Victoria's Secret UK haltuunotto - Seuraavaksi voit ostaa 24 myymälää ja 500 työpaikkaa

Seuraava

Horoskooppi Huomenna

Voitto

Alusvaatteita valmistava yritys kaatui hallintoon kesäkuussa(Kuva: Getty)



Muotiketju Next on sopinut useiden miljoonien haltuunsa sairastuneen alusvaatemerkin Victoria's Secretin.



Yhtiö, jolla on 24 myymälää Yhdistyneessä kuningaskunnassa, pyysi Deloittea 'kevyeen' hallintoon kesäkuussa, kun se joutui myymälöiden sulkemiseen pandemian aikana.



Muutto vaaransi 800 työpaikkaa ja kaikki kaupat, vaikka kaupat ovat jatkaneet kauppaa koko hallinnon ajan.

Seuraava on nyt sopinut ostavansa 51%: n enemmistöosuuden yhtiön Ison -Britannian liiketoiminnasta, ja L Brands - Victoria's Secretin emoyhtiö - hallitsee viimeiset 49%.

Muutto säästää 500 työpaikkaa sekä Ison -Britannian Victoria's Secret -verkkosivuston, mutta 300 roolia pidetään edelleen vaarassa.



Kaupan myötä, joka edellyttää viranomaisten hyväksyntää, Next saa ensi vuonna täyden määräysvallan digitaaliliiketoiminnassaan.

Seuraava muotikokoelma sisältää myös Abercrombie & Fitchin, Bossin ja Under Armourin (Kuva: PA)



L Waters Internationalin toimitusjohtaja Martin Waters sanoi: ”Olemme iloisia voidessamme ottaa tämän seuraavan askeleen Victoria’s Secretin tulosparannussuunnitelmassa.

'Nextin valmiudet ja kokemus Ison -Britannian markkinoilla ovat merkittävät, ja kumppanuutemme tarjoaa merkittäviä kasvumahdollisuuksia liiketoiminnalle.'

Next PLC: n toimitusjohtaja Lord Simon Wolfson lisäsi: 'Next on erittäin tyytyväinen mahdollisuuteen tehdä yhteistyötä Victoria's Secret -brändin laajentamiseksi Isossa -Britanniassa ja Irlannissa sekä myymälöissä että verkossa.'

Deloitten järjestelmänvalvoja Rob Harding sanoi: ”Tämä on ihanteellinen tapa turvata yli 500 työntekijän tulevaisuus Isossa -Britanniassa.

'' Olemme kiitollisia velkojille siitä, että he työskentelivät kanssamme ratkaisun tarjoamiseksi, joka mahdollistaa tämän liiketoiminnan säilymisen ja menestymisen. ''

Katso Myös: