulliset kokeet.

Saksalainen natsilääkäri ja sotarikollinen Josef Mengele (Kuva: Getty)

Kokeissa vangit eri puolilla Eurooppaa joutuivat osallistumaan kokeisiin, jotka päättyivät useimmiten kuolemaan, traumaan, vääristymiseen ja pysyvään vammaisuuteen.

Turhia esimerkkejä lääketieteellisestä kidutuksesta olivat kaksosten testit, joissa kaksoset ommeltiin väkisin yhteen liittämiseksi, ja kuolevat silmät kaksosissa nähdäkseen, miten he reagoisivat. Jos yksi kaksosista kuoli kokeessa, toinen tapetaan aina.

Lue lisää

rebecca mitchell warren mitchell
Kauhistuttavia todellisia rikoksia
Lapset, jotka tappavat - Ampumisista ... Kuka oli sarjamurhaaja John Christie ... Kuka oli 10-vuotias Damilola Taylor, ... Kun Klaani saapuu elokuvateattereihin, lue t ...

Hirviöt suorittivat myös luun, lihaksen ja hermon siirtoja vankeille ilman anestesiaa.

Lisäksi testattiin uusia huumeita, aseita (kuten sinappikaasua ja myrkkyjä) ja steriloitiin vankeja vastoin heidän tahtoaan, millä olisi pitkäaikaisia ​​lääketieteellisiä seurauksia.

Auschwitzin keskitysleiri Puolassa, jossa tehtiin lukuisia julmuuksia. (Kuva: BBC)

Elokuvassa on myös useiden kansallisuuksien uhreja, jotka edustavat toisen maailmansodan maita, ja paha tohtori Josef Heiter (Heiter tarkoittaa 'iloinen' saksaksi) edustaa natsi -Saksan psyykkistä.

Lopuksi Six sai inspiraationsa myös viskeraalisten ohjaajien David Cronenbergin ja David Lynchin aikaisemmista elokuvateattereista ja myös ikonisen tosisarjan Big Brother Hollannin iteroinnista.

Ihmisen tuhatjalkainen 2 (koko sarja)

Jatko -elokuva vei asiat vieläkin tummempaan paikkaan, jossa oli paljon enemmän graafisia kohtauksia ja enemmän erilaisia ​​inspiraatioita.

Kuusi päätti tehdä juonesta erittäin meta: se keskittyy ensimmäisen elokuvan faneihin, jotka sitten suorittavat omat sadistiset kokeet ja rangaistukset.

Pääinspiraattori tähän päätökseen oli Kuuden ihastuminen kopiokoneiden sarjamurhaajiin, jotka yleensä alkavat alkuperäisen tappajan faneina.

Termi kopioija tappaja keksittiin ikonisten ja salaperäisten sarjamurhaaja Jack the Ripperin murhien jälkeen murhien jälkeen.

Catherine Eddowes - Viiltäjä -Jackin uhri. (Kuva: Cornwell Entertainment, Inc. (CEI))

Woody Harrelsonin pääosassa olevaa Natural Born Killers -elokuvaa syytetään usein kopiointimurhien aiheuttamisesta, koska se perustuu löyhästi sarjamurhaajiin Charles Starkweatheriin ja Caril Ann Fugateen.

Elokuvan innoittamana oli jopa 12 murhaa, mukaan lukien teini -ikäinen pariskunta Benjamin Darras ja Sarah Edmondson, jotka kuvailivat ottavansa LSD: n ja katsoneensa elokuvan toistuvasti ennen kuin tappoivat 3 ihmistä ja lamauttivat toisen.

Jatko -elokuvan kammottava konna. (Kuva: Six Entertainment Company)

Martin Lomaxin hahmo on lyhyt, lihava mies, joka on henkisesti haasteellinen ja tulee pakkomielle ensimmäisestä elokuvasta, ennen kuin hän aikoo luoda suuremman ihmisen sadanjalkaisen kuin kolme ihmistä, jotka on ommeltu yhteen ensimmäisessä elokuvassa.

Lue lisää

Lue lisää inspiroivia ominaisuuksia
Parin raskauden ilo Iso -Britannian koti, jossa on & quot; kaikkien aikojen paras näkymä & apos; Leikkaa 2500 kaloria välittömästi Entisen NHS: n lääkärin Tory-varoitus

Ihmisen tuhatjalkainen 3 (viimeinen sekvenssi)

Viimeisessä elokuvassa Kuusi halusi palata elokuvasarjan innoittaman alkuperäisen vitsin aiheeseen: rangaistus.

Se sijoitettiin vankilaan, jossa psykopaattinen vankilamestari ja hänen kirjanpitäjänsä (molemmat näyttelijät kahden ensimmäisen elokuvan roistojen takana) päättävät aiheuttaa raakaa kidutusta vankilan vangeille - mukaan lukien joukkokastraatio, kannibalismi, sukupuolielinten silpominen ja massiivinen viisisataa ihmisen kokoista tuhatjalkaa.

Human Centipede 3 oli jotain.

Elokuvalla oli paljon satiirisempi sävy, mutta tämä oli yksi teoksen monista puolista, joita kriitikot ja fanit iskivät.

miranda kerr ja orlando kukinta jakautuvat

Kun kuvernööri (näyttelijä Hollywood -tähti Eric Roberts) hyväksyy elokuvan lopussa kidutuksen olevan 'mitä Amerikka tarvitsee', asiat menevät dystopisemmalle alueelle - kuten näemme ruumiillisen rangaistuksen ääriarvojen muuttuvan kulttuurisesti hyväksytyksi kidutukseksi .

Ruumiillinen rangaistus on aina kiistanalainen aihe, mutta sen hyviä ja huonoja puolia ei käsitelty täällä.

Guantanamo Bayn pidätyskeskus. (Kuva: Joe Raedle/Getty Images)

Kuusi todennäköisesti näki inspiraatiota pahamaineisissa vankiloissa, jotka olivat kidutuksen kohteena, kuten Yhdysvaltain tukikohdassa Guantanomon lahdella Kuubassa, ja tietysti natsien keskitysleireillä, jotka olivat ensimmäisen elokuvan perusta.

Odotamme Tom Sixin seuraavan elokuvan olevan yhtä provosoiva.

Onania -klubi julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna.

Katso Myös: