Turtle Beach Elite Atlas Aero Gaming Headset Review: Ääni, joka ylittää odotukset

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Hyvällä kuulokkeella voi olla suuri merkitys suoratoiston aikana ja pelaaminen ystävien kanssa verkossa, mutta mitä tulee langattomiin pelikuulokkeisiin, hinta ei aina suojaa sinua huonolta suunnittelulta.



Kukaan ei pidä hikisistä korvista tai mikrofoneista, jotka tekevät sinusta Darth Vaderin.



Turtle Beach Elite Atlas Aero ylpeilee, että se on 'äärimmäisen suorituskykyinen langaton PC-kuuloke' ja sen hintalappu on 130 puntaa, ja sen on oltava sellainen, varsinkin kun se sijoittuu tiukasti muiden tällä hetkellä saatavilla olevien huippuluokan langattomien kuulokkeiden kanssa. markkinoida.



Mikä erottaa Elite Atlas Aeron kilpailijoista langattoman kyvyn lisäksi ja onko se sen arvoista?

Äänenlaatu ja mukavuus ovat tärkeitä, mutta katson myös asioita, joita muut saattavat kaipaamaan, kuten niiden kestävyyttä ja sitä, kuinka hyvä melunvaimennus on.

Suunnittelu ja ominaisuudet

Siinä on joitain siistejä suunnitteluominaisuuksia



Elite Atlas Aero näyttää hieman päivitetyltä versiolta Elite Atlasista, jossa on kaiutinritilät korvakuppien ulkopuolella sekä joustava metallinen sanka ja mattamusta viimeistely.

Kuulokkeita pidettäessä sillä on painoa, mutta kun käytät niitä, se tuntuu erittäin mukavalta ja sopii pitkiin pelisessioihin.



Itse runko on erittäin kestävä ja sitä pudotettiin testauksen aikana useita kertoja eri korkeuksille ilman vaurioita tai laadun heikkenemistä.

Korvapehmuste on pehmustettu pehmeällä muistivaahdolla ja sisältää (kuten monet muut Turtle Beach -kuulokkeet) 'ProSpecs Glasses Relief -järjestelmän', joka on olennaisesti pehmusteen alla oleva kieleke, joka voi vähentää korvatyynyn syvyyttä silmälaseja käyttäessäsi. . Silmälasipelaajana tätä ominaisuutta arvostettiin suuresti.

Huomasin, että korvakupit olivat hieman isot päälläni, mutta se on vain henkilökohtainen vaiva.

Todella mukava lisä Elite Atlas Aeroon on, että voit myös poistaa ja vaihtaa korvatyynyt, jos ne joutuvat kulumisen uhreiksi tai haluat muokata niitä.

Kuulokkeet taittuvat kuitenkin siististi päällekkäin, mikä helpottaa matkustamista ja säilyttämistä ilman koteloa tai jalustaa.

Elite Atlas Aero ei kuitenkaan ole täydellinen ja se on suunnittelussa, jossa ensimmäiset ongelmat alkavat ilmaantua.

Vaikka Elite Atlas Aerossa on melko näppärä ominaisuus, jonka avulla pelaajat voivat ohjata chattia ja pelin ääntä erikseen, sitä haittaa valitettavasti melko hyödytön päätös sijoittaa valitsimet vierekkäin vasemmassa korvakupissa, jolloin niitä on vaikea säätää. ottamatta kuulokkeita kokonaan pois.

Vasen korvakuppi on myös melko täynnä muita säätimiä, kuten virtapainike, mikro-USB-latausportti, 3,5 millimetrin ääniliitäntä ja irrotettava mikrofoniliitäntä.

Tämän lisäksi, jotta saat kaiken irti kuulokkeista, sinun on asennettava äänen miksausohjelmisto, Turtle Beach Control Studio, joka näyttää olevan vain Windows 10 -sovellus.

Mutta jos haluat luopua ohjelmistosta, kuulokkeet muodostavat yhteyden muihin konsoleihin, kuten PS4 , Xbox One ja Nintendo Switch tosin ei langattomasti.

Ääni

Kuulokkeet taittuvat helposti kokoon

Elite Atlas Aero -kuulokkeiden laatu oli vaikuttava useimmissa skenaarioissa, ja jos tiedät mitä olet tekemässä, Control Studio on loistava lisä kuulokkeisiin.

Pelaajille annetaan mahdollisuus hienosäätää äänitasoja korvilleen sekä mahdollisuus luoda omia esiasetuksia 10-kaistaisella taajuuskorjaimella.

Jotkut pelaajat saattavat pitää kytkimien ja valitsimien työpöytää hieman pelottavana tai hämmentävänä, ja jos olen rehellinen, Control Studio olisi voinut sisältää vähemmän edistyneen vaihtoehdon näille pelaajille.

Mutta jopa ilman ohjelmistoa, kuulokkeet tarjoavat tarpeeksi 'yli-inhimillisen kuulo' -painikkeen.

Tämä on minulle se, mikä muuttaa Elite Atlas Aeron tavallisesta kuulokemikrofonista sellaiseksi, joka antaa pelaajille taktisen etulyöntiaseman ja vahvistaa pienimmätkin äänet, kuten takanasi hiipivien vihollistesi askeleet.

Voit käyttää kuulokkeiden kanssa myös langallista yhteyttä

Siellä on myös Atlas Edge USB -sovittimen muotoinen lisäosa, jonka voit ostaa erikseen. Jos Elite Atlas Aero on hieman liian kallis lompakoosi, kannattaa harkita tätä, jonka hinta on 24,99 puntaa, koska sen avulla voit käyttää Control Studio -sovellusta ja päivittää äänesi samalla 10-kaistaisella taajuuskorjaimella ja EQ-äänen esiasetukset, mutta toimii kaikkien kuulokkeiden kanssa, joissa on 3,5 mm:n liitin.

taivas elokuva lokakuussa 2019

Elite Atlas Aeron mikrofonin ääni oli selkeä ja poimi ääneni useimmista käytettävissä olevista paikoista, mutta se ei vaikuttanut minusta mitenkään erityiseksi.

Voit säätää äänesi äänenvoimakkuutta kuulokkeiden sisällä, joten sinun ei koskaan tarvitse huutaa, mistä ilmeisemmälle pelaajalle on varmasti hyötyä.

Melunvaimennus on melko hyvä myös Elite Atlas Aerossa, ja korvatyynyt tarjoavat riittävän esteen auttamaan pelaajia uppoutumaan peliin, mutta eivät tarpeeksi korvia poistamaan sinut todellisesta maailmasta.

Uusimmat peliarvostelut

Tuomio

Kaiken kaikkiaan Turtle Beach Elite Atlas Aero on hintaluokassaan merkittävä sarja.

Vaikka nämä kuulokkeet saattavat miellyttää enemmän e-urheilun pelaajia ja vakavia pelaajia äänenvoimakkuuden säädön ja ohjelmistojen monimutkaisuuden tason vuoksi, rento pelaaja voi silti nauttia niistä paljon.

On selvää, että Turtle Beach on todella yrittänyt saada kaikki pysähdykset irti näillä kuulokkeilla, ja kyllä, se ei ole aivan täydellinen suunnittelun suhteen, etenkään äänenvoimakkuuden säätimien ja painikkeiden sijoittelun suhteen.

Hintalappu ei myöskään ole halpa, ja sitä silmällä pitäen arkipelit saattavat haluta harkita joko halvempaa Atlas Edge USB -sovitinta tai sitä, mitä he todella tarvitsevat tölkkisarjasta.

Mutta mitä tulee äänenlaatuun, Elite Atlas Aero ylittää odotukset ja on hintansa arvoinen, jos haluat saada kilpailuetua muihin nähden.

Hinta: 129,99 £ (RRP)

Katso Myös: