Valtion rahoittama bootcamp tekee amatööriluotsoista eliittihakkereita puolustamaan Yhdistynyttä kuningaskuntaa kyberuhkia vastaan

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus perustaa uuden kyberakatemian kouluttaakseen ihmisiä, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin työskennelleet kyberturvallisuuden parissa, eliittikoodinmurtajaksi.



GCHQ-sertifioitu 'Cyber ​​Retraining Academy', joka on luotu yhteistyössä SANS-instituutin kanssa, käyttää kehittyneitä psykometrisiä testejä paljastaakseen piilossa olevia hakkerointikykyjä epätodennäköisiltä elämänaloilta lääkäreistä sotilaisiin.



Viisikymmentä valittua ehdokasta saatetaan sitten läpi 'tulen syntymän', joka sisältää simuloitujen kansallisten virusepidemioiden torjumisen ja hakkeroinnin miehittämättömiin lentokoneisiin.



Hakkeri on korruptoinut tietokoneen

Ohjelma tiivistää arviolta 2 vuoden intensiivisen kyberturvallisuuskoulutuksen vain 10 viikkoon luodakseen kyberturvallisuuden ammattilaisten eliittiryhmän, joka pystyy puolustamaan maata suuria kyberuhkia vastaan.

Hallituksen tukema koulutusohjelma on käynnistetty vastauksena 'kiireelliseen ja välittömään kysyntään' crack-kyberpuolustajista kaikkialla taloudessa ja lainvalvonnassa.

Ohjelma on osa liittokansleri Philip Hammondin ohjelmaa uusi 1,9 miljardin punnan kyberturvallisuusstrategia , jonka tarkoituksena on suojella hallitusta, yrityksiä ja kansalaisia ​​verkkouhkilta, mukaan lukien valtion tukemilta hakkereilta.



Philip Hammond

Philip Hammond (Kuva: Rex)

Ministerit pelkäävät, että yhteiskunta on yhä alttiimpia kyberhyökkäyksille , jossa Internetiin linkitettyjen laitteiden määrän kasvu saattaa antaa hakkereille pehmeän kohteen.



'Tämä uusi akatemia antaa opiskelijoille taidot, joita kansakunta tarvitsee taistellakseen kyberhyökkäyksiä vastaan ​​ja auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme tehdä Yhdistyneestä kuningaskunnasta turvallisin paikka asua ja harjoittaa liiketoimintaa verkossa', sanoi digitaali- ja kulttuuriministeri Matt Hancock.

'Ohjelma on olennainen osa kunnianhimoista taitosuunnitelmaamme ja se nopeuttaa uusia kykyjä tälle kilpailukykyiselle, jännittävälle ja palkitsevalle alalle, joka viime vuonna antoi lähes 22 miljardia puntaa Yhdistyneen kuningaskunnan talouteen.'

Mies käyttää tietokonetta

(Kuva: Getty)

Ilmainen koulutus, jonka järjestävät korkeasti pätevät kyberturvallisuuden alalla toimivat SANS-ohjaajat, ei vaadi aikaisempaa kyberturvallisuuskokemusta, ja se on suunnattu korkeasti kouluttautuville henkilöille, jotka haluavat kouluttautua uudelleen.

Valmistuneet joutuvat alttiiksi haitalliselle koodille ja käytännön haasteille, joita ei ole nähty muissa koulutusohjelmissa. He ovat valmiita lähtemään liikkeelle ja varmistamaan työpaikan kurssin päätyttyä.

Britannian hallituksen viestintäpäämaja

Britannian hallituksen viestintäpäämaja (GCHQ) (Kuva: Reuters)

'Tämä on loistava tilaisuus hakijoille, jotka etsivät turvallista ja jännittävää uraa ja jossa he voivat saada erittäin hyvää palkkaa', sanoi SANS Instituten Britannian toimitusjohtaja Stephen Jones.

'Toimiala näyttää vain kasvun merkkejä, kun organisaatiot ja hallitukset vahvistavat edelleen kyberpuolustustaan.'

mihin aikaan rakkaussaarella on tänään

Koulutus järjestetään Lontoossa vuonna 2017. Jos olet kiinnostunut hakemaan, saat lisätietoja tässä .

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: