Uusi PlayStation Store julkaistaan ​​ennen PS5:n julkaisua – mutta joitain tärkeitä ominaisuuksia puuttuu

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Vain kolme viikkoa aikaa ennen PlayStation 5 vihdoin myyntiin, Sony on aloittanut uudistetun PlayStation Store -verkkosivustonsa julkaisemisen.



Sonyn mukaan uusi myymälä otetaan käyttöön eri alueilla ensi viikon aikana.



Sony sanoi kumppaneille lähettämässään kirjeessä: Upouusi PlayStation Storemme julkaistaan ​​verkossa ja mobiililaitteilla 19. lokakuuta 2020, ja teemme joitain muutoksia tarkoitukseen, jota voi käyttää PS Storessa pöytätietokoneiden ja mobiililaitteiden kautta.



paras klipsi hiustenpidennyksissä uk

Uudessa kaupassa on uusi ulkoasu, mutta useiden palveluiden tuki on poistettu.

Sony sanoi: SIE ei enää tarjoa kuluttajille mahdollisuutta ostaa PlayStation 3 -pelejä ja -lisäosia, PSP (PlayStation Portable) -pelejä ja -lisäosia, PlayStation Vita -pelejä ja -lisäosia, sovelluksia, teemoja tai avatareja.

Uusi PlayStation Store (Kuva: Resetera)



Onneksi PlayStation 3- tai PlayStation Vita -sisältö on edelleen ostettavissa konsolien kautta.

yhteistalo ulkopuolella

Vaikka uusi PS Store on juuri julkaistu, useat kotkasilmäiset fanit ovat jo havainneet, että joitain ominaisuuksia puuttuu.



Mukaan fanit kirjoittavat Nollaa aikakausi , tämä sisältää mahdollisuuden suodattaa luetteloita sekä tiedostokokotietoja ja pelin kuvakaappauksia.

Myöskään täysien pelien ja lisäosien välillä ei näytä olevan selvää eroa.

jay-z rakkauslapsi

Store-päivitys tulee vähän ennen PlayStation 5:n virallista julkaisua.

(Kuva: Sony)

PlayStation 5

Virallinen julkaisupäivä on 12. marraskuuta, jolloin fanit Yhdysvalloissa, Japanissa, Kanadassa, Meksikossa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa Etelä-Koreassa pääsevät käsiinsä konsoliin tuona päivänä.

Campbellin tennispelaaja

Se ei kuitenkaan ole hyvä uutinen brittiläisille PlayStation-faneille, jotka joutuvat odottamaan vielä viikon ostaakseen PS5:n.

Virallinen julkaisupäivä Isossa-Britanniassa on 19. marraskuuta.

Hinnoittelun suhteen PlayStation 5:n hinta on 449,99 £ / 499,99 AU $ 749,95 ja PlayStation 5 Digital Edition on hieman halvempi 399,99 $ / 359,99 £ / 749,95 AU $.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: