Tyson Fury vaatii Derek Chisoran taistelua Old Traffordilla

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Tyson Fury on vaatinut hänen trilogiataistelunsa Derek Chisoran kanssa järjestetään hänen kotikaupungissaan Manchester Unitedin kotikentällä Old Traffordilla.



Fury on jo pitkään pyrkinyt stadionotteluun kotimaassaan Manchesterissa, mutta joutui tyytymään Wembley Stadiumiin Lontoossa palatakseen kotiin huhtikuussa. Mutta hän aikoo hallita enemmän taistelua Chisoran kanssa ESPN jopa raportoi että hänen tarjouksensa Finchley-hävittäjälle lähetettiin Goldstar Promotionsin kautta, toisin kuin Frank Warrenin Queensberry tai Bob Arum Top Rank.



ian watkins ja scarne puuvilla

Goldstar Promotions on yritys, joka huolehtii hänen valtakunnallisesta puhekiertueestaan, jossa hän tapaa faneja ympäri Iso-Britanniaa ja kertoo tarinoita paluustaan ​​raskaansarjan loistoon. Mutta he näyttävät ottavan ohjat neuvotteluissa hänen seuraavasta taistelustaan, joka olisi heidän toistaiseksi suurin yritys.



On raportoitu, että Cardiffin Princecity Stadium on kohteena, ja joulukuu on todennäköinen aika taistelulle. Tuohon aikaan vuodesta Walesin stadion on ainoa elinkelpoinen paikka Isossa-Britanniassa, koska sillä on katto, joka mahdollistaa sen käytön huonolla säällä.

'Minä ja Isaac [Lowe, jonka Fury väittää olevan hänen uusi valmentaja) olemme pohtineet koko aamun upean harjoituksen jälkeen', Fury kertoi faneilleen viimeisimmässä sosiaalisen median videossaan. – Tämän taistelun Chisoran kanssa pitäisi olla Manchesterissa, mielestäni Unitedin jalkapallokentällä.

Lowe, Furyn pitkäaikainen joukkuetoveri ja höyhensarjataistelija, jonka kerrotaan aikovan laittaa kaverinsa nurkkaan Chisora-trilogiaa varten, lisäsi sitten: 'Ehdottomasti siksi, että hän on ilmeisesti kuningas ja hän on jo palannut Lontooseen.



'Joten on oikein, että hän tulee takaisin kotikaupunkiinsa Manchesteriin eikä missään muualla parempaan kuin Manchester Unitedin jalkapallokentällä. Se on 'Unelmien teatteri' ja kuningas tulee takaisin.'

Fury ilmoitti aiemmin tänä vuonna, että hän lopettaa nyrkkeilyn voiton jälkeen Dillian Whyte 94 000 fanin edessä kansallisella stadionilla kotiottelussa mestaruuden puolustamisessa. Mutta hän on perääntynyt päätöksestään ja on äskettäin lähettänyt paperit Chisoralle toivoen järjestävänsä kolmannen ottelun parin välillä.



 Tyson Fury haluaa taistella Old Traffordilla
Tyson Fury haluaa taistella Old Traffordilla ( Kuva: Man Utd Gettyn ​​kautta)

Oletko innoissasi nähdessäsi Tyson Furyn taistelevan jälleen Derek Chisoran kanssa? Kerro meille mielipiteesi kommenttiosiossa alla!

He tapasivat viimeksi vuonna 2014, kun Fury pysäytti Chisoran kymmenen kierroksen jälkeen Britannian mestaruudesta. Heidän ensimmäisessä kokouksessaan vuonna 2011 oli myös brittiläinen vyö linjalla, ja Manchesterin syntyperäinen voitti sen yksimielisellä päätöksellä.

Fury kertoi eilen sosiaalisessa mediassa Andy Leen serkkulle ja entiselle maailmanmestarille: 'Olen päättänyt palata nyrkkeilyyn, koska minusta voi tulla historian ensimmäinen raskaansarjan mestari, jolla on kaksi trilogiaa, joista toinen Deontay Wilder ja toinen Derek Chisoran kanssa.

'Olen aina sanonut, että taistelen Derek Chisoraa vastaan ​​urani lopussa, ja tässä olemme, rikkoen jälleen kaikki ennätykset ja luomassa ennakkotapauksia. Miksi valitsin Isaac Lowen valmentajani, koska olin Peter [Furyn] kanssa, Isaac oli siellä, kun olin Benin [Davisonin] kanssa, Isaac oli siellä ja kun olin SugarHillin kanssa, hän oli aina siellä.

'Hän antaa minulle tietoa, hän tuntee minut paremmin kuin kukaan muu tällä planeetalla ja olemme loistava joukkue. Olemme aina olleet yhdessä ja teemme tämän loppuun yhdessä. Olemme aina työskennelleet erittäin hyvin yhdessä ja täällä olemme kohtaamassa massiivisen, massiivisen tapahtuman.'

jäähdyttääkö tee sinua

Katso Myös: