Uusi OnePlus 6T julkistettiin – ja täältä voit ostaa sen tänään, kun O2 ja EE julkistavat parhaat tarjoukset

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Viimeisin OnePlus 6T laite ja sen vallankumoukselliset ominaisuudet saavat internetin tosissaan innostumaan – ja meidän ei tarvitse odottaa kauan päästäksemme käsiimme uuteen aidosti koko näytön näyttöön, jonka ennakkotilaukset ovat jo auki uudessa huipputeknologisessa puhelimessa. virallinen julkaisu 6. lokakuuta.



joe sugg ja dianne

Olemme listanneet alla parhaat paikat uuden OnePlus 6T:n ostamiseen ja lisäämme jatkuvasti uusia tarjouksia, kun niitä julkaistaan.



Huomattavasti halvempi kuin iPhone, OnePlus 6T myydään seuraavilla SIM-ilmaisilla hinnoilla:



  • OnePlus 6T NEWSAM Black 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa, 529 puntaa
  • OnePlus 6T Midnight Black 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa, 529 puntaa
  • OnePlus 6T Midnight Black 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa, 579 puntaa

Useat Ison-Britannian puhelinverkot, kuten O2, EE ja Vodafone ovat alkaneet julkaista hinnoitteluaan, ja samalla O2 ovat ilmoittaneet, että jokainen puhelimen ennakkotilaaja voi hyödyntää uskomattomia kaksoisdatatarjouksia verkon vallankumouksellisissa uusissa muokattavissa olevissa suunnitelmissa, Vodafone tarjoaa sinulle valitsemasi ilmaisen tilauspalvelun tariffiensa ohella.

Mistä ostaa OnePlus 6T - nämä ovat parhaat tarjoukset

Se on kaunis (Kuva: REUTERS)

O2

Saatavilla 5. joulukuuta asti, johdantotietotarjoukset sisältävät 20 Gt 15 Gt:n hintaan, 50 Gt 25 Gt:n hintaan ja 100 Gt 50 Gt:n hintaan.



Jos noudat sen 7. marraskuuta mennessä (eli päivä julkaisun jälkeen), O2-asiakkaat saavat myös ilmaisen Popcorn Passin, joka antaa ystäville ja perheelle elokuvalipun jopa 40 %:n alennuksen elokuvalipuista 24 kuukauden ajaksi. 15GB ja enemmän.

  • 42,75 puntaa kuukaudessa ja 40 punnan ennakkomaksu 20 Gt:sta datasta, rajoittamattomasta minuutista ja tekstiviesteistä.
  • 46,75 puntaa kuukaudessa ja 40 punnan ennakkomaksu 50 Gt:sta datasta, rajoittamattomasta minuutista ja tekstiviesteistä.
  • 50,75 puntaa kuukaudessa ja 40 punnan ennakkomaksu 100 Gt:sta datasta, rajoittamattomasta minuutista ja tekstiviesteistä.

Vodafone

Jokainen, joka tilaa laitteen ennakkoon Vodafone Red Entertainment -sopimuksella, voi ostaa myös Amazon Prime Videon, Sky Sports Mobile TV:n, Spotify Premiumin tai NOW TV Entertainment Passin ilmaiseksi.



  • 42 puntaa kuukaudessa ja 29 punnan ennakkomaksu 16 Gt:sta datasta, rajoittamattomasta minuutista ja tekstiviestistä Vodafone Red Extra -sopimuksella.
  • 49 puntaa kuukaudessa 29 punnan ennakkomaksulla 32 Gt:sta datasta, rajoittamattomasta minuutista ja tekstiviesteistä Vodafone Red Entertainment -sopimuksella.
OnePlus-uutisia ja huhuja

EE

Asiakkaat, jotka ostavat OnePlus 6T:n EE Max -sopimuksella, saavat 24 kuukauden käyttöoikeuden BT Sport App -sovellukseen sekä Ison-Britannian nopeimmat 4G-latausnopeudet EE:n edistyneen 4G-verkon kautta.

  • 39 puntaa kuukaudessa ja 50 punnan ennakkomaksu 1 Gt:sta datasta, rajoittamattomasta minuutista ja tekstiviesteistä.

Carphone varasto

  • 37 £ kuukaudessa 4 Gt:sta dataa 79,99 punnan ennakkomaksulla Vodafonessa
  • 38 puntaa kuukaudessa 30 gigatavua dataa ja 79,99 puntaa etukäteen O2:ssa
  • 43 £ kuukaudessa 45 Gt:n datasta 59,99 £:n ennakkomaksulla EE:ssä

Tämä artikkeli sisältää affiliate-linkkejä, mikä tarkoittaa, että voimme saada palkkion kaikista kirjoittamiemme tuotteiden tai palveluiden myynnistä. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja tässä.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: