TUI sulkee 166 matkatoimistotoimistoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa ja 900 työpaikkaa vaarassa

Tui Travel

Horoskooppi Huomenna

Tui, joka tunnettiin aiemmin nimellä Thomson Holidays, on Ison -Britannian suurin matkanjärjestäjä(Kuva: PA)



Ison -Britannian suurin matkanjärjestäjä on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​sulkea pysyvästi 166 high street -kauppaa suoraan koronaviruspandemian seurauksena.



Tui sanoi, että myyntipisteet suljetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannin tasavallassa osana suunnitelmia laajentua digitaalisesti, vaikka 330 pääkadun myymälää jatkaa kauppaa.



Se sanoi, että siirto vähentää sen yleiskustannuksia 30%ja vaikuttaa noin 900 rooliin.

Uuden mallin tuloksena on suurempi kotitehtävien myynti- ja huoltotiimi.

'Asiakkaat arvostavat henkilökohtaista palvelua ja tukea TUI: n matkailuneuvojille; Liike haluaa siirtää 70% 900 roolista uuteen kotitehtävien myynti- ja huoltotiimiin ”, tiedotteessa todetaan.



Päätös tehtiin asiakaskäyttäytymisen muutosten jälkeen, yhtiö lisäsi.

jake bugg ja cara delevingne

Yhtiö ei ole vielä julkaissut tarkkoja tietoja myymälöiden sulkemisesta, mutta sanoi, että se ei vaikuta sen lentoyhtiöön (Kuva: DPA)



'Haluamme olla parhaassa asemassa tarjotaksemme erinomaista asiakaspalvelua, olipa se sitten pääkaupunkiseudulla, puhelimitse tai verkossa, ja asetamme jatkossakin asiakkaan toimintamme ytimeen', toimitusjohtaja Andrew Flintham sanoi.

”Siksi on välttämätöntä, että teemme nämä vaikeat kustannuspäätökset, huolehdimme kollegoistamme tällaisen ennennäkemättömän epävarmuuden aikana ja tarjoamme myös nykyaikaista asiakaspalvelua.

'Asiakkaiden käyttäytyminen on jo muuttunut viime vuosina, ja 70% kaikista Tui UK -varauksista tehdään verkossa.

'Uskomme, että Covid-19 on vain kiihdyttänyt tätä muutosta ostotottumuksissa, kun ihmiset haluavat ostaa verkossa tai haluavat puhua matka-asiantuntijoiden kanssa kotonaan.

'' Meillä on maailmanluokan matka-neuvonantajia Tuilla, joten toivomme, että monista heistä tulee kotityöntekijöitä ja jatkossakin tarjoamme yksilöllistä palvelua, jonka tiedämme asiakkaidemme arvostavan. ''

Uutinen tulee, kun matkatoimisto jatkoi lomiensa keskeyttämistä Baleaareille ja Kanariansaarille Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaille 4. elokuuta asti koronavirustartuntojen lisääntymisen vuoksi osassa Eurooppaa.

Uusimpien ohjeiden mukaan brittien on nyt asetettava 14 päivän karanteeniin, jos he palaavat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan Espanjasta (Kuva: Getty)

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

TUI ilmoitti, että sen loma Manner -Espanjassa on keskeytetty 10. elokuuta asti.

Ulko- ja kansainyhteisövirasto antoi maanantaina varoituksen välttämättömästä matkustamisesta maahan.

Tämä oli päivä sen jälkeen, kun Espanja poistettiin liikenneministeriön 14 päivän karanteenivaatimuksen poikkeusluettelosta.

TUI tarjoaa tänä viikonloppuna lisälentoja Kreikkaan ja Turkkiin, jotta asianomaiset lomailijat voivat vaihtaa määränpäätä.

Yrityksen toimitusjohtaja Andrew Flintham sanoi, että yli 70% asiakkaista, joiden matkat on peruttu, varaavat uudelleen matkustaakseen saman ajanjakson tai tulevien viikkojen aikana, mutta eri paikkaan.

Hän jatkoi: 'Kesälomakausi on matkanjärjestäjille tärkein aika vuodesta, ja siksi teemme kaikkemme auttaaksemme asiakkaita saamaan ansaitun lomansa.

enkelin numero 1221 tarkoittaa

'Asiakkaidemme ja työtovereidemme terveys ja turvallisuus ovat aina tärkein prioriteettimme.

'' Tärkeää on myös, että kehotamme Ison -Britannian hallitusta toimimaan läheisessä yhteistyössä matkailualan kanssa ja poistamaan tylsä ​​työkalu karanteeniin ja harkitsemaan alueellisten matkustuskäytävien nopeaa käyttöönottoa.

'' Tällä viikolla luotu epävarmuuden ja hämmennyksen taso vahingoittaa yritysten ja asiakkaiden luottamusta matkustamiseen. ''

Katso Myös: