Britannian sää: Britannian kylmimmät paikat paljastuivat, kun lämpötilat laskivat -10C: een

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Lunta Pen y Passilla, Llanberis Gwyneddissä perjantaina(Kuva: Daily Post Wales)



Jää, lumi, rakeet ja räntä ovat saaneet britit vapisemaan viime viikolla, kun lämpötilat ovat laskeneet alle miinuksen.



Aboyne Aberdeenshiressä tunsi perjantaina raakoja pakkasia -10,7 astetta, kun taas suurista osista Iso -Britanniaa annettiin tiistaina varoituksia jäästä.



Nyt Britannian talven kylmimmät paikat on paljastettu - Met Officen meteorologi Alex Burkill julisti: 'Talvi on nyt täällä kunnolla.'

Listan kärjessä on Skotlanti ja Dalwhinnien PH19 -postinumeroalue Highlandsissa Direct Line Home Insurancein mukaan.

Ylämaan Dalwhinnie on listan kärjessä



Yleisö pääsee läpi lumisuihkun Glasgow'ssa, Skotlannissa (Kuva: Getty Images)

Alueen keskilämpötila oli -2,39 astetta, 4,46 astetta kylmempi kuin Skotlannin keskiarvo ja 5,11 astetta kylmempi kuin Yhdistyneen kuningaskunnan keskiarvo.



Vaikka ne, jotka etsivät lämpimämpää ilmastoa talvella, tekisivät hyvin suunnata Scillyn saarille.

Keskilämpötilat ovat sekä lämpimin että luotettavin, ja alin keskiarvo tallentuu leutoihin 9,12 astetta - vain 0,04 astetta kylmempää kuin alueen lämpimin postinumero.

Muualla Alston Pennineillä (3,13 astetta kylmempi), Bala Pohjois-Walesissa (2,83 astetta kylmempi) ja Moreton-in-Marsh lähellä Chelmsfordia ovat alueensa kylmimmät asuinpaikat.

Tutkimuksen suoritti Direct Line Home Insurance

Aura Dalwhinnien lähellä puhdistaa lumen A899: ltä (Kuva: Katielee Arrowsmith SWNS.com)

Kun Britannian lämpötila laskee keskimäärin 2,7 asteeseen talvella, analyysi korostaa alueita, joilla elohopea laskee eniten ympäröivään alueeseen verrattuna.

Se osoittaa äärimmäiset lämpötilamuutokset paikallistasolla naapurimaiden postinumerojen välillä ja vaihtelevat jopa 7,7 astetta Argyllin ja Buten alueiden välillä, joiden lämpötila voi olla jopa 5,9 ° C tai jopa -1,8 ° C.

Grouse seinälle talvisessa kohtauksessa Nentheadissa Cumbriassa (Kuva: PA)

Taajuuden toisessa päässä Lontoossa on tasaisimmat talvilämpötilat, ja pääkaupungin länsipuolella olevat postinumerot vaihtavat talven lämpötilat matalimmin ja jopa vain 0,4 astetta.

Suoran linjan kotivakuutuskorvausten lisäanalyysi paljastaa yli 21 miljoonan punnan vahingot, jotka aiheutuvat vuosittain jäätyneistä putkista ja veden poistumisesta, noin 250 000 puntaa jokaista talvipäivää kohti.

Dan Simson, Direct Linen kotivakuutuksen johtaja, sanoi: Tutkimus osoittaa, että tyypillisesti monet Yhdistyneen kuningaskunnan alueista, joihin kylmä vaikuttaa erityisesti, ovat kaukana kaupungin keskustasta ja suhteellisen eristyksissä lähellä olevista palveluista.

Lumisateet ovat pyyhkinneet Britannian (Kuva: AFP/Getty Images)

hyvin palkattuja töitä ilman pätevyyttä uk

'' Muutaman asteen ero ei ehkä vaikuta kovin suurelta, mutta kun lämpötila laskee pitkän ajan pakkasen alle, sillä voi olla suuri vaikutus kiinteistöön.

'' Putken halkeaminen voi aiheuttaa huomattavia vaurioita, koska pieni vuoto voi johtaa jopa 30 litran veden vapautumiseen vain kahdessa minuutissa, mikä vahingoittaa lattiaa, kipsiä ja sisältöä kodin ympärillä.

Direct Linen parhaat vinkit putkien jäätymisen välttämiseksi tänä talvena

  • Jätä - lämmitys päälle noin 15 astetta putkien jäätymisen estämiseksi
  • Nosta - parvellasi luukku, jotta lämmin ilma pääsee kiertämään putkiin kodin kaikilla alueilla
  • Viive - varmista, että kaikki kattiloiden ulkoiset putket ovat viivästyneet, tämä voidaan tehdä helposti ja edullisesti paikallisen DIY -myymälän tarvikkeilla
  • Paikanna - selvitä nyt, missä sulkuhana on, ja tiedä, kuinka sulkea vesihuolto hätätilanteessa. Jos et ole kytkenyt sitä päälle viimeisen kuuden kuukauden aikana, yritä tehdä se nyt, jos se tarvitsee korjausta
  • Varo naapureitasi, ystäviäsi, sukulaisiasi ja kaikkia muita, jotka eivät pysty suojautumaan pakkasilta

Lue lisää

Matkailuvinkit talvella
Parhaat vinkit turvallisempaan ajamiseen Kuinka poistaa jään ilman kemikaaleja Ovatko talvirenkaat sen arvoisia? Rikotko lakia jäänpoiston aikana?

Katso Myös: