Britannian kaikkien aikojen nuorin äiti synnytti 11 -vuotiaana perheensä tietämättään raskaudesta

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Raporttien mukaan 11 -vuotiaan tytön uskotaan olevan Yhdistyneen kuningaskunnan nuorin äiti, jonka perhe ei tiennyt olevansa raskaana.



Nuori, joka oli raskaana ollessaan 10 -vuotias, synnytti aiemmin tässä kuussa ja sekä äiti että vauva ovat terveitä, Sun toteaa.



Nyt sosiaalipalvelut tutkivat raskauteen liittyviä olosuhteita ja puhuvat hänen perheelleen, joka ei tiennyt raskaudesta, sanomalehti lisää.



Andrew olen julkkis

Lähde kertoi The Sunille: Se on tullut suurena shokkina. Nyt häntä ympäröi asiantuntija -apu. Pääasia, että hän ja vauva voivat hyvin.

On kysymyksiä, miksi ihmiset eivät tienneet. Se on erittäin huolestuttavaa.

cheryl cole ohut kasvot

Edellisen nuorimman äidin sanotaan olevan Tressa Middleton, kun hän synnytti vuonna 2006, 12 -vuotiaana, mutta hänen oli pakko luopua hänestä, kun hän oli tunnustanut lapsen isän olevan hänen veljensä, joka raiskasi hänet.



Tressa Middleton oli Britannian nuorin äiti, kun hänellä oli tytär vuonna 2006

Tressa Middleton oli Britannian nuorin äiti, kun hänellä oli tytär vuonna 2006 (Kuva: MDM)

Nuorimpien vanhempien ennätys oli 13 -vuotias isä ja 12 -vuotias äiti, kun he saivat lapsen vuonna 2014.



Yleensä murrosikä alkaa noin 11 -vuotiaana tytöillä, mutta se voi ulottua kahdeksasta 14 -vuoteen, ja paino on tärkeä tekijä.

Ongelma kehittyy, kun nuoremmat lapset ovat raskaana, mukaan lukien ennenaikainen synnytys, infektiot ja preeklampsia.

Vuonna 2017 raportoitiin tapaus, jossa toinen tyttö synnytti Isossa -Britanniassa 11 -vuotiaana, mutta muita yksityiskohtia ei tullut ilmi.

Tressa Middleton oli Britannian nuorin äiti, kun hänellä oli tytär vuonna 2006

Tressa kuvassa toisen lapsensa Arihannan kanssa on kertonut kuinka onnellinen hän oli ensimmäisen lapsensa ongelmien jälkeen (Kuva: päivittäinen ennätys)

tulevatko nuoret lehdet ehdottomasti tanssimaan

Maailman nuorin äiti oli perulainen tyttö nimeltä Lina Media, joka oli vain viisi vuotta ja seitsemän kuukautta vanha, kun hän synnytti toukokuussa 1939 pojan nimeltä Gerardo.

Hänen vanhempansa luulivat, että hänellä oli kasvain, mutta kun hänet vietiin sairaalaan, hänen todettiin olevan seitsemän kuukautta raskaana.

Katso Myös: