Laaksot neuvottelevat MTV: stä takaisin viisi vuotta sen kaatamisen jälkeen

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Walesin laaksoissa on ollut levottomuutta viime vuosina, mutta älä huoli, koska näyttää siltä, ​​että rauha on jälleen hajoamassa.



MTV on 'neuvotteluissa' herättää laaksot henkiin, noin viisi vuotta 'Walesin Geordie -rannan' jälkeen; annettiin kenkä.



brexit 50 pennin kolikko

The Sun on raportoinut, että keskusteluja esityksen uudelleen keksimiseksi on sekoitettu rumiin alkuperäisiin ja uusiin näyttelijöihin, kun show valmistuu jälleen esittelemään Walesin parhaat puolet.



Kaksi pahinta rikoksentekijää edellisestä sarjasta ovat tuottajien listan kärjessä ja Lateysha Grace ja Natalee Harris halusivat johtaa uutta show-kokoonpanoa.

Natalee voi palata The Valleysiin (Kuva: MTV)

MTV: n pomot haluavat Lateyshaa palata The Valleysiin (Kuva: MTV)



Lähde sanoi: Laaksojen palauttamisesta puhutaan, mutta se on erittäin salainen.

Kuvaamiselle on jopa asetettu päivämäärä ja he käyttävät vanhaa ja uutta näyttelijää.



Lateysha on listan kärjessä, ketkä MTV: n haluavat tähdittää, kun hän on siirtynyt suurempiin ja parempiin asioihin.

Nämä & isot ja paremmat asiat & apos; oli käänne Big Brother -talossa vuonna 2016, kun hän näytti menevän loppuun asti, ennen kuin hänet häädettiin julmasta käänteestä.

Iso-Britannian isoveli 2014

Laaksot voivat tehdä räjähtävän paluun (Kuva: WENN.com)

Hänen mieleenpainuvin hetki sarjasta oli kuitenkin, kun hän esiintyi A Bit On The Side -tapahtumassa Rylan Clark-Nealin kanssa myöhemmin.

Yhdessä kiusallisimmista live -TV -vaatekaapin toimintahäiriöistä hänen mekko repäisi selkänsä, kun hän yritti twerkata ohjelman isännän kanssa.

valettu angus-hihnat

Sitten Lateysha sai oman todellisuus -tv -ohjelmansa, jossa hän yritti tulla miljonääriksi Million Dollar Baby -näyttelyyn.

Laaksot voivat palata viiden vuoden kuluttua (Kuva: WENN.com)

Nataleella on ollut samanlainen todellisuus -tv -esiintyminen, ja hän on esiintynyt Ex On The Beachillä, ennen kuin hän on tutkinut töitä Celebrity Botched Up Bodiesissa.

Etelä -Walesille on annettu oikeudenmukainen varoitus siitä, että laaksot voivat pian elää pahojen hyökkäysten ja liiallisen juoman jälkivaikutusten kanssa.

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Katso Myös: