TV -lisenssi nousee torstaina - mutta miljoonat kodit voivat välttää sen kokonaan

Tv -Lisensointi

Horoskooppi Huomenna

Televisiolupamaksut nousevat 1. huhtikuuta, kun uudet hinnankorotukset tulevat voimaan kaikkialla Englannissa.



BBC: n maksun on määrä nousta torstaista 1,50 puntaa, 157,50 punnasta 159 puntaan vuodessa - ja uusi hinta on 43 p päivässä, lähetystoiminnan mukaan.



Lisäys tulee kahdeksan kuukautta sen jälkeen, kun kolme miljoonaa yli 75-vuotiasta menetti oikeutensa ilmaisiin TV-lisensseihin BBC: n ja hallituksen välisen rahoituskierroksen jälkeen.



Uusi maksu on 3,06 puntaa viikossa tai 13,25 puntaa kuukaudessa.

Siihen liittyy joukko hinnankorotuksia 1. huhtikuuta alkaen - Sky -asiakkaiden joukossa on niitä, jotka kärsivät kaksinkertaisesta televisioviihteen saatavuuden noususta.

karim benzema seksiteippi
Lisenssi koskee vain televisiota tai BBC iPlayeria katsottaessa

Lisenssi koskee vain televisiota tai BBC iPlayeria katsottaessa (Kuva: Getty Images)



TV -lisenssin asettaa hallitus, joka ilmoitti vuonna 2016, että se nousee inflaation mukaisesti viideksi vuodeksi huhtikuusta 2017 lähtien.

Tänä vuonna on kuitenkin viimeinen kerta, kun lähetystoiminnan harjoittaja saa asettaa koron ensi keväästä lähtien, ja se on valtiovarainministeriön käsissä.



Niiden, jotka ostavat tai uusivat lisenssin 1. huhtikuuta 2021 jälkeen, on maksettava uusi maksu.

Ne, jotka jo maksavat osissa, maksavat 157,50 puntaa, kunnes lisenssi uusitaan.

megan mckenna uusi poikaystävä

Myös vuosittaisen mustavalkoisen lisenssin hinta nousee 53,00 puntaa 53,50 puntaan.

Miljoonien kotitalouksien ei kuitenkaan tarvitse joutua maksamaan maksua.

Kuka voi paeta TV -lisenssiä?

TV -lisenssit ovat nousseet 9% vuodesta 2015 (Kuva: Getty)

Kotitalouksien on vain laillisesti maksettava lisenssistä katsella televisiota tai BBC iPlayeria.

Tämä tarkoittaa, että jos katsot vain esitallennettuja ohjelmia tilauspalvelujen, kuten ITV Hubin tai Netflixin, kautta, sinun ei tarvitse ostaa lisenssiä.

Viimeisimpien hallituksen tietojen mukaan 900 000 eläkeläistä puuttuu myös ilmaisesta televisiosta - huolimatta siitä, että BBC luopui eläkeläisten vapaasta pääsystä viime vuonna.

ei ole syytä suuttua

Tämä johtuu eläkehyvityksistä, jotka antavat sinulle pääsyn ilmaiseen TV -lisenssiin.

Harrahaves Lansdownin kuluttaja -analyytikko Sarah Coles selittää: ”Vanheneminen ei enää riitä ansaitsemaan sinulle ilmaisen TV -lisenssin. Heinäkuussa säännöt muuttuivat siten, että yli 75 -vuotiaat eivät saa ilmaista TV -lisenssiä, elleivät he saa eläkelainaa.

'Jos olet yli 75 -vuotias ja sinkku, voit saada kelpoisuusehdot, jos tulosi ovat alle 173,75 puntaa viikossa (177,10 puntaa uudella verovuonna). Jos olet pariskunnassa, saatat saada kelpoisuuden, jos tulosi ovat alle 265,20 puntaa viikossa (270,30 puntaa uudella verovuonna). Kaikki säästöt otetaan huomioon, ja jos olette pariskunnassa, molempien on täytynyt saavuttaa valtion eläkeikä. ''

Eläkeministeri Guy Opperman lisäsi: 'On tärkeää, että kukaan ei menetä saamaansa tukea.

maaliskuun loma auringossa

'Siksi kehotan eläkeläisiä - tai heidän perheitään ja ystäviään - tarkistamaan, menettävätkö he satoja kiloja taloudellista tukea. He voivat ottaa yhteyttä DWP: hen verkossa tai ilmaisella puhelimella, puhua paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille, kuten Age UK, tai saada apua paikallisilta edustajilta.

'Säästöt, eläke tai asunnon omistaminen eivät sulje sinua pois. Jo 1,5 miljoonaa ihmistä saa eläkelainaa, mikä johtaa ilmaiseen TV -lisenssiin yli 75 -vuotiaille ja monia muita taloudellisia etuja, kuten apua esimerkiksi verotuksessa ja NHS -hammashoidossa. ''

Kuka tahansa voi käyttää ilmaista nettiä Eläkelainojen laskin tarkistaa tukikelpoisuuden ja arvioida, mitä he voivat saada.

Ilmainen TV -lisenssi kattaa sinut ja kaikki muut, joiden kanssa asut, iästä riippumatta. Täältä voit selvittää, oletko oikeutettu eläkelainaan.

Jos olet sokea tai sinulla on vakava näkövamma, voit myös saada 50% alennuksen lisenssistäsi.

Ne, joilla on tyhjiä kiinteistöjä, voivat myös välttää maksun. Television omistaminen ei automaattisesti velvoita sinua maksamaan. Jos et käytä televisiota, sinun ei tarvitse maksaa suoran television lähetyksestä.

kuinka moni kuoli Tshernobylissä

Tarvitset kuitenkin lisenssin, jos katsot televisiota antennin, kuten Sky-, Virgin TV- tai Freeview -antennin kautta - koska nämä kaikki muodostavat suoran television.

Joissakin olosuhteissa opiskelijoiden ei myöskään tarvitse maksaa maksua.

TV Licensing sanoo, että saatat olla vanhempiesi suojaama & apos; lisenssi, jos & nbsp; (vanhempiesi osoite) kuuluu TV-lisenssin piiriin ja käytät vain televisiovastaanotinta, joka saa virtansa omasta sisäisestä paristostaan-eli sitä ei ole kytketty verkkovirtaan.

Sääntö tarkoittaa, että jos vanhemmillasi on TV -lisenssi, voit katsella televisiota suorana tai käyttää BBC iPlayeria yliopiston tabletilta, älypuhelimelta tai kannettavalta tietokoneelta.

Jos asut hoivakodissa tai suojaisassa asunnossa ja katsot televisiota omassa huoneessasi tai asunnossasi, saatat saada sen sijaan ARC -asunto -TV -lisenssin.

Tämä maksaa 7,50 puntaa per huone, huoneisto tai bungalow. Sekä sinun että majoituksesi on täytettävä vaatimukset.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: