Luokat

Arsenal-uutiset: Mikel Arteta tervehtii avauspäivän voittoa, kun William Saliba avaa debyyttiilonsa

Arsenalin pomo Mikel Arteta ylisti joukkuettaan, kun he kaivasivat syvään saadakseen vaikuttavan 2-0-voiton Crystal Palacea vastaan ​​Valioliigan kauden avauspäivänä.



7 pelaajaa, jotka tarvitsevat suuren Valioliigakauden, mukaan lukien Man Utd ja Liverpool-tähdet

Monet pelaajat, joilla on Valioliigan sukutaulu, haluavat epätoivoisesti palata tasaiseen muotoon kaudella 2022-23 sen jälkeen, kun he ovat kohdanneet haasteita viimeisen vuoden aikana tai enemmän.



Mikel Arteta sulkee Jamie Carragherin kysymyksen ja jättää Arsenalin siirtovihjeen

Arsenalin pomo Mikel Arteta ei antanut mitään, kun hänelle kysyttiin röyhkeästi mahdollisia siirtokohteita perjantai-illan vaikuttavan 2-0-voiton jälkeen Crystal Palacesta.



Man Utd -uutiset: Cristiano Ronaldo lupaa, että nuoret valmistautuvat Brightonin otteluun

Cristiano Ronaldon kerrotaan haluavan lähteä Old Traffordista pelaamaan Mestarien liigan jalkapalloa Manchester Unitedin valmistautuessa kauden avausotteluun Valioliigassa.

Man Cityn harjoituskenttätuomio tarjoaa katsauksen Erling Haalandin alkukauden muotoon

Erling Haaland toivotettiin epätoivoisesti tervetulleeksi englantilaiseen jalkapalloon, kun hän kamppaili Virgil van Dijkia vastaan ​​Man Cityn Community Shield -tappion aikana Liverpoolia vastaan.

Cristiano Ronaldon sisko tekee selväksi tunteet Lionel Messin upeasta yläpotkusta

Lionel Messi teki loistavan maalin Paris Saint-Germainille lauantai-iltana, kun Ranskan mestari löi Clermontin Ligue 1:ssä - mutta kaikki eivät olleet vaikuttuneita



Liverpoolin voittajat ja häviäjät, kun Roberto Firmino käsittelee Jürgen Kloppin ja Fulhamin ongelman

Mohamed Salah ja Aleksandar Mitrovic olivat Liverpoolin ja Fulhamin maalissa, mutta päivä oli unohdettava sekä Roberto Firminolle että Thiago Alcantaralle.

Sir Alex Ferguson havaittiin Old Traffordilla, kun ensimmäinen päätös Man Utd:n uudessa roolissa tehtiin

Manchester United aloittaa Valioliiga-kautensa kotonaan Brightonilla sunnuntaina, ja Sir Alex Ferguson on paikalla, koska hänelle on annettu uusi konsulttitehtävä seurassa.



Jamie Redknapp tekee noloa ilmassa puhuessaan Chelsean Thiago Silvasta

Silva valittiin ottelun mieheksi, kun Chelsea voitti Evertonin uuden Valioliigan avausottelussaan, mutta Redknappilla oli unohduksen ripaus puolustajaa kehuessaan.

Onko Leicester vs Brentford televisiossa? Aloitusaika, ottelukertoimet ja joukkueuutiset

Brendan Rodgersin Leicester kohtaa Thomas Frankin Brentfordin Valioliigan avausottelussa sunnuntaina, kun Foxes pyrkii pääsemään takaisin Eurooppa-paikoille tällä kaudella

Cristiano Ronaldo testaa Erik ten Hagia vaatimalla, että Ole Gunnar Solskjaer solki

37-vuotiasta pelaajaa on aiemmin syytetty Manchester Unitedin menneiden managerien heikentämisestä, ja hän saattaa tehdä saman lähiviikkoina Erik ten Hagille.

Erik ten Hag varoittaa Man Utd -tähtiä puhuessaan faneille ennen uutta kautta

Kuukausien valmistelun ja keskustelun jälkeen Erik ten Hagin Manchester Unitedin kilpailu alkaa vihdoin sunnuntaina, kun Red Devils isännöi Brightonia Old Traffordilla.

West Hamin tähti Jarrod Bowen asettaa kolmen kuukauden voittotavoitteen Englannin kyynelten jälkeen

Hammers Ace avaa perheen tunteita kansainvälisen kutsun yhteydessä valmistautuessaan 'massiiviseen' MM-kisaan

Man Utd -pelaajien buuttii puoliajalla, kun trio menetti pallon 25 kertaa Brightonia vastaan.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag näki uusien tehtäviensä saavan Valioliigan kauden huonoimpaan mahdolliseen alun.

Frank Lampard vahvistaa Evertonin puolustajan Ben Godfreyn jalkamurtuman Chelseaa vastaan

Ben Godfrey venytettiin sen jälkeen, kun hänen oikea nilkkansa jäi loukkuun hänen vartalonsa alle viimeisen haasteen aikana, ja hän on poissa 'kuukausia viikkojen sijaan'.

Roy Keane on Cristiano Ronaldon puolella suorittamassa brutaalin Anthony Martialin todellisuutta

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag päätti aloittaa Cristiano Ronaldon penkiltä Brightonia vastaan ​​- huolimatta Anthony Martialin loukkaantumisesta ottelun valmistelussa.

'Englannin lionessien uskomaton eurovoitto on todellinen sysäys naiseudelle'

Saira Khan sanoo, että Englannin joukkue merkitsee paljon enemmän kuin vain Saksan voittamista. Jalkapalloilijat ovat antaneet toivoa ja heistä on tullut esikuvia kokonaiselle tyttösukupolvelle

Roy Keane ei voi vastustaa kaivamista Cristiano Ronaldolle, kun Man Utd:n paluu putoaa

Ronaldo nousi penkiltä toisen puoliajan alussa, mutta hän ei kyennyt inspiroimaan Unitedin taistelua Erik ten Hagin ensimmäisessä ottelussa Brightonia vastaan.

Man Utd menetti 'ihanteellisesta' Frenkie de Jongin varmuuskopiosta, joten hän kääntyi Adrien Rabiotin puoleen.

Manchester United tehostaa ponnistelujaan hankkiakseen keskikenttäpelaajat surkean 2-1-tappionsa jälkeen Brightonilta lauantaina, mutta Erik ten Hag ei ​​saa haluamaansa tavoitetta.

Erik ten Hag antoi suuren vihjeen seuraavalle Man Utd -kokoonpanolle, koska päätös vs Brighton oli perusteltu

Manchester United hävisi kampanjan avausottelunsa, kun Brighton nappasi yllätysvoiton, mutta Diogo Dalot on avannut joukkueen kehittymisen taktisen muutoksen jälkeen.