Kaksijalkainen koira rakastaa elämää Manchesterissa pelastamisen jälkeen Afganistanista

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Afganistanista pelastettu kaksijalkainen koira asuu nyt Isossa-Britanniassa ja näyttää seuraajilleen, kuinka hauskaa voi olla vammasta huolimatta.



Mazar - 10 -vuotias pelastaja - on yksi Helene Svinosin kuudesta pelastuskoirasta, jotka matkustavat ympäri Iso -Britanniaa asuntoautolla CaniCross -kilpailuihin.



Koira tuotiin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan vuonna 2015, ja hän on siitä lähtien elänyt pakettiensa kanssa - mukaan lukien pelastuskissa ja hylätty pupu -.



Helene - A & E -lääkäri Manchesterista - sanoi: Maz löydettiin kaduilta, joilla oli pahoin loukkaantuneet jalat, jotka oli kiinnitetty ja kiinnitetty. Hän oli ilmeisesti törmännyt autoon ja sai melko traumaattisia vammoja, joissa hänen jalkansa oli murskattu.

Mazarin takajalat amputoitiin Afganistanissa ennen lentämistä Iso -Britanniaan

Mazarin takajalat amputoitiin Afganistanissa ennen lentämistä Iso -Britanniaan (Kuva: Instagram @mazardog)

Ilman eläinlääkäreiden apua hänen jalkansa olivat paikoillaan ja jäivät jäykiksi hänen edessään, mutta hän pystyi kiertämään ympäri yhtä nopeasti kuin valaistus, jota hän teki noin kaksi vuotta. Uskomme, että hänellä oli aiemmat omistajat, mutta hän oli turvonnut, kun he lähtivät maasta.



Älykäs pentu onnistui jotenkin löytämään tiensä paikalliseen eläinlääkintälaboratorioon, ja henkilökunta teki kaikkensa auttaakseen häntä, rokottamalla hänet ja pitämällä hänet terveenä. Mutta rajallisilla resursseilla he eivät voineet tehdä mitään muuta.

Mazar tuotiin Afganistanista kuusi vuotta sitten

Mazar tuotiin Afganistanista kuusi vuotta sitten (Kuva: Helene Svinos)



Helene lisäsi: Hän oli todellinen katukoira, ja sitten vieraileva eläinlääkäri oli tekemässä siellä jotain, ja hänet järjestettiin siirtämään turvakotiin ja katsomaan kuntoutusta hänelle.

Leikkaus hänen molempien takajalkojensa poistamiseksi oli täydellinen menestys, ja muutaman päivän kuluessa hän palasi normaaliksi ja sai itsensä liikkumaan nostamalla kehonsa etujalkojensa päälle ja ryömiä mukanaan, ja asui sitten kanssani toukokuussa 2015 .

Hän on todellinen viisas jätkä. Hän rakastaa olla kaupungissa - ja puistossa hän on kuin John Travolta lauantai -iltakuumeessa. Hän rakastaa tavata ihmisiä ja olla seurallinen.

Rakastatko koiria? Sitten pawmark TeamDogs tänään.

määrittelemätön

TeamDogs on yhteisö koiran ystäville, jotka haluavat saada kaiken irti suhteestaan ​​parhaan kaverinsa kanssa.

Tee jakaminen söpöimmät kuvat koirastasi ensimmäinen työsi verkkosivustolla ja sen jälkeen, kun olet tehnyt sen, Jätä juomaraha auttaa muita koiranomistajia elämään parasta elämäänsä ylpeänä pooch -vanhempana.

Etsi satoja suositeltuja kävelee, herkkuja, leluja ja majoituspaikkoja kun olette yhdessä seikkailussa.

Koiraystävällisistä pubeista tuotearvosteluihin ja uusimmat uutiset, voit haistaa kaiken TeamDogs.

Helene kokeili Mazaria pyörillä viisi kuukautta, mutta koira ajai mieluummin kävellen kuin aina ennenkin - ja juoksee… melko nopeasti!

Hän lisäsi: Hän ei mollaa, hän vain nostaa itsensä etujaloilleen ja pystyy todella jalkaan, kun hän haluaa - jos hänellä olisi kolme jalkaa, häntä ei koskaan päästettäisi pois johtajuudesta, koska hän on niin nopea.

Hän on tyylikkäin koira, kaupungin äänet eivät pysäytä häntä - hän vain ei pidä Manchesterin sateesta!

Mazar asuu viiden muun koiran kanssa ja osoittaa, ettei vamma ole este hauskuudelle. Olipa kyse hiekkadyyneistä alaspäin täysillä tai jahtaamalla sisarustensa kanssa!

Mazar ja Bambi rattaissa, Inka ja kolme spanieliä, Evie, Seren ja Rowan

Mazar ja Bambi rattaissa, Inka ja kolme spanieliä, Evie, Seren ja Rowan (Kuva: Helene Svinos)

Hän asuu kolmen CaniCross -kilpailevan spanielin sekä sokean koiran Inkan kanssa, joka löydettiin joesta Romaniasta kahden viikon ikäisenä.

Aina kun Mazin jalat väsyvät juoksemisesta, hän jakaa rattaat toisen sisaruksensa Bambin kanssa, joka käyttää renkaita.

Helene lisäsi: Bambi löydettiin Romaniasta paraplegisena pentuna kadulta, jolla oli murtunut selkä.

Hän rakastaa renkaitaan ja ihailee Mazia, kaksi heistä zoomaa aina yhdessä hiekkadyynejä.

On niin paljon koiria, jotka tarvitsevat kotia, ja rakastan erityisesti vammaisia ​​koiria.

kym marsh seksinauha vuotanut

Ihmiset voivat jäädä pelastukseen ja ajatella, että pelastuskoirilla on ongelmia, mutta näin ei ole. Luulen, että vammaiset koirat jäävät usein huomiotta, ja olen todella intohimoinen osoittamaan, että he voivat elää täyttä ja onnellista elämää.

Katso Myös: