Kaksoset, jotka näyttivät Emmaa ystävissä, jakavat uskomattomia harvinaisia ​​napsautuksia näyttelyn 25 -vuotispäivänä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Vauvan Emma -näyttelijät Cali ja Noelle Sheldon jakoivat 25 -vuotispäivänsä kunniaksi ottamansa päivän kuvia

Ystävien 25 -vuotisjuhlan kunniaksi vauva -Emma -näyttelijät Cali ja Noelle Sheldon jakoivat heijastuskuvia



Ajaton komediasarja Ystävät täytti 25 vuotta viime viikolla ja juhliakseen vuosipäivää vauva-Emma-näyttelijät Cali ja Noelle Sheldon ovat jakaneet heijastuskuvia päivästään tähdittämässä näyttelijöiden kanssa.



Kaksoset Cali ja Noelle, nyt 17, julkaisivat ennennäkemättömiä napsautuksia Instagram heidän aikaansa leikkiessään vauva Emmaa, joka on seurausta Rachel Greenin (Jennifer Aniston) ja Ross Gellerin (David Schwimmer) välisestä heitosta.



Cali ja Noelle Sheldon jakivat vauvan Emman roolin ikonisessa sarjassa vuosina 2003–2004.

Kaksoset Cali ja Noelle Sheldon jakivat vauvan Emman roolin ikonisessa sarjassa vuosina 2003–2004

Kaksoset Cali ja Noelle Sheldon jakivat vauvan Emman roolin ikonisessa sarjassa vuosina 2003–2004 (Kuva: Instagram)

tämän päivän kasvot

Kiinnittäen Jenniferin, Courteney Coxin ja Lisa Kudrow'n huomion, vauva Emma näyttää ihastuttavalta yhdessä valokuvista, kun hän seisoo onnellisena lelujen joukossa.



Cali kuvitteli makeaa kuvaa: 'Se, josta kaikki alkoi .... #ystävät25.'

Kotkasilmäiset fanit uskovat, että kuva on otettu Emman ensimmäisen syntymäpäiväjuhlan jakson aikana.



Teini-ikäinen näyttelijä jakoi myös suloisen kuvan Jenniferistä, joka näytteli heidän näyttönsä äitiä ja piti sylissään yhtä kaksosista.

aston villa seuraava johtaja

Legendaarinen näyttelijä Jennifer käpertyi vauvan Emman lähelle ja hymyili makeasti kameralle.

Teini-ikäinen näyttelijä jakoi myös suloisen kuvan Jennifer Anistonista, joka näytteli heidän näyttönsä äitiä ja piti sylissään yhtä kaksosista

Teini-ikäinen näyttelijä jakoi myös suloisen kuvan Jennifer Anistonista, joka näytteli heidän näyttönsä äitiä ja piti sylissään yhtä kaksosista (Kuva: Instagram)

Rachelin raskaus oli yllätys sarjan kahdeksannella kaudella, ja katsojat olivat innoissaan huomatessaan, että isä oli hänen päälle/ pois poikaystävänsä Ross. Sarjan finaali seurasi sitä, että Rachel luopui unelma -työstään Pariisissa ja valitsi rakkautensa Rossia kohtaan.

Teini -ikäiset kaksoset Noelle ja Cali pidettiin kaikkien aikojen tunnetuimpana vauvana, mutta he ovat nyt kaikki aikuisia ja ovat viimeksi esiintyneet Jordan Peelen uusimmassa painajaiselokuvassa Us.

Näyttelijät paljastivat aiemmin, että he eivät saaneet katsoa ystäviä ennen kuin olivat 13 -vuotiaita ja tunnustivat: 'En muista mitään ohjelmassa olosta, mutta olen nähnyt kuvat.'

Myös heidän äitinsä Gretchen Carpenter kertoi Vilske : 'Kaikki olivat todella, todella mukavia Noellelle ja Calille ja kohtelivat heitä kuin pieniä prinsessoja kuvauspaikalla.'

Teini -ikäisiä kaksosia pidettiin 'tunnetuimpana vauvana

Teini -ikäisiä kaksosia pidettiin 'tunnetuimpana vauvana' (Kuva: Instagram)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Loput Ystävät -näyttelijät juhlivat myös näyttelyn 25 -vuotissyntymäpäivää viikonloppuna ikimuistoisilla Instagram -postauksilla, jotka juhlivat erityistä vuosipäivää.

Jeremy Clarkson Piers Morgan

Entiset näyttelijät Lisa Kudrow ja Courteney Cox paahtivat juhlia yhdessä.

Sitcom ilmestyi ensimmäisen kerran NBC -näytöille vuonna 1994 ja kesti 10 vuotta.

Katso Myös: