Iso-Britannian ensimmäinen auto-automaatti paljastettiin – ja voit maksaa puhelimellasi

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Auto Trader on julkistanut Britannian ensimmäisen kontaktittoman auto-automaatin, joka tarjoaa autoilijoille tinkimättömän tavan ostaa uusi auto.



Spitalfields Marketiin asennettu räätälöity myyntiautomaatti mahdollistaa jopa 21 000 punnan ostot älypuhelimen lähimaksulla.



kuinka suuri on 10 downing street

Se sisältää upouuden Renault Zoen, joka on Auto Traderin mukaan yksi maan haetuimmista sähköautoista.



Ajoneuvon 'ennakkoon sovittu' hinta on 16 000 puntaa, mikä on pienempi kuin suositushinta 22 470 puntaa.

Auto Trader kertoi, että kuuden insinöörin tiimi vietti kolme kuukautta automaattisen autoannostelijan suunnitteluun ja rakentamiseen.

(Kuva: Taylor Herring)



Luotiin räätälöity myyntipistejärjestelmä ja avainten vapautustoiminto sekä integroitu maksu- ja ovenvapautusmekaniikka.

henry marshall stephanie cole

Automaatti on suunniteltu auttamaan autoilijoita voittamaan uuden auton hinnasta tinkimisen aiheuttaman hämmennyksen ja epämukavuuden.



Auto Traderin tekemässä 2 000 brittiautoilijan kyselyssä 41 % sanoi, että joutui tinkimään, neuvottelemaan ja vaihtokauppaan jonkun kanssa hinnan suhteen, oli heidän uusien autojen ostamista koskevien huolenaiheidensa kärjessä.

Tämän jälkeen tulevat piilokulut (39 %), huoli väärästä päätöksestä (28 %) ja pitkän ajan odotus auton saamisesta sen ostamisen jälkeen (25 %).

(Kuva: Taylor Herring)

'Uuden auton ostaminen on jännittävä kokemus, mutta sitä voi usein tahrata pelko tinkimisestä ja siitä, onko oikea hinta.' Auto Traderin tiedottaja sanoi.

'Joten tänään esittelemme tosielämän version siitä, mitä löytyy Auto Traderista; upouusia autoja läpinäkyviin ennalta sovittuihin hintoihin, jotka voit ajaa pois jo tänään.

'Ainoa ero on, että tämän Renault Zoen voi ostaa yhdellä kortin kosketuksella, mikä testaa Lontoon autonostajien halukkuutta sähköautoihin sekä välittömän ostotulevaisuuden.'

Auto Trader väittää, että sähköautojen rekisteröinnit ovat lisääntyneet 60 prosenttia viimeisen vuoden aikana.

(Kuva: Taylor Herring)

Kolme neljäsosaa briteistä (74 %) harkitsisi sähköautolla ajamista tänään, ja lähes neljä viidestä (78 %) myöntää olevansa huolissaan hiilijalanjäljestään uuden auton ostamisen yhteydessä.

Valtava 85 % briteistä on myös sitä mieltä, että sähköauton ostamista ja omistamista koskeva häpeä on nyt kadonnut, ja yli puolet 54 % myöntää käyttävänsä sähköä seuraavan kerran, kun he ostavat uuden auton.

kim jong un death bbc

Lisäksi mitä tulee Lontoon saastumiseen ja päästöihin, yli 7/10 (77 %) britistä uskoo, että Lontoossa tulisi käyttää vain sähkö- ja hybridiautoja.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: