Tyson Fury selittää, miksi hänen kolme poikaansa nimettiin prinssiksi

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Tyson Fury on nimittänyt jokaisen kolmesta pojastaan ​​prinssi - koska he eivät ole vielä valmiita tulemaan kuninkaiksi.



Matkustajaperinteen mukaisesti entisellä raskaansarjan maailmanmestarilla on viisi lasta vaimonsa Pariisin kanssa.



Ja heidän kolmella pojallaan on sama etunimi - prinssi Tyson Fury II, prinssi Adonis Amaziah ja prinssi John James.



Fury itse on lempinimeltään 'Gypsy King'. ja sanoi uudessa dokumentissaan: 'Minä olen kuningas ja he ovat ruhtinaita, kunnes ansaitsevat oikean nimensä.'

Tyson ja Pariisi & apos; kaksi tytärtä ovat nimeltään Venezuela ja Valencia Amber, ja heidän poikasensa odotetaan kasvavan tulevina vuosina.

Tyson Fury vaimonsa Pariisin ja heidän viiden lapsensa kanssa



Pariisi kärsi myös keskenmenosta aamuna, kun hänen miehensä voitti Sefer Seferin vuonna 2018 - mutta hän piilotti uutiset taistelijalta.

'Elämässäni on tapahtunut suuria asioita, ja hänen on pitänyt keskittyä työhönsä', Paris sanoi This Morningissa. 'Ilmeisesti suuri henkinen häiriö voi vaikuttaa häneen.



- Se alkoi pari päivää ennen hänen ensimmäistä paluutaisteluaan. Hänelle oli tärkeä palata kehään. Odotimme lasta ja se oli vasta alussa.

Lue lisää

Tyson Fury
Klitško haluaa Furyn voittavan Joshuan raivon ennustus Mikä aika on taistelu Fury iskee Joshuaan

- Ajattelin, että jos mainitsen tämän hänelle nyt, se voisi kompensoida hänen koko näkemyksensä siitä, mitä hän tekee, ja hän työskenteli niin kovasti päästäkseen siihen, missä oli. Ajattelin, että jos järkytän häntä henkisesti, se tekee hänestä epävakaan.

'Minun piti virnistää ja kestää ir. Istuin yksin autossa itkien. Se oli erittäin vaikeaa, mutta minut kasvatettiin tahdonvoimaiseksi. Yritin pitää sen yhdessä. Olen kodin liima. Jos jatkan sitä, olemme vahvoja. '

Fury palaa kehään ensi viikonloppuna uusintaottelussa Deontay Wilderin kanssa.

Pariisi myönsi olevansa 'huolissaan kuolemasta' aina, kun hänen toinen puolisonsa astuu köysien läpi.

Tyson ja Paris Fury

'En koskaan ajattele, että hän häviää, hän aina voittaa', hän sanoi. | Totuus on sen & apos; 50/50. Varsinkin tällä tasolla. Se on erittäin vaarallista. On olemassa vakavan loukkaantumisen mahdollisuus.

Hänen mielenterveytensä ja hänen eläkkeelle jääneiden ongelmiensa vuoksi se on aina ollut jatkuva ongelma, ja Tysonilla on mielenterveysongelmia.

- Saimme tietää vasta, kun hän sai diagnoosin pari vuotta sitten.

'Se on vaikeaa, koska olet huolissasi, jos hän häviää tai menettääkö hän omistautumisensa nyrkkeilyyn, uppoaako hän takaisin näihin alamäkiin?'

  • Tyson Fury: Gypsy King on saatavilla ITV: ssä

Katso Myös: