TSB -mobiilipankkitoiminta kaatui, jolloin tuhannet asiakkaat eivät pysty näkemään tai suorittamaan maksuja

Tsb Pankki Oyj

Horoskooppi Huomenna

TSB ilmoitti torstaina satojen työpaikkojen vähentämisestä huolimatta pankkituen kysynnän noususta Covid-19-kriisin aikana(Kuva: Bloomberg)



Tuhannet TSB -asiakkaat eivät ole pystyneet näkemään tai käyttämään maksujaan mobiilipankkivirheen vuoksi.



Seisokin ymmärretään alkavan kello 8.00 - asiakkaat ilmoittivat ongelmista sosiaalisessa mediassa kuukauden ensimmäisenä maanantaina.



Eräs twitter -käyttäjä sanoi, että hän ei ole pystynyt asettamaan maksuaikaa, kun taas toinen twiittasi lainanantajan huolenaiheista, ettei hän pysty maksamaan laskujaan.

'@TSB pankkisovellukseni ei toimi jälleen tänä aamuna (sama ongelma oli pari viikkoa sitten). Voisitteko tutkia tätä ASAP, kiitos, koska minulla on laskuja maksettavana tänään ?! ' asiakas kirjoitti netissä.

Toinen sanoi: 'Huomenta, minulla on ongelmia sovellukseni käytössä, minun on siirrettävä rahaa, mutta sanotaan jatkuvasti, että laite on nollattava, joten menen läpi kerran salasanalla jne., Mutta sanoo sitten ongelmia kirjautumisen todentamisessa?'



melanie griffith ja antonio banderas

Tämä on toinen kerta, kun sovellus kaatuu kahden viikon kuluessa.

Pankki sanoi olevansa tietoinen 'ajoittaisista' kysymyksiä.



Se sanoi, että asiakkaat voivat edelleen suorittaa maksuja puhelinpankin tai verkon kautta - vaikka monet ihmiset ilmoittavat ongelmista myös sen työpöytäsivustolla.

'Tiedämme, että pienellä osalla asiakkaista on vaikeuksia kirjautua mobiilipankkisovellukseen', tiedotteessa todettiin verkossa.

'Selvitämme asiaa ja pahoittelemme siitä aiheutunutta haittaa. Suosittelemme, että asiakkaat yrittävät kytkeä WIFI- ja/tai mobiilidatan päälle ja pois päältä nähdäkseen, ratkaiseeko se ongelman, ja yritä kirjautua sisään uudelleen. Vaihtoehtoisesti vaikeuksissa olevat asiakkaat voivat käyttää Internet -pankkitoimintaa, verkkosivustoamme tai puhelinpankkia. '

puukotus Harold Hillissä

Kello 9.00 TSB kertoi NEWSAM Moneyille, että sen järjestelmät on nyt palautettu. Siinä sanottiin, että kaikki, joilla on edelleen ongelmia, voivat nollata tietonsa sovelluksessa.

Sähkökatkos tulee vain muutama päivä sen jälkeen, kun TSB ilmoitti suunnitelmistaan ​​sulkea 164 konttoria mobiilipankkitoiminnan kasvun vuoksi.

TSB: n toimitusjohtaja Debbie Crosbie sanoi, että yhteensä 969 roolia on vaarassa irtisanoa, mutta 100 siirretään uudelleen liikkuvan neuvonantajan tehtäviin.

'Sivuliikkeidemme sulkeminen ei ole koskaan helppo päätös, mutta asiakkaamme pankkivat eri tavalla - siirtymällä merkittävästi digitaaliseen pankkitoimintaan', tiedotteessa todetaan.

- Uudistamme liiketoimintaamme muuttaaksemme asiakaskokemusta ja valmistautuaksemme tulevaisuuteen. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on oikea tasapaino pääkadun sivukonttoreiden ja digitaalisten alustojemme välillä, jotta voimme tarjota parhaan kokemuksen henkilökohtaisille ja yritysasiakkaillemme kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

(Kuva: PA)

TSB on leikannut verkkonsa 631 toimipisteestä vain 454: een viimeisen vuosikymmenen aikana.

Viimeisimmän ilmoituksen kokonaismäärä laskee 290: een.

Robin Bulloch, TSB: n asiakaspankkijohtaja, sanoi: '' Näiden muutosten ohella jatkamme investointeja jäljellä olevaan konttoriverkostoomme tarjotaksemme korkealaatuisia pankkipalveluja, jotka on täysin integroitu parannettuun digitaaliseen kykyyn.

jalkapallo olen juontaja potkut

'' Pyrimme varmistamaan, että siirtyminen digitaaliseen - joka näkyy koko taloudessa - käsitellään herkästi ja käytännöllisesti kollegoidemme ja asiakkaiden kannalta. Ryhdymme toimiin tukemaan haavoittuvassa asemassa olevia ja maaseudulla olevia asiakkaita. ''








black friday tarjoukset 2018




Katso Myös: