Victoria Woodin viimeiset tunnit perheensä kanssa täynnä naurua, kun hän häviää puolen vuoden syöpätaistelun

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Rakas brittiläinen koomikko Victoria Wood vietti viimeiset tunnit nauraen ja vitsailemassa perheensä kanssa.



Victoria, jonka ura kesti neljä vuosikymmentä, kuoli keskiviikkona kuuden kuukauden taistelun jälkeen syöpää vastaan. Hän oli vain 62 -vuotias.



Tiistain myöhään, vain tunteja ennen kuolemaansa, hän vielä nauroi ja vitsaili kahden lapsensa, Gracen, 27, ja Henryn, 23, ja muiden läheisten perheenjäsenten kanssa.



Ystävä sanoi: Hän istui ylös sängyssä puhumassa ja vitsailemassa kello 23.00 perheensä kanssa, mutta seuraavana aamuna hän kuoli.

Victoria Wood ja Julie Walters elokuvassa Pat & Margaret

He lisäsivät Aurinko: Se on järkyttänyt perhettä, mutta hän käsitteli sen omalla tavallaan.



- Hän tiesi aina, mitä halusi, ja halusi olla hallinnassa. Hän hoiti syöpää samalla tavalla.

Aluksi lääkärit eivät tienneet, mikä oli ongelma, mutta hänen diagnoosinsa jälkeen hänen lasku oli nopea, he jatkoivat.



Hänen viimeinen julkinen esiintymisensä oli kesäkuussa - ja hän oli huomattavasti poissa projektin Fungus the Bogeyman näytöksestä marraskuussa.

Hänen toimittaja vahvisti surullisen uutisen kuolemastaan ​​keskiviikkona.

- Victoria Wood on valitettavasti kuollut lyhyen mutta rohkean taistelun jälkeen syöpää vastaan, tiedottaja Neil Reading sanoi.

-Moninkertainen Bafta-palkittu kirjailija, ohjaaja, näyttelijä ja koomikko kuoli rauhallisesti Pohjois-Lontoon kotona perheen kanssa tänä aamuna. Hän oli 62 -vuotias.

'Perhe pyytää yksityisyyttä tänä hyvin surullisena aikana.'

Lue lisää: Päivitykset ja reaktiot koomisen neron jälkeen häviävät syöpätaistelun

Victoria Wood kuvattu Salfordissa kotimaassaan Suur -Manchesterissa vuonna 2014

Hänen järkyttynyt vanhempi veljensä sanoi, että hänen kuolemansa on riistänyt meiltä yhden sukupolvemme kirkkaimmista kyvyistä.

Anna richardson haastaa perkinsin oikeuteen

Ja hänen ystävänsä ja usein yhteistyökumppani Julie Walters sanoi yksinkertaisesti: Liian sydämellinen kommentoida. Hänen menetyksensä on arvaamaton.

Chris Foote Wood, 75, sanoi, että hänen nuorin sisarensa kuolema oli suuri järkytys erityisesti hänen kahdelle lapselleen Grace ja Henry, jotka olisivat täysin tuhoutuneet menettäessään äitinsä niin suhteellisen nuorena.

Lue lisää:

Koomikko Victoria Wood on kuollut 62 -vuotiaana lyhyen syöpätaistelun jälkeen

Victoria Wood Lontoon South Bank Awards -gaalassa (Kuva: PA)

Hän lisäsi: Olen valtavan ylpeä siitä, mitä siskoni on tehnyt niin menestyksekkäästi eri viihdealueilla.

- On ollut etuoikeus saada hänet sisareksi ja erityisesti se, että olen voinut omakohtaisesti seurata, kuinka hän kehitti uraansa alusta asti.

Victorian kaksi lasta, veljentytär Grace ja veljenpoika Henry, ovat täysin järkyttyneitä menettäessään äitinsä niin suhteellisen nuorena.

Toinen syy, miksi ihailen Victoriaa, on se, että hän oli alusta alkaen päättänyt antaa kahdelle lapselleen mahdollisimman normaalin kasvatuksen ja suojata heitä ei -toivotulta median huomiosta.

Victoria Wood ja lapset Henry ja Grace Durham saaneet CBE: n Buckinghamin palatsissa Lontoossa

Victoria Wood ja lapset Henry ja Grace Durham saivat CBE: n vuonna 2008 (Kuva: Steve Parsons/PA Wire)

Duncan Preston, joka näytteli elokuvassa Wood elokuvissa Dinner Ladies ja Acorn Antiques, sanoi eilen, että hänellä oli syöpä noin kuusi kuukautta.

Wood ei ollut läsnä viimeisimmän projektinsa - Raymond Briggsin muunnos Sieni, Bogeyman - marraskuussa.

Koomikko lainasi äänensä Timothy Spallin rinnalla Sky 1: n perhedraamaan.

Uutiset uranuurtajan koomikon kuolemasta aiheuttivat surua Twitterissä.

Victoria Wood

Victoria Wood ja hittikomedia Dinner Ladies

Ricky Gervais oli yksi ensimmäisistä, joka ilmaisi surunvalittelunsa twiitissä: 'RIP the loistava Victoria Wood. Niin innovatiivinen, hauska ja maanläheinen. Tämä vuosi ei ole ollut hyvä. '

Samaan aikaan koomikko Rory Bremner oli järkyttynyt uutisesta: 'Ei. EI Tämä on liikaa.

'Nyt ihana, lämmin, hauska, loistavasti lahjakas Victoria Wood on mennyt. Sanat, laulut, näytelmät, hän kirjoitti paljon. Niin surullista.' (sic)

Monthy Pythonin tähti John Cleese kutsui Woodia 'ylivoimaiseksi esiintyjäksi', kun hän maksoi tämän koskettavan kunnianosoituksen paljastaen, että he olivat työskennelleet yhdessä vasta viime vuonna: 'järkyttynyt Victoria Woodin uutisista.

`` Työskentelin hänen kanssaan viime vuonna, ja minulle muistutettiin siitä, kuinka ylivoimainen esiintyjä hän oli. Vain 62! '' (sic)

Harry Potter -kirjailija J.K. Rowling lisäsi järkytyksensä Victorian kuolemasta niin nuorena ja kirjoitti: 'Katso ja itke. 62 on aivan liian nuori. RIP Victoria Wood. ''

Lue lisää:

VICTORIA WOOD JA GEOFFREY DURHAM

VICTORIA WOOD JA GEOFFREY DURHAM (Kuva: Rex)

Miranda Hart myönsi, että vuosi 2016 oli ollut vaikea vuosi niin monien legendaaristen hahmojen kuoleman jälkeen: 'Toinen sankari ja komedialegenda on kadonnut. Olen järkyttynyt.

'Kiitos sydämestäni Victoria nauruista ja inspiraatiosta. LEPÄÄ RAUHASSA.'

Muu stand-up-näyttelijä ja näyttelijä Jenny Eclair kunnioittivat perintönsä yhtenä kaikkien aikojen tärkeimmistä naiskoomikoista ja kirjoittivat Twitterissä: 'Me kaikki komedian naiset olemme valtavan kiitollisia velkaa Victorialle- hän avasi tien' .

Lue lisää:

VICTORIA WOOD JA GEOFFREY DURHAM LASTENSA KANSSA

Hän sai OBE: n Buckinghamin palatsista vuonna 1997 perheensä kanssa (Kuva: Rex)

Ehdottomasti upea näyttelijä Jennifer Saunders sanoi: Vic oli yksinkertaisesti yksi hauskimmista kirjailijoista ja esiintyjistä, joita tämä maa on koskaan tuottanut.

- Hän oli inspiraatio, ja häntä tulee kauheasti ikävä. Olen järkyttynyt siitä, että hän on mennyt ja ajatukseni ovat hänen perheensä kanssa.

Koomikko Sarah Millican sanoi olevansa uskomattoman surullinen ja kuvaili Woodia todelliseksi komediakuvakkeeksi.

Myös politiikan maailma on kunnioittanut heitä.

Pääministeri David Cameron sanoi: Victoria Wood oli miljoonien rakastama kansallinen aarre. Ajatukseni ovat hänen perheensä kanssa.

Myös työväenpuolueen kansanedustaja Jeremy Corbyn osoitti kunnioitustaan ​​sanoen: Niin surullista kuulla Victoria Woodista. Upea sarjakuvataiteilija ja kirjailija, jonka lahjakkuus murtautui miesvaltaisessa kohtauksessa.

BBC: n pääjohtaja Tony Hall sanoi: Victoria Wood oli nainen, jolla oli upea joukko lahjoja - koomikko, laulaja, lauluntekijä, näyttelijä ja ohjaaja.

Ihmiset tunnistivat hänen lämmönsä ja suuren viehätyksensä. Hän kokosi ihmisiä kaikilta elämänaloilta ja sai heidät nauramaan ja itkemään. Hän tulee kaipaamaan suuresti ja ajatuksemme ovat hänen ystäviensä ja perheensä kanssa.

Hän jättää jälkeensä lapset Henry ja Grace, jotka hänellä oli aviomiehensä Geoffrey Durhamin, joka tunnetaan taikurina Suuren Soprendon kanssa, kanssa, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 1980, ennen kuin erosi vuonna 2002.

66 -vuotias Durham sanoi Victorian kodin ovella. Kiitos, mutta minulla ei ole tällä hetkellä mitään sanottavaa

Victoria Wood esiintyy AVT: n uusissa kasvoissa

Victoria AVT: n uusissa kasvoissa (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Hänen lapsensa seurasivat hänen luovia jalanjälkiään, kun Henrystä tuli muusikko ja Gracesta kuorotutkija Cambridgen yliopistossa.

Miljoonat ihmiset muistavat hänet kyvystään saada ihmiset nauramaan, mitä hän on koskaan halunnut.

Puhuessaan urastaan ​​tähti sanoi kerran: Mielestäni on täysin pätevää mennä ulos nauramaan. Mielestäni se on ihana asia itse asiassa, se on ihanaa elämää vahvistava työ: menet ulos ja saat ihmiset nauramaan.

Minusta se on hienoa. Kukapa ei haluaisi tehdä sitä? Niin kauan kuin teet sen hyvin, mielestäni ei ole mitään ongelmaa.

Näyttämön ja näytön tähti, Lancashiressa syntynyt Victoria aloitti uransa vuonna 1974, kun hän voitti ATV-kykyesityksen New Faces.

Victoria Wood esiintyy AVT: n uusissa kasvoissa

Se oli hänen suuri tauko (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Hän osallistui näyttelyyn Birminghamin yliopistossa ja seurasi sitä esiintymällä Esther Rantzenin BBC: n kuluttaja -esityksessä That & apos; s Life! ja tuki Jasper Carrottia kiertueella.

mustavalkoinen mustarastas

1970 -luvun lopulla hänen huomionsa keskittyi lavalle, ja hänen ensimmäinen näytelmänsä Talent tilattiin vuonna 1978.

Peter Eckersley, silloinen draamapäällikkö Granada TV: ssä, oli yleisössä eräänä iltana ja tunnusti Woodin lahjakkuuden tilasi tv -sovituksen näytelmästä.

Tuolloin hän oli jo läheisiä ystäviä elinikäisen yhteistyökumppanin Julie Waltersin kanssa, joka esiintyi samassa teatterikuvassa, In At The End, aiemmin samana vuonna.

Wood kirjoitti Talentin pääroolin kaverilleen, ja vaikka hän ei näytellyt sitä lavalla, Julie valittiin erittäin menestyksekkääseen ITV-sovitukseen, joka synnytti seurannan Lähes onnellinen loppu.

(Kuva: päivittäinen ennätys)

Varhaisen menestyksen jälkeen Eckersley tarjosi pian Victorialle oman luonnosnäytöksensä, jossa Victoria pyysi samanlaista laskutusta hänelle ja Julielle, kun Wood ja Walters osuivat näyttöihin.

Muutettuaan BBC: hen vuonna 1984 Wood käynnisti luonnosohjelman Victoria Wood As Seen On TV.

Ottaen mukanaan Julie Waltersin ja Duncan Prestonin, hän lisäsi näyttelijöihin ystäviä Celia Imrieä ja Patricia Routledgeia.

Victoria Wood kuten televisiossa

Kuten televisiosta nähdään (Kuva: BBC)

Koomikon maanläheinen huumori ja kulttuuriset havainnot loivat katsojien kultaa, ja hänestä tuli nopeasti yksi Britannian suosituimmista ja arvostetuimmista tähdistä.

Sen tunnetuin luonnos oli Acorn Antiques, huijaus pienen budjetin saippuaoopperasta - jonka huhutaan perustuvan ITV: n risteykseen - johon kuului Waltersin esittämä legendaarinen Mrs Overall.

Heiluvilla sarjoilla ja tarkoituksellisesti huonoilla kuvakulmilla siitä tuli pian television suosikki ja hän tuotti yhden Woodin kuuluisimmista komedialauluista - The Ballad Of Barry ja Freda (Let & Do Do).

Julie Walters Acorn Antiquesissa

Acorn Antiikki

Lue lisää:

Siirtyessään pois komedialuonnoksestaan, hän näytteli Victoria Woodissa vuonna 1989 kuuden osan sarjassa, joka keskittyi yksittäisiin tarinoihin. TV -elokuva Pat ja Margaret Waltersin kanssa seurasi vuonna 1994, jolloin pari näytteli kauan kadonneita sisaria.

Vuonna 1998 hän kirjoitti ensimmäisen komediasarjansa Dinnerladies, joka sijoittui kuvitteellisen Manchesterin tehtaan ruokalaan.

Koomikko Victoria Wood on kuollut 62 -vuotiaana lyhyen syöpätaistelun jälkeen

Erittäin menestyneessä komediassa Dinnerladies, jonka hän kirjoitti ja näytteli (Kuva: BBC)

Ei ole yllättävää, että se oli valtava hitti katsojien ja kriitikkojen keskuudessa, kun Wood osoitti jälleen kerran, että hänellä oli kyky löytää huumori jokapäiväisessä elämässä.

Kahdessa sarjassa se näytteli jälleen Woodia - pääosaa Brendaa - Walters ja Imrie esiintyivät molemmat arvostetussa näyttelijässä.

2000-luvulla Victoria piti tv-esiintymisensä kertaluonteisina erikoisuuksina, mukaan lukien Victoria Woodin Sketch Show Story vuonna 2002 ja Victoria Woodin Big Fat Documentary kolme vuotta myöhemmin.

Koomikko Victoria Wood on kuollut 62 -vuotiaana lyhyen syöpätaistelun jälkeen

Hän oli rakastettu kaikkialla maailmassa maanläheisen huumorinsa vuoksi

Ei ollut vain komediaa, että Victorialla oli kyky kääntää kätensä draamalle vuonna 2007, kun hän voitti kaksi BAFTA-palkintoa kertaluonteisesta ITV-draamasta Kotiäiti 49.

Tähti taas kirjoitti, että se seurasi vaimon ja äidin elämän vaikeuksia toisen maailmansodan aikana, naimisissa hallitsevan aviomiehen kanssa.

Koomikko Victoria Wood on kuollut 62 -vuotiaana lyhyen syöpätaistelun jälkeen

Kotiäiti 49 (Kuva: ITV)

Lue lisää:

2011 x factor finalistit

Wood sekä kirjoitti että näytteli liikkuvassa ohjelmassa ja nousi parhaan yksittäisen draaman ja parhaan näyttelijän palkinnon roolistaan ​​Nella Last.

Hän voitti uransa aikana yhteensä neljä BAFTA -palkintoa 14 ehdokkuudesta ja kunniamaininnan BAFTA -palkinnon vuonna 2005.

Victoria Wood sai kaksi palkintoaan, yksi parhaasta näyttelijästä ja yksi parhaasta yksittäisestä draamasta, molemmat kotiäiti 49 British Academy Television Awards -palkinnolla

Vuonna 2005 hänen kahden BAFTA -palkinnon kanssa (Kuva: PA)

Victoria Wood saa CBE: n Buckinghamin palatsissa Lontoossa

Hän sai CBE: n vuonna 2008 (Kuva: PA)

Lue lisää:

Tunnustukset eivät pysähtyneet, ja vuonna 1997 hänelle myönnettiin CBE: n OBE -palkinto vuonna 2008.

Hän ei koskaan ottanut aikaa pois vuonna 2011.

Se sijoittui vuonna 1969, ja se muisteli takaperin vuoteen 1929.

Koomikko Victoria Wood on kuollut 62 -vuotiaana lyhyen syöpätaistelun jälkeen

Päivänä, jolloin laulamme (Kuva: BBC)

Victoria Wood (oikealla) ja Julie Walters poseeraavat valokuvaajille valokuvakutsun aikana Theatre Royalin, Haymarketin ulkopuolella

Läheisen ystävän Julie Waltersin kanssa

Puhuessaan ajamisestaan ​​vuonna 2014 Victoria myönsi, että hänen 'luovuutensa' määritteli hänet, ja koska hänen lapsensa - Grace ja Henry - olivat kasvaneet, hänellä oli vielä enemmän aikaa työskennellä.

'Luulen niin, vaikka se liittyy enemmän työhön kuin paljastamiseen, maineeseen tai rahaan. Työ on ratkaisevaa elämässäni. Luovuuteni määrittelee minut ', hän kertoi Daily Mailille kaksi vuotta sitten.

- Minusta tuntuu, että voin tehdä työtä niin kovasti kuin koskaan. Enemmän, koska lapset ovat aikuisia, joten minulla on aikaa ja tilaa minulle.

- Kun ohjasin elokuvan That Day We Sang, kuvasimme Manchesterissa, Liverpoolissa ja Huddersfieldissä, enkä mennyt kotiin viiteen viikkoon. En olisi koskaan voinut tehdä sitä, kun Grace ja Henry olivat koulussa. '

Lue lisää:

Koomikko Victoria Wood on kuollut 62 -vuotiaana lyhyen syöpätaistelun jälkeen

Victoria myönsi, että hänen 'luova pyrkimyksensä' piti hänet töissä (Kuva: PA)

Viime aikoina hänet nähtiin viime vuonna The Great Comic Relief Bake Offissa Alexis Chungin, Chris Moylesin ja Kayvan Novakin sekä Sky 1: n sienessä viime joulukuussa - uskotaan olevan yksi hänen viimeisistä tv -esiintymisistään.

(Kuva: BBC Pictures)

Maine ei vaikuttanut Woodiin ilmiömäisestä menestyksestään huolimatta ja vitsaili, että jos joku kutsuu häntä kansalliseksi aarteeksi, hän kieltää heidät.

'Jokainen on nykyään kansallinen aarre; et voi liikkua heidän puolestaan. Mutta niitä pitäisi olla vain yksi kerrallaan.

- Vuosien ajan se oli Thora Hird. Hänen kuolemansa jälkeen se oli Judi Dench, mutta sitten Joanna Lumley pelasti Gurkhat, joten hän sai keikan '', hän sanoi vuonna 2014.

Koomikko Victoria Wood on kuollut 62 -vuotiaana lyhyen syöpätaistelun jälkeen Victoria Wood saa CBE: n Buckinghamin palatsissa Lontoossa Katso galleria

Lue lisää

Victoria Wood kuoli 62 -vuotiaana
Uusimmat päivitykset ja reaktio Kunnianosoituksia koomikolle Victoria Woodin hauskin hetki Koominen nero häviää taistelun syöpää vastaan

Katso Myös: