Luokat

Darwin Nunez neuvoi 'häiriöstä', jota hänen ei pitäisi ajatella Liverpoolissa

Liverpool-hyökkääjä Darwin Nunez teki maalin joukkueensa 3-1-voitossa Manchester Citystä Community Shieldissä, kun Redsin puolustaja Virgil van Dijk antoi hänelle tärkeitä neuvoja Anfield-uran varhaisessa vaiheessa.



Pari kohtaa toisensa EM 2022 -finaalissa, kun Englannin tähti taistelee saksalaista kumppania vastaan

Englannin ja Saksan tähdet valmistautuvat uransa suurimpaan peliin, kun molemmat osapuolet valmistautuvat kohtaamaan Wembleyllä sunnuntai-illan Euro 2022 -finaaliin.



Wayne Rooney aloittaa DC Unitedin valtakauden räjähdysmäisesti loukkaantumisajan paluun ansiosta

Manchester Unitedin ja Englannin kaikkien aikojen maalintekijä on joutunut odottamaan lähes kolme viikkoa päästäkseen korsuun palattuaan DC Unitediin, ja hän pystyi jotenkin juhlimaan voittoa puolensa myöhäisen taistelun jälkeen.



Englannin Lionesses rokkasi ennätyksellisen Wembley-yleisön historian tyyliin kirjoitettuna

Englannin naiset voittivat Saksan 2-1 EM-kisojen finaalissa, mikä oli täysin erilainen kuin kauhistuttavat kohtaukset päivänä, jolloin miehet pelasivat Euro 2020 -finaalissa.

Erik ten Hag räjäytti Man Utd -tähdet 'kelvottoman' näytelmän vuoksi Atletico Madridin tappiossa

Manchester Unitedin pomo ei ollut lainkaan tyytyväinen siihen, mitä hän näki Oslossa, Norjassa, kun Punaiset paholaiset hävisivät 1-0 La Liga -titaanille Atletico Madridille kovan taistelun aikana.

Liverpool-uutiset: Jürgen Kloppin vauhti Valioliigan kaudelle, kuten Diogo Jota väitti

Liverpool valmistautuu hyökkäämään Manchester Cityn Valioliigan kruunua vastaan ​​voittaakseen mestaruuden kaudella 2022–2023, ja Jürgen Kloppille ja muille on kerrottu oikea-aikaisesta tehostamisesta, joka tapahtuu kauden puolivälissä.



Gary Neville väittää, että Arsenalin neljä parasta toivoo, että toinen joukkue epäonnistuu

Arsenal pyrkii murtautumaan neljän parhaan joukkoon viime kauden jälkeen, mutta Gary Neville uskoo, että he voisivat luottaa Man Utdin kaltaisiin kamppailuihin.

Jamal Lascelles lupaa Newcastlen, kun Sven Botmanin saapuminen johtaa uuteen taisteluun

Newcastlen kippari on ollut St James' Parkin kärjessä seitsemän vuotta ja myöntää, että hän otti paljon johtajuuden vastuuta vaikeina aikoina, kun hänellä on edessään taistelu pelatakseen tällä kaudella.



Liverpool kärsi kaksinkertaisen loukkaantumisen, kun nuori kaksikko sulki pois avausottelun Fulhamissa

Liverpoolin pelaajat ovat harjoitelleet ennen lauantain Valioliigan avausottelua Fulhamia vastaan ​​Craven Cottagessa, mutta Jurgen Klopp on ilman kahta pelaajaa Lontoon matkalla.

Entistä Englannin naispelaajaa uhkaa mahdollinen vankeustuomio huumerikoksista

Faye Dunn, 38, on myöntänyt syyllisyytensä salaliittosyytteeseen osana Merseysiden poliisin 'ennennäkemätöntä' tutkintaa 'koskemattomista' rikollisista.

Antonio Conte antaa Man Utd -varoituksen Tottenham-faneille, jotka odottavat mestaruussuojaa

Spurs saa kauden käyntiin lauantaina, kun se toivottaa Southamptonin tervetulleeksi Pohjois-Lontooseen, mutta on antanut varoituksen Tottenhamin faneille, jotka saattavat odottaa mestaruussyytteitä.

Jurgen Klopp hyväksyi Liverpoolin siirtoluvan 'liian monista loukkaantumisista' huolissaan.

Liverpoolilla on ollut joitain loukkaantumisvaikeuksia valmistautuessaan uuteen Valioliiga-kautta varten, ja Ibrahima Konate on yksi viimeisimmistä Redsin sivussa olevista.

'Extravagantti' hylätty hotelli, jota arkkitehti kummittelee, ja sinne on laitonta päästä

Kammottava Posada Del Sol Mexico Cityssä oli tarkoitettu taiteellisten mielien kohtaamiskeskukseksi, mutta siitä on tullut paikka, joka on täynnä kummituksia sen suunnittelijasta pieneen lapseen.

Man Utd -uutiset: Erik ten Hagin joukkue perääntyi ja sijoittui neljänneksi Frenkie de Jongin iskusta huolimatta

Manchester United sijoittui Valioliigassa viime kaudella kuudenneksi, mutta Rio Ferdinand uskoo, että hänen entiset työnantajansa palaavat Mestarien liigaan Erik ten Hagin johdolla.

Liverpoolin valmennustiimi uskoo, että uusi Valioliigan sääntö on 'pelastanut jalkapallon'

Punaisten pomo Jurgen Klopp kannatti usein ajatusta viidestä vaihtopelaajasta Valioliigassa, joka alun perin otettiin käyttöön kauden 2019-20 lopussa, ennen kuin se pudotettiin kahdelle seuraavalle.

Sheffield United -tähti Oli McBurnie kiistää syyllisyytensä Nottingham Forest -faniin.

Skotlannin maajoukkueen pelaaja, pukeutunut valkoiseen paidan ja mustaan ​​solmioon, ilmestyi tänä aamuna Nottingham Magistrates Courtiin kiistääkseen syyllisyytensä - ja hän joutuu oikeuden eteen 7. joulukuuta

Mikel Artetan 'kärsi' -tunnustus tekee ilon Arsenal-tähdistä selväksi avausvoiton jälkeen

Arsenal aloitti Valioliiga-kampanjansa voitolla 2-0 Crystal Palacesta Selhurst Parkissa Gabriel Martinellin ja Eaglesin kipparin Marc Guehin omalla maalilla.

Jürgen Kloppin Liverpoolin kesän siirtotavoitteet – kuinka lähellä hän on niiden saavuttamisessa

Liverpool oli lähellä saada Manchester Cityä Valioliigan mestaruuteen viime kaudella, ja Jürgen Klopp on päivittänyt joukkuettaan, kun he pyrkivät parantamaan tänä vuonna.

Arsenalin siirtojen yhteenveto: Youri Tielemans vahvistui, kun Lucas Torreira vihdoin lähtee

Tykkimiehet onnistuivat tuomaan viisi uutta kasvoa ovien läpi ennen Valioliigan avausotteluaan Crystal Palacea vastaan ​​perjantai-iltana, mutta muutama lisää saattoi silti saapua.

Darwin Nunez jatkaa Jürgen Kloppin suosikkiongelmaa kolmesta Liverpoolin irtautumisesta huolimatta

Reds, joka voitti kilpailijan Manchester Cityn verhoa nostavassa Community Shieldissä viime viikonloppuna, matkustaa äskettäin nostettuun Fulhamiin kauden ensimmäiseen Valioliigan peliinsä.